geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Welke leenvorm kies jij? Een doorlopende krediet of persoonlijke lening ?

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Er zijn volop verschillende soorten leningen en kredieten waar je uit kunt kiezen. Er zijn flitskredieten, creditcards, rood staan bij de bank, doorlopende kredieten en ook zijn er de persoonlijke leningen. Welke leenvorm kies jij? Wat is nu wijsheid?

En misschien moet je gewoon bij een postorderbedrijf een krediet gaan aanvragen? Wie biedt je de beste rente en de aantrekkelijkste voorwaarden? Waar kun je het beste naartoe gaan om een lening te krijgen? Het is goed om te ontdekken welke verschillende opties er allemaal zijn om gebruik van te maken. Ook jij zal zien, dat je soms beter een andere lening vorm kunt kiezen dan je in gedachten had. Laten we de verschillende mogelijkheden eens nader bekijken. Een creditcard Een creditcard is ideaal om een korte periode te overbruggen. Bijvoorbeeld om nu een uitgave te doen en om dan met het ontvangen van je salaris het gat te dichten. Het is ook slim om de creditcard te gebruiken bij een aankoop in een webshop. Al je aankopen zijn namelijk een half jaar lang verzekerd bij hun. Het maakt het wat gemakkelijker om zo risico’s af te dekken. Ook is het prettig om nu de aankoop te doen en pas wat later de betaling. Toch? Een flitskrediet Een minilening of flitskrediet zie je steeds vaker. Het is een lening voor een korte periode. Het geld krijg je voor een maand en is vaak niet meer dan driehonderd euro. Het is zo mogelijk om een korte periode te overbruggen met een kleine financiële injectie. Het is goed om hier gebruik van te maken. Ook jij zal hier van kunnen genieten. Er is meer: rood staan bij de bank Een andere oplossing voor een tijdelijk geldtekort is natuurlijk de roodstandfaciliteit. Het maakt het mogelijk om even wat meer krediet te gebruiken tot je het weer kunt inlossen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Weet wel, dat de rente wat hoger is dan bij een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet Wanneer je voor een langere periode geld wilt opnemen of wanneer je extra financiële ruimte achter de hand wilt hebben is het slim om te kiezen voor een doorlopend krediet. Hier kun je geld mee opnemen wanneer jij het nodig hebt. Het is gemakkelijk en werkt snel. Natuurlijk betaal je alleen rente over het daadwerkelijk opgenomen geldbedrag. Een persoonlijke lening Deze kredietvorm wordt vooral gebruikt bij grotere aankopen. Denk hierbij aan een lening voor een auto of bij een verbouwing. Soms is het slim om gebruik te maken van een persoonlijke lening in plaats van een hypotheek. Je kunt er kosten mee besparen, zoals de kosten van een notaris en taxatie. Zeker wanneer je de lening snel terugbetaald kan dit aantrekkelijker zijn. Bij deze leenvorm weet je precies hoe hoog je maandelijkse lasten zijn en wanneer je de laatste aflossing gaat doen. Kies de juiste leenvorm! Het is belangrijk om de juiste lening te kiezen, die bij jouw persoonlijke situatie past. Kijk naar de mogelijkheden om een goede lening te krijgen welke het mogelijk maakt om jouw dromen te verwezenlijken.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!