Lening.com voor geld lenen is nog nog niet Live!
Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening met zekerheid, u weet exact wat u gedurende de looptijd van de lening per maand moet gaan betalen. U weet voor de gehele looptijd wat het rentepercentage is. Alle zekerheid die u maar kunt wensen vind u terug in de lening. Een geruststellend idee.

Wat is een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is, in tegenstelling tot het doorlopend krediet, een leenvorm waarbij alles vast staat. U leent een bedrag dat direct op uw rekening wordt gestort. Vanaf dat moment weet u ook direct hoeveel maanden u nog aan de lening moet betalen, hoeveel u per maand moet betalen en wanneer de lening volledig ingelost zal zijn. Een persoonlijke lening is daarmee een vorm van geld lenen waarbij u weet waar u aan toe bent.

Persoonlijke lening aanvragen

Als u een lening wilt aanvragen kunt u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invullen. Wij gaan dan zo spoedig mogelijk met uw aanvraag aan de slag. Binnen enkele werkuren ontvangt u van ons een reactie op uw aanvraag.

Persoonlijke lening in Nederland:

Persoonlijke lening in België:

persoonlijke leningWanneer een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een goede vorm van geld lenen als u op zoek geen onzekerheden wenst met betrekking tot uw lening. Als u wilt dat uw lening een vast einddatum heeft. Dit is namelijk wat deze leenvorm u bied. Zekerheid. Een vaste rente, een vooraf vastgelegde looptijd, en een maandtermijn dat gedurende u looptijd niet zal veranderen. Kortom, een lening met maximale duidelijkheid.

Voordelen van een persoonlijke lening

Er zijn een aantal duidelijke voordelen van deze vorm van geld lenen:

  • Vaste rente gedurende de looptijd van uw lening
  • Absolute zekerheid met betrekking tot de looptijd van uw lening
  • Duur lening en levensduur te financieren object goed op elkaar af te stemmen

Nadelen van een persoonlijke lening

Naast de voordelen zijn er natuurlijk ook een aantal nadelen te benoemen:

  • Opnames uit uw krediet zijn niet mogelijk
  • Vervroegd inlossen van de lening meestal niet zonder boete
  • Rente bij afsluiten hoger dan de rente bij het doorlopend krediet

Tip: Als u de zekerheid wilt van een persoonlijke lening, maar ook de flexibiliteit van het doorlopend krediet, dan kunt u een combinatiekrediet aanvragen. U krijgt dan voor een deel een persoonlijke lening, en voor een deel een doorlopend krediet.