U kunt KredietDesk in drie woorden samenvatten: persoonlijk, deskundig en betrouwbaar. Persoonlijk omdat úw financiële wensen vooropstaan.

Als bemiddelaar vinden wij het belangrijk dat ons voorstel helemaal is afgestemd op uw specifieke situatie. Daarbij kijken we wat voor u het beste is. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat noemen we bewust lenen! Deskundig omdat al onze medewerkers gediplomeerd zijn en over jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening beschikken. Betrouwbaar omdat wij alleen bemiddelen voor betrouwbare, vooraanstaande financieringsmaatschappijen.

Vrijblijvend advies

Het advies van een bemiddelaar moet aan specifieke kwaliteitseisen voldoen. Veel kredietbemiddelaars brengen hun klanten hiervoor forse advieskosten in rekening. Bij KredietDesk doen wij dit niet. Wij ontvangen een maandelijkse provisie van de financieringsmaatschappij waarbij het krediet is ondergebracht. Onze honorering zit dus in de maandtermijn die u betaalt. Wij laten u niet dubbel betalen! Een goede reden om voor KredietDesk te kiezen als u geld wilt lenen.

DE VOORDELEN VAN KREDIETDESK:
  • blijvend scherpe rente
  • deskundig advies op maat
  • een vrijblijvende offerte

Persoonlijk advies

Geld lenen doet u niet zomaar. Want u weet dat u het weer moet terugbetalen, en dat u ook rente betaalt voor uw lening. Maar als u iedere maand een bedrag kunt missen om terug te betalen, is het prettig om te kunnen lenen. Want nu kunt u  die auto kopen die u zo hard nodig hebt. En u kunt die reis maken nu u de vrijheid nog hebt, of die caravan kopen waar u nog jaren plezier van hebt. Via KredietDesk leent u nooit meer dan bij u past. Bij ons leent u bewust.