Doorlopend krediet afsluiten

Heeft u uw keuze al kunnen maken? Wilt u een doorlopend krediet afsluiten? Dan bent u bij Lening.com aan het juiste adres. Door de lage rentepercentages en de uitstekende voorwaarden voor een doorlopend krediet maakt u de juiste keuze.
Als u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen. Wij raden u overigens aan om te allen tijde bij meerdere partijen een lening aan te vragen. Dit kan u veel voordeel opleveren. Met een lening offerte aanvragen is het namelijk niet veel anders dan offertes aanvragen voor bijvoorbeeld een auto. U zult zien dat er ook hierbij verschillen zijn in prijs, en in de voorwaarden. Iedere aanbieder die u een akkoord geeft voor een doorlopend krediet afsluiten, zal u graag als klant binnen willen halen. Als u laat merken dat u ook elders aanvragen heeft gedaan, zullen zij beter hun best voor u gaan doen.

Doorlopend krediet afsluiten in Nederland:

Aanbieder
Frisia leningen
Krediet Groep Nederland
Kredietspotter
Maximaal Bedrag
€ 100.000
€ 75.000
€ 100.000,-
Rente vanaf
vanaf 4,1%
vanaf 4,5%
vanaf 4,1%
Waardering
+++++
++++
++++

Direct Aanvragen

Direct Aanvragen

Direct Aanvragen

Doorlopend krediet afsluiten in België:

kredietje belgie

doorlopend krediet afsluitenWaar moet u rekening mee houden bij het afsluiten van een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet afsluiten is op zich eenvoudig. Toch zijn er uiteraard altijd belangrijke zaken waar u rekening mee zou kunnen houden als u een doorlopend krediet wilt afsluiten. een van de belangrijkste daarvan is dat het altijd verstandig is om meerdere offertes aan te vragen. De voorwaarden van doorlopende kredieten zullen over het algemeen niet veel van elkaar afwijken. Leningen vergelijken is daarmee vrij eenvoudig. Bij de ene bank krijgt u misschien online inzage in uw krediet, en bij de andere niet. Maar de vraag is hoe veelvuldig dit gebruikt wordt. Prijs is dan ook eigenlijk de belangrijkste factor. En de prijs wordt bepaald door de rente die u moet betalen. Zorg er dus voor dat u een het doorlopend krediet afsluiten gebeurd tegen de laagste rente.
Tip!:Bij een doorlopend krediet is de rente variabel! Als uw bank de rente verhoogd kunt u wellicht overstappen naar een aanbieder. Bij een Doorlopend Krediet kunt u altijd boetevrij inlossen!

Hoe lang duurt het om een doorlopend krediet af te sluiten?

Een doorlopend krediet aanvragen kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Het aanvraagformulier kunt u in een paar minuten invullen, daarna gaan wij voor u aan het werk. Het kost ons enkele uren voordat wij weten of we u een offerte kunnen aanbieden. Als dit het geval is nemen wij telefonisch contact met u op, spreken de offerte met u door zodat deze volledig naar uw wensen kan worden opgemaakt. En mailen deze aan u, of zenden deze per post.
Daarna ligt “de bal” bij u. Als wij de ondertekende offerte met de gevraagde documenten retour aan ons retourneert kunnen wij verder met uw dossier. Normaliter duurt het enkele dagen voordat het geld op uw rekening kan staan.

Kosten doorlopend Krediet afsluiten

Het prettige bij een doorlopend krediet afsluiten is dat er geen kosten in rekening worden gebracht voor het bemiddelen van de lening. Of u wel of geen advies afneemt maakt hierin geen verschil. Eigenlijk is het dus vreemd dat er toch veelvuldig gekozen wordt voor een lening zonder advies. Het advies kost u immers niets extra, en kan u veel opleveren. Met uw auto kunt u toch ook beter naar een erkende garage? Zeker als de prijs gelijk is aan het zelf “sleutelen”. Want, hoe gek dat ook klinkt, zo is het bij geld lenen wel geregeld.
Als u zelf ook wel eens wilt kijken wat u weet over geld lenen hebben wij nog een leuke tip, neem eens een kijkje op de website weetwatjeweet.nl.