WOZ Krediet

Geld nodig voor een verbouwing? Of op zoek naar een voordelige lening? En bent u in het bezit van een koopwoning? Dan kan een WOZ krediet een goede optie zijn voor een voordelige lening met een stukje extra korting op de door u te betalen rente.

Wat is een WOZ Krediet?

Het WOZ Krediet is eigenlijk niet veel meer dan een regulier doorlopend krediet. Maar wel met een aantal belangrijke verschillen. Bij een WOZ krediet krijgt u namelijk een korting op de door u te betalen rente. Een WOZ krediet is daarmee een voordelige vorm van geld lenen. U hoeft voor een WOZ krediet niet naar de notaris, en u betaald ook geen afsluitkosten. Waarom geld laten liggen? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw voordelige WOZ krediet!

woz kredietWanneer een WOZ Krediet?

Een WOZ krediet kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Het klinkt het meest logisch om uw WOZ krediet voor de verbouwing of verbetering van uw woning te gebruiken. Toch is dit zeker geen verplichting. Met deze leenvorm mag u ook gewoon een andere lening oversluiten, of u mag het geld gaan gebruiken om een auto aan te schaffen. In algemene zin is een WOZ krediet geschikt voor als u een bedrag “achter de hand” nodig heeft en u weet niet exact hoeveel u nodig heeft, en voor welke periode.

Voordelen van een WOZ Krediet

Net als bij alle leningen zijn er natuurlijk voor en nadelen. Wij sommen de voordelen hier ook nog even voor u op:

  • Lagere rente dan bij een regulier doorlopend krediet
  • Boetevrij inlossen en opnemen tot aan het kredietlimiet
  • U betaalt alleen rente over het opgenomen saldo

Nadelen van een WOZ krediet

Naast de voordelen zijn er natuurlijk ook altijd nog wat nadelen. Hieronder een overzicht:

  • Rente niet fiscaal verrekenbaar
  • Variabele rente, rente kan stijgen en dalen

Tip!: Om na te gaan of een WOZ krediet voor u een geschikte vorm van geld lenen is, raden wij u aan om advies over deze leenvorm in te winnen. U kunt dit doen door een aanvraag bij ons in te dienen. Onze adviseurs zullen dan gratis en vrijblijvend contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.