Lening vergelijken met Lening.com

Vul hieronder het gewenste bedrag in

Geld lenen voor privé gebruik

Wanneer iemand een dure hobby heeft, veel wil reizen of een oude antieke auto heeft is het belangrijk om wat extra geld achter de hand te hebben.

Natuurlijk zou het goed zijn om alles direct zelf te betalen. Soms kan dit echter niet. Denk aan het betalen van de borg voor een garagebox voor de oldtimer. Ook wil je niet gokken of er voldoende geld is, als het paard moet eten.

Het is belangrijk om wat extra zekerheid te krijgen door geld te lenen voor privé gebruik. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden en oplossingen.

Een appeltje voor de dorst

Het is eigenlijk meer een appeltje voor een noodgeval. Stel dat er opeens geld nodig is om een betaling te doen. Het is dan prettig om zonder blikken of blozen de betaling te doen. Een buitenkansje bijvoorbeeld om een mooi instrument aan te schaffen of een prachtig kunstwerk. Het is mogelijk om hier een creditcard voor te gebruiken. Het is wel van belang om deze creditcard weer af te betalen. De rente op een creditcard is vaak hoger dan bij een gewone lening. Het is daarom verstandiger om een krediet te hebben. Een doorlopend krediet waarbij er pas kosten zijn als er geld opgenomen wordt. Een doorlopend krediet waarbij het geld snel beschikbaar is.

Lening aanvragen voor prive doeleinden

Een persoonlijke lening

Het kan natuurlijk ook een aankoop zijn voor de lange termijn. Denk aan de oldtimer welke we al noemden. Het zal een weloverwogen aankoop zijn. Hetzelfde geldt voor een boot, motor of zeiljacht. Het is goed om dan iets verder te kijken. Zeker als het geld van de persoonlijke lening voor een bezitting gebruikt wordt zijn er mogelijkheden voor een aantrekkelijke lening. Kies dan wel voor een persoonlijke lening. Hierbij wordt met een vast schema de hele lening afbetaald. Het is vooraf duidelijk wanneer de einddatum is en alles is voldaan. De rente staat ook vast voor de hele looptijd. Het betekent dat er helderheid is over de maandlasten. Wel een prettige gedachte.

Extra bescherming

Wanneer een oldtimer, boot, motor, caravan of bijvoorbeeld een oldtimer gekocht wordt is het verstandig om het goed te verzekeren. Zo worden nare omstandigheden voorkomen. Denk aan een brand, ongeluk of diefstal. Als je privé bezitting er dan plotseling niet meer zou zijn betekent het niet dat de betalingen aan de geldverstrekker gestopt mogen worden. De maandelijkse betalingen en de schuld blijven gewoon staan. Als alles goed is verzekerd dan is het mogelijk om opnieuw een aankoop te doen.

lening.com helpt u graag verder met een lening

Lening aanvragen

Lekker op vakantie

Natuurlijk is het ook mogelijk om het geleende geld te gebruiken voor een vakantie of lange reis. Soms is het vakantiegeld en het spaargeld niet voldoende om een diep gekoesterde droom uit te laten komen. Een wereldreis maken bijvoorbeeld tijdens een sabbatical. Het is goed om dan een lening af te sluiten. De ervaring is vaak meer waard dan geld. Sommige zaken zijn immers niet in geld uit te drukken. Door alles tijdig en goed te regelen is er meer mogelijk dan je denkt. Ook voor jou!

BankLeenbedragRenteMaandelijks
Bank€ 5.0004.1%€ 148Lening aanvragen
Bank€ 10.0004.1%€ 296Lening aanvragen
Bank€ 20.0004.1%€ 591Lening aanvragen
Bank€ 30.0004.1%€ 887Lening aanvragen
Bank€ 40.0004.1%€ 1.183Lening aanvragen

Snel & makkelijk aanvraag proces

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw lening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte en soort lening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Leningen vergelijken