Snel geld lenen

Als u een lening wenst, dan kan het soms bijzonder handig zijn om snel geld te lenen. U wilt de aankoop snel doen, of u ziet de bodem van uw rekening snel in zicht komen? Snel geld lenen kan dan de oplossing zijn. Binnen 10 minuten geld lenen bestaat niet meer, toch kan het nog wel mogelijk zijn om op een dag uw lening aan te vragen en ook nog uitbetaald te krijgen. Er zijn betere, en zeer zeker meer voordelige oplossingen om een krediet te verkrijgen. Wij vertellen u daar graag meer over zodat snel geld lenen niet heel duur geld lenen gaat worden.

Snel geld lenen in Nederland

Definitie van snel geld lenen

Of het voor u mogelijk is om snel een lening af te sluiten hangt natuurlijk mede af van uw definitie van snel. Een snelle lening is voor de een een lening die binnen 48 uur helemaal is afgerond, en voor de andere is binnen 5 werkdagen al heel snel.
De vraag is natuurlijk wat haalbaar is als u een lening wilt gaan afsluiten. Van aanvraag naar uitbetaald contract moet u rekening houden met een verwerkingstijd van 1 a 2 werkdagen. Mits u zelf ook goed meewerkt om alle benodigde documenten zo spoedig mogelijk aan te kunnen leveren.
Met benodigde documenten moet u in ieder geval denken aan:

  • Kopie van uw legitimatiebewijs
  • Kopie van een recente salarisstrook
  • Bankafschrift met bij en afschrijvingen van minimaal twee weken

Bij het bankafschrift dienen dan overigens ook nog de bijschrijving van de inkomsten en de afschrijving van de woonlasten zichtbaar te zijn.

Waar kunt u snel geld lenen

Over het algemeen kunt u het snelst geld lenen bij een tussenpersoon. Deze hebben er het meest belang bij om u goed van dienst te zijn. De intermediairs zijn nog concurrent ingesteld en doen over het algemeen meer hun best dan de direct writers of de banken. De tussenpersonen zijn er meer om uw belangen te behartigen en zij doen daar veel voor.Het is overigens niet verstandig om bij een aantal partijen tegelijkertijd een offerte te ondertekenen en retourneren. Dit kan in ernstige mate tegen u gaan werken. Het kan er zelfs toe leiden dat u als fraudeur gezien gaat worden omdat u de intentie toegedicht kan worden dat u meerdere leningen gelijktijdig heeft willen afsluiten. Welke leenvorm u kiest maakt daarbij overigens niet uit. Een doorlopend krediet afsluiten is net zo snel als een persoonlijke lening.