Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening afsluiten

Heeft u alle voor en tegens afgewogen? Wilt u een persoonlijke lening afsluiten? Dan kunt u snel aan de slag. Vul het onderstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, en wij gaan zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Helemaal kosteloos en vrijblijvend!
Binnen enkele (werk)uren weet u al wat de mogelijkheden voor u zijn.

Persoonlijke lening in Nederland:

Persoonlijke lening in België:

Waar moet u op letten bij een persoonlijke lening?

persoonlijke lening afsluitenBij het afsluiten van een persoonlijke lening zijn er een aantal zaken waar u rekening mee zou kunnen houden. Niet alleen het bedrag dat u per maand moet gaan betalen is natuurlijk van belang, ook het rentepercentage, de looptijd, de voorwaarden zijn allemaal van belang. Een persoonlijke lening afsluiten doet u het best door eerst zelf duidelijk te hebben wat voor u van belang is, en daar reeel in te zijn. Een lening met de laagste maandlasten, zal over het algemeen niet de kortste looptijd hebben. Des te meer u per maand betaald, des te eerder u de lening heeft ingelost.
Om een goed beeld te krijgen helpt het enorm dat bij de meeste banken de totale kosten gedurende de looptijd ook vermeld zijn. Hier staat dus wat u in totaal gaat terugbetalen aan de lening. Door die met elkaar te vergelijken krijgt u in ieder geval direct een goed beeld van de totale kosten. Qua voorwaarden is een persoonlijke lening afsluiten best eenvoudig. Nagenoeg alle voorwaarden van de banken zijn gelijk. Er zit maar een belangrijk verschil in. Bij sommige banken mag u zelfs een persoonlijke lening boetevrij inlossen.

Hoe lang duurt een persoonlijke lening afsluiten?

Een Persoonlijke lening aanvragen kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Wij beoordelen uw kredietaanvraag discreet en binnen enkele uren. Als wij een offerte kunnen uitbrengen, nemen wij telefonisch contact met u op om de offerte door te spreken. Deze mailen wij daarna binnen één uur aan u door. Daarna kunt u de offerte op uw gemak doornemen. Als u akkoord gaat kunt u de offerte ondertekenen en aan ons retourneren, dit kan per post, of per mail. Na ontvangst zenden wij de offerte binnen enkele uren door naar de bank die u de offerte heeft aangeboden. Als we de offerte voor 11.00 uur aanleveren, ontvangen wij over het algemeen dezelfde dag nog een reactie. Alle documenten akkoord? Dan kan het geld een dag later al op uw rekening staan.

Extra kosten bij een persoonlijke lening afsluiten

Een persoonlijke lening afsluiten kost u verder niets. Bij het bemiddelen van een lening mogen er bij u namelijk geen kosten in rekening gebracht worden. Dit is wettelijk vastgelegd. Kredietbemiddelaars worden beloond in de vorm van provisie. Deze ontvangen zij van de bank.