Geld lenen voor een keuken

De keuken is vaak het centrum van het huis. Hier gebeurt alles. Het is de plek om heerlijk te koken, te eten en gezellig te zitten. Het is heerlijk om van deze plek in huis te genieten.

Een mooie keuken hoort hier natuurlijk ook bij. Een nieuwe keuken is wel een stevige investering. Een mooie keuken kost al gauw 5.000 euro en de bedragen kunnen verder oplopen tot 20.000 euro en zelfs 50.000 euro.

Het is verstandig om dit geld te lenen. Het is mogelijk om een financiering af te sluiten voor de nieuwe keuken. Het is belangrijk om op de juiste zaken te letten.

Woningverbetering en de hypotheek

Het is goed om te kijken of de keuken betaald kan worden met een hypotheek. De hypotheekrente is vaak wat lager dan een lening. Het is wel belangrijk om rekening te houden met een aantal kostenposten. Zo moet de hypotheekadviseur betaald worden, de taxatie verzorgd worden en mogelijk is het ook nodig om naar de notaris te gaan. De kosten kunnen aardig oplopen. Het is natuurlijk vreemd om een keuken te kopen van 8.000 euro waar vervolgens 2.000 euro aan kosten bijkomen (25 procent) om de hypotheek rond te krijgen. Het is goed om ook te kijken naar de mogelijkheden van een lening of krediet.

Lening aanvragen

Een persoonlijke lening voor de verbouwing van de keuken

Door alles goed te plannen is het natuurlijk mogelijk om meerdere landen te bezoeken wanneer je op vakantie gaat. Het is mogelijk om naar Azië te gaan en Australië. Mogelijk zelfs nog Japan om dan terug te vliegen. Het is goed om ervaringen te hebben waar je jarenlang met plezier op terugkijkt. Een persoonlijke lening maakt dit mogelijk. Een doorlopend krediet kan ook een oplossing zijn. We raden een creditcard aan om mee te nemen. Het is gemakkelijk om alles te betalen. Los de openstaande bedragen echter tijdig in met het geld van een echte lening. De rente is een stuk lager.

Een doorlopend krediet voor de keuken?

Het is ook mogelijk om voor een doorlopend krediet te kiezen. Het is een meer flexibele vorm van lenen. Er wordt een kredietplafond afgesproken met de geldverstrekker. Tot dat geldbedrag mag geld opgenomen worden. ALs er geen geld wordt opgenomen hoeft er geen rente betaalt te worden. De rentestand is variabel en kan van maand tot maand verschillen. Een doorlopend krediet is vooral bij een goedkopere keuken. Het geldbedrag is te overzien. Het is ook prettig als u nog meer verbouwingen wilt doorvoeren aan de woning. Na het verbouwen van de keuken kan de badkamer een nieuwe look krijgen.

lening.com helpt u graag verder met een lening

Lening aanvragen

Start met de keuken

Voordat een lening voor de keuken wordt afgesloten is het goed om te kijken welke keuken bij de woning past. Wat is het budget wat nodig is? Zijn er ook meerkosten? Of is het een all-in bedrag waarmee alles voldaan is.

Soort leningRente vanafRente overzichtAanvragen
Persoonlijke lening3.37%—5.55%Rente overzichtLening aanvragen
Doorlopend krediet4.02%—6.00%Rente overzichtLening aanvragen
Hypotheek4.52%—6.40%Rente overzichtLening aanvragen

Snel & makkelijk aanvraag proces

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw lening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte en soort lening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Leningen vergelijken