geld lenen kost geld
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Zakelijk krediet afsluiten

Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Een zakelijk krediet afsluiten bestaat niet alleen voor particulieren. Ondernemers kunnen evengoed een lening verkrijgen. Dan spreken we over een zakelijk krediet.

De bank heeft hiervoor een specifiek aanbod kredieten, vaak op maat van de situatie van de ondernemer. Het zijn niet steeds multinationals die een lening komen onderhandelen. Maar ook eenmanszaken of bvba’s die een krediet nodig hebben om hun diensten verder uit te breiden.

KMO’s zijn er zeer actief in ons land. Vele start-ups met veelbelovende producten of diensten die een groot publiek willen bereiken. Maar om veel mensen te bereiken heb je ook heel veel geld nodig. Marketing en reclame is zeer duur, en je bedrijf opstarten is op zich al een zware kost. Personeel en de dagelijkse werking zijn vaak een steen om de nek voor bedrijven om het hoofd boven water te houden. Maar waar een wil is, is een weg en met een zakelijk krediet kan je verdere groei verzekeren.

Zomaar wat geld lenen om een financiële put te vullen, dat zal een bank niet toestaan. Maar als je een ondernemingsplan kan voorleggen, waar je de duidelijke groei kan aantonen en het doel van je onderneming zal een bank wel de oren spitsen. Als ze zien dat het huiswerk al gemaakt is, waar kosten en inkomsten op vermeld staan, dan zal een bank snel aanvoelen hoe groot de winstmarge zal zijn. En dat jij een valabele klant bent om de lening stipt terug te betalen.

Het is voor een bank steeds inschatten wat het risico zal zijn als ze een zakelijk krediet geven. Uiteraard is het de bedoeling van de bank om de lening ook terug betaald te zien. Daar draait hun ganse verdienmodel op. Als je met een sterk dossier de bank kan overtuigen kan je mogelijk ook een mooie rentevoet bedingen. Heb je maar een plan dat half en half in mekaar zit, dan kan het zijn dat ze je vrij snel de deur wijzen. Maar laat dat je niet afschrikken om alles te verbeteren en het later nog eens te proberen. Met wat tijd en meer ervaring kan het waarschijnlijk wel lukken.

Het JKP van een zakelijk krediet hangt af van het ontleende bedrag en het aantal maanden dat de lening loopt. En opnieuw van je plan dat je kon voorleggen. Een bank is bereid meer toe te geven als je goede cijfers en dergelijke kan aantonen. Het JKP kan je al opzoeken door een simulatie uit te voeren op de website van de bank. Dat kan de eerste stap zijn naar een bedrijfsgroei.

Zakelijk krediet is een logische stap als je je onderneming wil laten groeien. Er is niets mis mee met naar de bank te stappen en een lening aan te gaan. Hiermee kan je nieuwe investeringen doen, personeel aanwerven, de voorraad vergroten, reclame maken. Allemaal zaken die de toekomst ten goede zullen komen en een positieve flow teweeg zullen brengen. Maak de juiste beslissing door zoveel mogelijk banken te spreken en de beste voorwaarden eruit te halen. Enkel een bank die toekomst ziet in het project is de juiste partner voor een zakelijk krediet.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen
Bekijk je voordeel

Onderwerpen op de pagina

Geld lnnen lening.com logo
Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!