Belasting betalen met een lening

Niemand houdt van de blauwe brieven van de belasting. Het is niet prettig om een betaling te moeten doen.

Soms komt een aanslag onverwachts of moet er een geldbedrag terugbetaald worden voor teveel ontvangen toeslagen bijvoorbeeld. Vaak is net de auto kapot gegaan, heeft de koelkast het begeven of moest er een andere dringende rekening betaald worden.

Het spaarbankboekje kan de betaling van de Belastingdienst niet trekken. Wat nu?

Een lening afsluiten om de belasting te betalen

Het is natuurlijk verstandig om de betaling aan de belastingdienst tijdig te doen. Als er niet tijdig betaald wordt dan komen er extra kosten bij. Door een lening af te sluiten is het mogelijk om dit te voorkomen. Het is geen omslachtig proces om een lening af te sluiten. Het is goed om de opties te onderzoeken. Door de aantrekkelijke rentestanden wordt er slechts een klein extra bedrag betaald aan rentelasten. Natuurlijk is het verstandig om de lening snel af te betalen.

Lening aanvragen

Een doorlopend krediet of een persoonlijke lening

Om de belastingen te betalen is het mogelijk om te kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening is het duidelijk wat de maandlasten zijn. De looptijd, het maandbedrag en de rente zijn duidelijk voor de hele looptijd. Hierdoor is het mogelijk om direct te weten wanneer de lening is afgelost. Bij een doorlopend krediet is er meer vrijheid. Het is mogelijk om zelf geld op te nemen tot de kredietlimiet. Ook staat het iedereen met een doorlopend krediet vrij om af te lossen wanneer hij of zij wil. De rente fluctueert en de maandlasten zijn dus ook verschillend. Het is wel prettig om na het aflossen van het krediet er nog steeds de beschikking over te hebben. Voor een volgende belastingaanslag is men dan goed voorbereid.

Een lening afsluiten?

Om een lening of krediet af te sluiten is het goed om eerst te kijken wat de mogelijkheden zijn. Doe een berekening om uit te rekenen wat de maximale lening kan zijn. Als er al leningen zijn of kredieten dan is het goed om deze ook op te geven. Hierna is het mogelijk om een lening aan te vragen. De geldverstrekker zal de offerte opsturen. Om hem te accepteren moet deze ondertekend worden. Tevens dienen alle benodigde papieren aangeleverd te worden. Hierna wordt het geld op de rekening gestort. Het is mogelijk om de belastingdienst te betalen.

lening.com helpt u graag verder met een lening

Lening aanvragen

Een geluk bij een ongeluk

Het is natuurlijk niet prettig om belasting te betalen. Helemaal niet wanneer het onverwachts moet. Wanneer er al leningen en kredieten zijn is het goed om te kijken of deze ook overgesloten kunnen worden. Het is mogelijk om te kijken of de bestaande leningen en kredieten wat goedkoper gemaakt kunnen worden. Een creditcard, betaalpas of dure lening oversluiten is slim. Het is dan mogelijk om lagere maandlasten te krijgen én om de belastingdienst te betalen. Mogelijk betaalt u niets extra (of niet zoveel) uiteindelijk na het oversluiten van de leningen. Ontdek wat er mogelijk is!

Soort leningRente vanafRente overzichtAanvragen
Persoonlijke lening3.37%—5.55%Rente overzichtLening aanvragen
Doorlopend krediet4.02%—6.00%Rente overzichtLening aanvragen
Hypotheek4.52%—6.40%Rente overzichtLening aanvragen

Snel & makkelijk aanvraag proces

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw lening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte en soort lening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Leningen vergelijken