Let op! Geld lenen kost geld

Kredietspotter is een Nederlandse aanbieder van kredieten. Kredietspotter is onderdeel van een groter bedrijf, namelijk Ster Krediet B.V. waardoor dit grotere bedrijf garant staat voor alle kredieten die Kredietspotter biedt.

Het bedrijf biedt verschillende vormen van krediet: een doorlopend krediet en een persoonlijk krediet. De eerste vorm is vooral geschikt wanneer u regelmatig wat extra geld nodig hebt en u dus niet direct een groot bedrag wilt lenen. De tweede vorm is vooral bedoelt voor grotere aankopen zoals bijvoorbeeld een nieuwe auto of een boot.Een lening aanvragen bij Kredietspotter

Een krediet kunt u niet direct via internet afsluiten. Op de website van Kredietspotter vult u uw gegevens in met het gewenste leenbedrag, het doel waarvoor u een krediet wilt afsluiten, maar ook gegevens over uw maandinkomen, dienstverband en uw woonsituatie. Vervolgens vult u ook uw NAW-gegevens in waarna u gebeld zal worden door een van de adviseurs van Kredietspotter die vervolgens samen met u een geschikt krediet zullen samenstellen en u van een persoonlijk advies zullen voorzien. Vervolgens versturen zij u een vrijblijvende offerte waarna u de keuze maakt.

Uitgebreid advies
Maakt u de keuze uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? Kredietspotter helpt dat u niet teveel rente kwijt bent en een eerlijk krediet krijgt dat bij u past. Via de telefoon kunt u een geheel vrijblijvende afspraak maken met een van de adviseurs waarna deze u zal helpen een goede keuze te maken waarna u ervoor kunt kiezen een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen. Hier denkt u vervolgens rustig over na, waarna u een weloverwogen keuze maakt. Maar wilt u snel geld lenen, dan kan dit uiteraard ook. Hierdoor hebt u razendsnel het geld binnen om die nieuwe keuken te laten plaatsen of een nieuwe auto te kopen.

Kredietvormen Bent u op de hoogte van de verschillende kredietvormen die er zijn? Welke kredietvorm zorgt ervoor dat u met het geld uw doelen kunt bereiken? Kortom welke kredietvorm past het beste bij u?

We laten u hieronder de kredietvormen zien die Kredietspotter u biedt inclusief een uitleg per vorm:

  • Doorlopend krediet KredietSpotter: Een doorlopend krediet is ontzettend flexibel. Een doorlopend krediet zorgt ervoor dat u altijd wat extra geld achter de hand hebt om uitgaven te doen, maar u kunt tevens ook direct aflossen zodra u geld hebt om een deel van uw lening af te lossen. Het doorlopende krediet kunt u namelijk boetevrij aflossen. Voordat u het krediet daadwerkelijk afsluit hoeft u niet na te denken over de looptijd, deze is namelijk variabel waardoor u het krediet op elk moment kunt stoppen.
  • Persoonlijke lening KredietSpotter: Een persoonlijke lening is in het leven geroepen voor de aankoop van duurzame goederen die lang meegaan. Onder deze duurzame producten vallen bijvoorbeeld een boot of een nieuwe auto. Dit duurzame product staat namelijk ook garant als borg wanneer u niet meer kunt voldoen aan uw aflossing. U kiest het bedrag dat u wilt lenen voor de aanschaf waarna u gedurende een vaste looptijd het geleende bedrag aflost tegen een vast rentepercentage.

Een verantwoorde keuze maken
Een goede en verantwoorde keuze voor een krediet maakt u niet in één dag. Om een verantwoorde keuze te maken is het slim om uiteraard het advies van Kredietspotter ter oren te nemen, maar daarnaast ook verschillende sites te vergelijken op de verschillende rentes. Daarnaast is het slim zelf wat meer research te doen naar verschillende kredietvormen en andere mensen die u bij voorkeur kent te vragen om een advies betreffende het krediet. Zij kunnen u namelijk voorzien van een geheel onafhankelijk advies.