Doorlopend krediet aanvragen met Lening.com

Een doorlopend krediet aanvragen, het lijkt zo eenvoudig. De basis van een doorlopend krediet aanvragen is natuurlijk ook eenvoudig. Het aanvraagformulier invullen, en uw werk zit er voor het grootste gedeelte op. Maar is dat eigenlijk wel zo? Of zijn er nog andere onderdelen waar u aandacht voor dient te hebben? Om na te gaan of u ook daadwerkelijk de voordeligste lening gaat afsluiten raden wij u toch aan op nog een aantal zaken te letten.

Een doorlopend krediet aanvragen, waar moet u op letten?

Als u een doorlopend krediet aanvraagt krijgt u vaak een stortvloed aan informatie en documenten. Dit maakt het er vaak niet eenvoudiger op. Om u te helpen om een verantwoorde lening af te kunnen sluiten, zetten wij een aantal belangrijke zaken op een rij. Zo zijn er onderdelen die bij alle doorlopend kredieten gelijk zijn. Bij een doorlopend krediet mag u bijvoorbeeld altijd boetevrij inlossen. Is de rente altijd variabel. En kunt u bij een doorlopend krediet opnames doen tot aan uw kredietlimiet (in ieder geval tot het bereiken van uw 60 jarige leeftijd, en zolang er geen achterstanden zijn).
Dan zijn er ook nog een aantal onderdelen die per aanbieder verschillend kunnen zijn, denk hierbij aan de rente, de maandtermijn die u moet gaan betalen, of de hoogte van het bedrag dat u kunt gaan lenen.
Belangrijkste onderdeel is uw rente. De rente kunt u eenvoudig met elkaar vergelijken, deze wordt genoemd in de offerte. Daarnaast is er nog een belangrijk onderdeel waar u naar kunt kijken. Dit is het ESIC formulier. Dit is veelal een bijlage bij de leningofferte. Hierin staat zo eenvoudig mogelijk uitgelegd wat de voorwaarden van de lening zijn, en de totaalprijs van de lening wordt erin vermeld. Bij een doorlopend krediet zal hier een totaalprijs staan waarbij men ervan uit gaat dat u geen extra stortingen doet in uw krediet, en geen opnames doet uit uw krediet.

Kosten van een doorlopend krediet aanvragen

Als u een goede afweging heeft gemaakt wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn van een doorlopend krediet aanvragen. Een doorlopend krediet aanvragen is altijd gratis, hier mogen geen kosten voor in rekening worden gebracht. Of u wel of geen advies afneemt maakt hierbij dan ook niet uit. Geld lenen met advies is net zo duur of goedkoop als geld lenen zonder advies.

Kosten van een doorlopend krediet aanvragen

Wij bemiddelen uiteraard graag een lening voor u. Het voordeel van een lening aanvragen bij ons, is dat wij gelijk diverse aanbieders voor u vergelijken. Wij dienen uw aanvraag in bij meerdere banken en kunnen de goedkoopste bank aan u aanbieden. Één keer een lening aanvragen, en uw aanvraag wordt bij meerdere banken ingediend. Als dat niet eenvoudig een doorlopend krediet aanvragen is..

1000 euro lenen en vergelijken met lening.com