Geld lenen voor een vakantie

Het is heerlijk om lekker op vakantie te gaan. Laten we eerlijk zijn! Je voelt je goed, prettig en gelukkig. Het leven zou eigenlijk altijd zo moeten zijn.

Het is goed om een lijst te maken met de landen die je graag nog een keer zou bezoeken. Misschien wil je nog een keer op Safari in Afrika? De Maya tempels zien in Zuid Amerika of de Grand Canyons in Noord Amerika? De Chinese muur bewandelen in China of de Sydney Opera House in Australië?

Het is geweldig om dromen te maken. Dromen die uit kunnen komen met de hulp van een lening, krediet of financiering voor de vakantie.

Een financiering voor de vakantie is niet slim

Natuurlijk zullen veel mensen weerstand voelen (of krijgen) om geld te lenen voor een vakantie. Wanneer het op vakantie gaan echter jouw passie is, is het goed om naar de mogelijkheden te kijken. Helemaal nu de rentestanden laag zijn. Het is mogelijk om iedere maand de lening terug te betalen om het volgende jaar weer te gaan.

Lening aanvragen voor vakantie

Een wereldreis maken met geleend geld

Door alles goed te plannen is het natuurlijk mogelijk om meerdere landen te bezoeken wanneer je op vakantie gaat. Het is mogelijk om naar Azië te gaan en Australië. Mogelijk zelfs nog Japan om dan terug te vliegen. Het is goed om ervaringen te hebben waar je jarenlang met plezier op terugkijkt. Een persoonlijke lening maakt dit mogelijk. Een doorlopend krediet kan ook een oplossing zijn. We raden een creditcard aan om mee te nemen. Het is gemakkelijk om alles te betalen. Los de openstaande bedragen echter tijdig in met het geld van een echte lening. De rente is een stuk lager.

De beste vakantielening?

Het beste is natuurlijk om geld te sparen om daarna op vakantie te gaan. Wanneer er echter een goed salaris is, is het ook mogelijk om een lening af te sluiten. We raden hierbij een persoonlijke lening aan. Hierbij is van te voren bekend hoeveel er geleend wordt, wanneer de laatste betaling gedaan wordt en ook wat de maandelijkse termijn is. Het is niet mogelijk om het geld weer op te nemen. Het beschermd jezelf om de lening ook echt af te betalen. Bij een doorlopend krediet is de verleiding groot om het geld weer op te nemen. Het opent de deur ook om binnen één tot twee jaar weer een lening af te sluiten om andere landen te verkennen tijdens een geweldige vakantie.

lening.com helpt u graag verder met een lening

Lening aanvragen

Een goede reisverzekering

Ons advies is om een goede reisverzekering af te sluiten en de voorwaarden goed te kennen. Geldt de annuleringsverzekering bijvoorbeeld ook als iemand zelf alle reizen en tickets los boekt? Of moet het een georganiseerde reis zijn? Wanneer betaalt de annuleringsverzekering uit? En wanneer kan de reis geannuleerd worden? Sluit eerst de reisverzekering met annuleringsdekking af om daarna alles te boeken. Het is geen fijne gedachte om voor een dure vakantie iedere maand een termijn te betalen, terwijl de vakantie nooit is doorgegaan. Zorg ervoor dat de vakantie een feestje wordt!

Soort leningRente vanafRente overzichtAanvragen
Persoonlijke lening3.37%—5.55%Rente overzichtLening aanvragen
Doorlopend krediet4.02%—6.00%Rente overzichtLening aanvragen
Hypotheek4.52%—6.40%Rente overzichtLening aanvragen

Snel & makkelijk aanvraag proces

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw lening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte en soort lening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Leningen vergelijken