Spotcap is een nieuwe aanbieder in Nederland van online kredieten voor de zakelijke markt. Omdat banken het MKB nog maar nauwelijks kredieten verstrekken. Bij Spotcap maken MKB’ers en ZZP’ers echter veel meer kans om een zakelijk krediet af te kunnen sluiten.

Men kan tot 100.000 euro aan zakelijk krediet afsluiten en dat tegen een gunstige rente. In 3 stappen kan ook jij een zakelijk krediet aanvragen. Je aanvraag wordt bekeken en vervolgens analyseert en beoordeelt een deskundige de prestaties van je onderneming. De kredieten die MKB’ers en ZZP’ers kunnen afsluiten zijn z.g. flexibele kredieten. Dat wil zeggen dat je geld kan opnemen wanneer je maar wilt en altijd boetevrij kan aflossen.

Je kan zelf op de website van Spotcap nagaan op welke punten deze onderneming het wint van de banken. Zo beoordeelt Spotcap razendsnel iedere aanvraag, zodat je nooit lang hoeft te wachten. De kosten die je maakt worden transparant weergegeven en het krediet is altijd vrij opneembaar en je kan terugbetalen wanneer je maar wilt, boetevrij.