Let op! Geld lenen kost geld

Creditcard afsluiten

Bij een lening afsluiten komt natuurlijk veel kijken., Dit is bij een creditcard afsluiten feitelijk niet veel anders. Een creditcard wordt namelijk ook gezien als een lening. Zeker als u kiest voor de variant waarbij u het opgenomen bedrag in delen weer terug betaald. U heeft dan feitelijk gewoon een lening afgesloten. Net als bij een “gewone” lening zijn er bij de creditcards veel verschillende aanbieders. De vraag is dan ook, waar kiest u de juiste aanbieder voor het afsluiten van uw creditcard. Welke maatschappij heeft de beste voorwaarden tegen de laagste kosten. Feitelijk is een creditcard afsluiten bijna nog lastiger dan een lening afsluiten. Dit omdat een creditcard over het algemeen meer faciliteiten heeft dan een reguliere lening.
Zo kunt u bij de creditcard kijken naar: Welke aanbieder heeft de laagste kosten bij geldopnames, welke aanbieder heeft een standaard verzekering, en natuurlijk niet te vergeten, welke aanbieder heeft de laagste rente voor u. Zoals u ziet is er bij een creditcard afsluiten veel waar u naar kunt kijken. Wat de beste voor u is beslist u uiteraard te allen tijden helemaal zelf.

Creditcard afsluiten in Nederland:
Prepaid Creditcard afsluiten in Nederland:


Creditcard afsluiten in België:

Creditcard afsluiten en BKR

Als u een creditcard wilt gaan afsluiten, maar u heeft een BKR codering dan kan dit een probleem opleveren. Geld lenen met BKR registratie is namelijk niet mogelijk bij de verstrekkers van de creditcard. Een creditcard afsluiten gebeurd altijd met een toetsing en een BKR registratie indien u gebruik maakt van de gespreide betaling bij de creditcards. Anders is dit overigens bij de Debetcards. Dit is een afgeleide van een creditcard waarbij u eerst geld op uw creditcard moet storten om gebruik te kunnen maken van uw card. Dit kan een goede beveiliging voor veel mensen zijn omdat u nooit meer kunt uitgeven dan u daadwerkelijk heeft. Ook bij een eventuele fraude kan er nooit meer dan uw eigen geld van de card gehaald gaan worden.