geld lenen kost geld

Verbouwingslening aanvragen

Bereken de lening die bij jouw past
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag maandag 13 juni!
Deze informatie delen met anderen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Van plan om uw huis binnenkort te renoveren maar u heeft onvoldoende geld om dit zelf te financieren? Dan kunt u daarvoor geld lenen bij de bank. Met een verbouwingslening bijvoorbeeld. Al heeft u in dat geval weer de keuze uit verschillende soorten leningen en die zetten we dan ook graag voor u op een rijtje.

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Geld lenen voor een verbouwing

Misschien bent u de eerstkomende tijd niet van plan om te verhuizen. U woont goed en voelt geen drang om groter of kleiner te gaan wonen. Wel moet er het een en ander aan uw huis gebeuren waarvoor u geld nodig heeft. Misschien is uw badkamer of keuken aan vervanging toe, wilt u extra leefruimte creëren en daarom een dakkapel of serre plaatsen, of u wilt uw woning verduurzamen. Er kunnen allerlei redenen zijn om te kiezen voor een verbouwing in plaats van een verhuizing. Er zijn meerdere mogelijkheden om dit te financieren. 1) Door uw hypotheek te verhogen 2) Door een doorlopend krediet aan te vragen 3) Door een persoonlijke lening aan te vragen. De laatste twee leningen worden onder de noemer ‘verbouwingslening’ door vrijwel alle banken aangeboden.

Persoonlijke lening voor badkamer, nieuwe vloer of keuken

De persoonlijke lening is bij uitstek de beste lening voor de financiering van een nieuwe keuken, nieuwe vloer of badkamer. In beide gevallen weet u immers wat de exacte kosten daarvan zullen worden. De persoonlijke lening kent een vaste looptijd en deze kunt u dus mooi afstemmen op de levensduur van de keuken of badkamer. Zo voorkomt u dat u in de toekomst nog bezig bent met afbetalen, terwijl het object zelf verouderd is en weer vervangen moet worden. Het voordeel van de persoonlijke lening is dat de rentekosten aftrekbaar zijn. Het geld wordt in één keer op uw rekening gestort.

Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!

Doorlopend krediet voor renovaties die u zelf pleegt

Wilt u zelf uw woning renoveren of opknappen? Kan uw huis wel een likje verf gebruiken en moeten er andere aanpassingen worden gedaan? Vraag dan een doorlopend krediet aan. U kunt bij dit geldbedrag komen wanneer u maar wilt. Het doorlopend krediet is geschikt voor degenen die van te voren moeilijk kunnen inschatten wat de totale kosten van een renovatie worden.

Meer vragen over lenen?

Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

geld lenen

Onderwerpen op de pagina

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!