Autolening

Op zoek naar een autolening? Wilt u kosteloos en vrijblijvend naar de mogelijkheden laten kijken voor een autolening? Of wilt u gewoon meer weten over de autolening? Een lening kan een verplichting voor een langere periode zijn. U moet dus altijd goed weten waar u aan begint. Al is de auto nog zo mooi, de lening moet natuurlijk wel bij u passen!

Wat is een autolening?

Een autolening is een vorm van geld lenen waarbij het krediet expliciet voor de auto is bedoeld. De looptijd van de autolening moet korter of gelijk zijn aan de verwachte periode dat u verwacht de auto te gebruiken. Als u de looptijd langer maakt, betaald u nog aan de auto, terwijl deze al niet meer in uw bezit is. Een autolening kan iedere vorm van geld lenen zijn. In de meeste gevallen is het echter een persoonlijke lening. Dit gezien de kenmerken van de vaste rente, en de vooraf duidelijk af te spreken looptijd van de lening. Toch gebeurd het ook dat een doorlopend krediet gebruikt kan worden als autolening. Dit kan gebeuren als men de lening in korte tijd alweer denkt in te kunnen gaan lossen met een financiele meevaller.

Autolening afsluiten

Een autolening afsluiten kunt u door het bovenstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vult u de aanvraag zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Tijdens kantoortijden wordt uw aanvraag binnen enkele uren door ons team van kredietadviseurs in behandeling genomen. Over het algemeen heeft u ook al binnen enkele uren een reactie op uw aanvraag voor de autolening. Voordat een autolening afsluiten mogelijk is zullen wij de mogelijkheden met u doorspreken. Hierdoor weet u te alle tijden waar u aan toe bent, en wat u van de lening kunt verwachten.

Autolening afsluiten in Nederland

Autolening afsluiten in Belgie

kredietje belgie

Wat kost een autolening afsluiten

Een belangrijke vraag als u een lening gaat afsluiten, is natuurlijk wat de kosten voor de lening zijn. De vraag wat een autolening gaat kosten laat zich eenvoudig beantwoorden. Als u gaat lenen moet u natuurlijk altijd rente betalen over het openstaande bedrag van de lening. Voor het afsluiten van de lening zelf bent u echter verder geen kosten verschuldigd. Ook voor het advies worden u verder geen kosten in rekening gebracht.

Aandachtspunten voor een autolening

Bij een autolening zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben wij deze voor u onder elkaar gezet.

  • Zorg ervoor dat de looptijd van de lening niet langer is dan de periode dat u de auto wilt gaan rijden.
  • Vergelijk altijd meerdere aanbieders met elkaar. Dit kan u een behoorlijk voordeel opleveren.
  • Kijk ook altijd naar het totale bedrag dat u moet terugbetalen voor de lening

Uiteraard kunt u bij vragen altijd kosteloos en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, en zijn u graag van dienst.