Vul een bedrag in tussen de € 5.000,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Lening afsluiten

Wilt u een lening afsluiten? Wij helpen u graag verder. Een lening afsluiten is een belangrijke stap. Een lening kan u helpen om uw droom te verwezenlijken, maar een lening is ook een verplichting die u aan kunt gaan voor een langere termijn. Daarom is het van belang om de juiste keuze te maken als u een lening gaat afsluiten. Een lening is maatwerk, en moet precies bij u passen. Om maar een voorbeeld te geven, als uw maandtermijn te laag is, betaald u veel langer dan nodig aan de lening. Is uw maandtermijn te hoog, dan kunt u in de financiële problemen komen. En een lening moet geen last worden.

Onze adviseurs helpen u graag om de juiste beslissing te nemen. Dit kost u overigens verder niets, het advies voor de lening is gratis en vrijblijvend.

lening afsluiten

Wat kost een lening afsluiten

Voor een lening afsluiten via Lening.com bent u geen extra kosten verschuldigd. Wij adviseren u zo uitgebreid mogelijk over de financiering, maar brengen hier geen kosten voor in rekening bij u als consument. Dan zult u zich waarschijnlijk afvragen hoe wij beloond worden.

Lening.com wordt beloond, in de vorm van provisie, door de bank waar u uw lening afsluit. Ondanks deze provisie betaald u voor een lening via lening.com overigens nog altijd een veel lagere rente dan u zou doen als u een lening zou afsluiten bij uw eigen bank. Een doorlopend krediet bij de Rabobank van bijvoorbeeld  25.000,- kent een rente vanaf 8,3% (datum 13 juni 2014), terwijl u via de bemiddeling van Lening.com voor een bedrag van  25.000,- slechts een rente kan krijgen van 4,7%. Beide zijn “gewone” doorlopende kredieten. Er zit dus geen verschil in het product, niet in de flexibiliteit van het boetevrij af kunnen lossen, maar overduidelijk wel in de prijs.

 

Hoe werkt een lening afsluiten?

Een lening afsluiten bij Lening.com begint met het invullen van het aanvragen van de lening, dit kan via ons aanvraagformulier. Als u dit formulier zo volledig mogelijk invult zullen wij uw aanvraag binnen enkele werkuren in behandeling nemen. Mochten wij u onverhoopt geen financiering kunnen verstrekken zullen wij u in ieder geval een email toezenden. Als we een akkoord voor u hebben nemen wij telefonisch contact met u op om de offerte door te spreken. Dit doen wij voor de lening kosteloos en vrijblijvend. U hoeft ons dus niets voor deze service te betalen.

 

Daarna mailen wij de offerte aan u, of verzenden deze per post, al naar gelang uw wensen. U kunt de offerte dan thuis op uw gemak doornemen. Als u akkoord gaat met de offerte kunt u deze ondertekenen en aan ons retourneren met de gevraagde documenten. Wij zullen uw offerte dan zo spoedig mogelijk afhandelen.