Een van de belangrijkste voordelen van de Visa kredietkaart, is dat het product verkrijgbaar is in verschillende vormen. Concreet betekent dat één specifieke Visa kredietkaart per inkomensgroep. Hoe hoger je inkomen, hoe hoger de uitgavenlimiet wordt.

Daarnaast beschikt iedere Visa kredietkaart over een aantal standaardmogelijkheden die de kaart wel erg interessant maakt. De Visa kredietkaart is namelijk een van de weinige kredietkaarten die overal ter wereld gebruikt kan worden. Het is een veilige manier om op vakantie over voldoende financiële middelen te beschikken om zorgeloos te ontspannen en om optimaal te genieten van je welverdiende rust. Als kredietkaart is de Visa kredietkaart een betrouwbare oplossing om je inkomen significant te verhogen. Bovendien kan je al je uitgaven moeiteloos online bijhouden. De Visa Card is dan ook de gedroomde partner van elk huishouden, niet in het minst omdat je helemaal zelf kan kiezen op welke manier je aankopen aflost. Maak vandaag nog een afspraak bij jouw bank om de vele mogelijkheden van de Visa kredietkaart te ontdekken!

Is er een betaalpas populairder dan de Masterkredietkaart? Sinds de betaalkaart het levenslicht zag, lijkt iedere consument zich bewust van de grenzeloze voordelen waar je dankzij een Masterkredietkaart op kan rekenen. Op basis van je inkomen wordt er in samenspraak met je bank een betalingslimiet afgesproken die je in feite kan zien als een effectieve lening op korte termijn. Op die manier verhoog je niet alleen je inkomen, maar kan je bepaalde betalingen probleemloos uitstellen naar een later tijdstip. Koppel je Masterkredietkaart aan een van je zichtrekeningen en neem je betaalpas mee naar het buitenland. Over zowat de hele wereld is het perfect mogelijk om je Masterkredietkaart te gebruiken om je aankopen te vergoeden. Waarom zou je nog gebruiken maken van contant geld? Investeer liever in een Masterkredietkaart en maak kennis met een compleet nieuwe wereld!

Vaak op de baan en niet altijd voldoende geld op zak voor een volle benzinetank? Maak dan snel kennis met de tankkredietkaart. De tankkredietkaart combineert het gemak van een alledaagse kredietkaart toegespitst op consumenten die erg veel met de auto onderweg zijn. Dankzij je tankkredietkaart kan je zonder zorgen tanken; je koppelt de betaalkaart aan een van je lopende rekeningen en aan het einde van de maand krijg je een overzichtelijke afrekening in de bus. Daarnaast houdt de tankkredietkaart ook een aantrekkelijke korting in, zowel op de brandstof die je in je auto stopt, als op andere producten die je in een tankstation kan kopen. Een tankkredietkaart is het middel bij uitstek om lange auto tripjes te plannen zonder bezorgd te zijn over welke kredietkaart je nu precies moet gebruiken; het enige dat je nog moet doen is je sleutel in het contact steken en genieten van het uitzicht.

Vertrek je binnenkort op vakantie en ben je niet zeker of je bankkaarten wel werken in het buitenland? Waarom vraag je dan geen reiskredietkaart aan? Een reiskredietkaart is een van de veiligste middelen om probleemloos in het buitenland te kunnen betalen. Grote bedrijven zoals Visa of MasterCard bieden verschillende vormen van de reiskredietkaart aan; in dat opzicht is er vast een kaart die perfect aansluit bij jouw reisbehoeften. Naast alle voordelen van de traditionele kredietkaart, heeft een reiskredietkaart ook een aantal leuke extra’s in petto. Zo kan je moeiteloos meerdere kaarten per gezin aanvragen en kan je in heel wat landen ook zonder problemen geld afhalen bij verschillende banken. Vandaag is een travelkredietkaart dan ook onontbeerlijk voor elke globetrotter! Neem snel contact op met je bank en laat je informeren over de vele mogelijkheden.