geld lenen kost geld

Je lening oversluiten?

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wanneer je al een lening of krediet hebt is het slim om te kijken naar de mogelijkheden om deze lening over te sluiten.

Is het mogelijk om een lening te krijgen met lagere maandlasten? Of kun je de lening elders sneller aflossen? Kennen ze flexibelere voorwaarden? Er zijn zoveel voordelen om een krediet over te sluiten. Het gebeurt om tal van verschillende redenen. Laten we wat dieper in de materie duiken. Waarom zou je een lening oversluiten? Er zijn verschillende redenen om een lening over te sluiten. Laten we kort de verschillende redenen hieronder opsommen. Het gaat om:

  • Het oversluiten naar een nieuwe lening voor lagere maandlasten
  • Een lagere rente stand
  • Extra geld opnemen en hiermee de oude lening aflossen
  • Meerdere leningen samenvoegen
  • Een andere leenvorm

Wanneer is het interessant om een lening over te sluiten? Er zijn verschillende redenen om van geldverstrekker te veranderen. Natuurlijk is het, het meest interessant wanneer je maandlasten sterk omlaag gaan. Iets wat mogelijk is wanneer je een hele mix van leningen hebt. Denk hierbij aan creditcards, postorder leningen en minikredieten. Hier zijn de rentestanden vaak hoger dan bij een normaal doorlopend krediet. Het is goed om hier mee aan de slag te gaan. Kijk naar de opties om alle leningen samen te voegen en om zo lagere maandlasten te krijgen. Het is geweldig om hier gebruik van te maken. Zijn er bijkomende kosten? Het is goed om te weten, dat er eigenlijk geen bijkomende kosten zijn bij het oversluiten van een lening. Je zal wel wat tijd moeten investeren in het oversluiten van de kredieten en leningen. Het zorgt echter voor de mogelijkheid om lagere maandlasten te krijgen. Hierdoor verdien je de geïnvesteerde tijd vaak snel terug. Kies hier dus voor. Kies voor een goed advies Uiteindelijk is het vaak de combinatie van de voorwaarden en de rentestand om wel of niet voor een lening te kiezen. Sluit een lening niet blind af om lagere maandlasten te krijgen. Kies voor een lening waarbij er een juiste balans is tussen de voorwaarden en de rentestanden. Het zorgt voor een compleet geheel. Een goed advies kan zich hierbij uitbetalen op de lange termijn. Denk er dus over na om naar een adviseur te gaan. Uiteraard kun je ook op het internet meerdere websites bezoeken om vervolgens de huidige lening(en) en krediet(en) over te sluiten naar een nieuwe geldlening.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!