Saldo Krediet

De meest flexibele vorm van een lening is misschien wel het Saldo krediet. Hiermee heeft u bijna iedere maand weer een andere maandtermijn. Flexibeler dan deze kredietvorm kan het eigenlijk niet gaan worden. Een lekker flexibele lening, die er ook nog eens voor zorgt dat eerder inlossen beloond wordt.

Wat is een Saldo Krediet

Een saldo krediet is een leenvorm waarbij u 2% van het uitstaande saldo als maandtermijn moet betalen. Daarmee is het saldo krediet wellicht ook de meest flexibele kredietvorm die er bestaat. Het prettige van deze vorm van geld lenen dat extra storten in uw lening, direct beloond wordt met een lagere maandtermijn. Des te meer u inlost, des te lager het uitstaande saldo, en daarmee ook gelijk uw maandtermijn. Het is daarmee een speels krediet.

Saldo Krediet aanvragen

Denkt u dat het saldo krediet voor u een goede vorm van geld lenen is? Vul dan het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Kredietconcurrent neemt uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling.

saldo kredietWanneer een Saldo Krediet

Deze vorm van geld lenen kan een goede optie voor u zijn als u houdt van een speels krediet. En als u door de dalende maandtermijn extra gemotiveerd wordt om extra inlossingen te doen. Verder zijn de kenmerken gelijk aan het reguliere doorlopend krediet. Het is een goede vorm van geld lenen als u een bedrag achter de hand wenst te houden en boetevrij extra inlossingen wenst te doen.

Voordelen van een Saldo Krediet

De voordelen van het krediet nog eens overzichtelijk op een rij:

  • Onbeperkt boetevrij inlossen
  • Opnames doen tot aan uw kredietlimiet
  • Een variabel maandtermijn dat daalt als u extra inlossingen doet

Nadelen van een Saldo Krediet

Als er voordelen zijn, zijn er natuurlijk ook nadelen. Ook die zetten wij overzichtelijk voor u op een rij:”

  • Risico op een te lange looptijd omdat de maandtermijn afneemt
  • Kans op teveel heropnames waardoor het krediet nooit wordt ingelost