Let op! Geld lenen kost geld

Lening met BKR

Bent u op zoek naar een lening met BKR? Wij doen niet anders dan leningen met BKR toetsing en registratie. Vraag hieronder direct uw lening met BKR aan!

Waarom een lening met BKR?

lening met bkrAls u een lening aangaat is dat voor de bank die het geld aan u uit gaat lenen een verplichting. Omdat banken zo min mogelijk risico willen lopen met de lening, en zij zeker niet willen dat u zich als consument te ver in de schulden zou kunnen steken, wordt er een toetsing bij het BKR gedaan. De bij het BKR aangesloten leden krijgen inzicht in de door de consument afgesloten leningen. Daarnaast kunnen zij ook zien of het betaalverloop op de leningen altijd goed is geweest.
Als u op uw lening 2 maanden lang uw maandtermijnen niet tijdig heeft betaald dan kunt u een negatieve BKR registratie krijgen. Met een negatieve BKR registratie is het niet meer mogelijk om nog een lening af te kunnen sluiten bij de banken en voorschotbanken. Het is dan alleen nog mogelijk om geld te gaan lenen bij partijen die geen toetsing en registratie doen bij het BKR, zoals de verstrekkers van de immens dure flitskredieten.

Voor uw veiligheid, en die van de bank zelf is iedere lening via Lening.com een lening met BKR. Wij verstrekken enkel en alleen verantwoorde leningen. Het voordeel hierbij is dat de rentetarieven veelal laag zullen zijn.

Aanbieders van een lening zonder BKR toesting tot 1500 euro

Voordelen van een lening met BKR

Uiteraard heeft geld lenen met BKR een aantal voordelen ten opzichte van het geld lenen zonder BKR. Ten eerste is het geld lenen met BKR veel voordeliger dan geld lenen zonder BKR. Een lening zonder BKR wordt voornamelijk in de vorm van een flitskrediet verstrekt. De kosten die hierbij komen kijken kunnen oplopen tot meer dan 300% op jaarbasis. Dat is bij een lening met BKR niet het geval. De maximale rente die gehanteerd mag worden is een rente van 15% op jaarbasis. De leningen die wij verstrekken hebben over het algemeen een fors lagere rente uiteraard. Ten tweede gaat het lenen met BKR over creditering tegen. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat u niet meer aan leningen kunt krijgen dan verantwoord is. Omdat er inzag is in wat u aan leningen heeft “uit staan” is de kans vele malen kleiner dat de bank u een lening zal verstrekken als dit eigenlijk niet meer zou kunnen.