Verzekeringen met Lening.com

Verzekeringen heeft ieder mens nodig, of het nu om de verplichte Zorgverzekering gaat, of om het verzekeren van huis of Inboedel.

Soort Verzekeringen

We willen hier niet de voorkeur uitspreken voor een bepaalde verzekeringsmaatschappij, maar je op geheel onafhankelijke manier verklaren wat nou precies de verschillende Verzekeringsvormen betekenen, en wat in grote lijnen nu precies verzekerd wordt.

Verzekeringen zijn er in alle soorten en maten, bij heel veel verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daarbij is één advies heel belangrijk. Neem alleen een Verzekering als je die echt nodig hebt, en zorg dat je niet over verzekerd bent door allerlei losse polissen die hetzelfde verzekeren, of elkaar overlappen.

Nogmaals, wij gaan niet in op de vraag welke verzekekeringsmaatschappij nu voor welke Verzekeringen het beste is, of het goedkoopste. Dat kan je het beste zelf goed beoordelen. Let echter wel op, bij Verzekeringen gaat de bekende zegswijze “Goedkoop is Duurkoop” wel op. Goedkopere Verzekeringen zijn namelijk in ieder geval niet beter dan de duurdere Verzekeringen. Het moet immers of uit de breedte komen, of uit de lengte. Bij de duurdere Verzekeringen is de dekking vaak beter, en in ieder geval de schadeafhandeling.

Ook het doorlezen van de voorwaarden, en het bekijken wat allemaal precies gedekt is, is van groot belang.

Helaas bekijken de meeste verzekerden nooit de polisvoorwaarden en de precieze dekking. Vooral bij schade kan dit tot problemen of teleurstellingen leiden.

Een ander advies die we je graag willen geven, win ook wat informatie in over de maatschappij zelf, en de tussenpersoon als je niet direct bij de verzekeringsmaatschappij wilt afsluiten. Ook hier toch een beetje advies, een tussenpersoon is vaak beter in staat om jouw persoonlijke situatie te beoordelen, omdat hij jou en je gezin persoonlijk kent. Echter, direct bij de verzekeringsmaatschappij afsluiten scheelt weer in de hoogte van de premie.

Snel & makkelijk verzekeringen afsluiten

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw doorlopend krediet aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies de verzekering

Selecteer uw gewenste verzekering om af te sluiten.

2

Aanvraag keuring

Onze adviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Afgesloten

Na akkoord zal u direct op de hoogte gebracht worden van de afgesloten verzekering.

Reviews

Wij laten graag andere mensen hun mening geven over onze verzekeringen.

Review achterlaten
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Snel geregeld!(Translated by Google)Quickly arranged!
Maarten Janssen
Maarten J.
Goede communicatie(Translated by Google)Good communication
Maarten Soetens
Maarten S.
Snel geregeld! Fijn!(Translated by Google)Quickly arranged! Nice!
Sanne Bakker
Sanne B.
Fijne organisatie om contact mee te hebben!(Translated by Google)Great organization to have contact with!
Vincent I
Vincent I
Goede ervaring!(Translated by Google)Good experience!
Jaagers
Jaagers
Duidelijke informatie, snel mijn antwoorden gekregen(Translated by Google)Clear information, quickly received my answers
Ronald K
Ronald K

Wilt u contact met ons voor een verzekering?

Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Verzekering aanvragen

Bent u op zoek naar een verzerking en wilt deze direct afsluiten.

Lening aanvragen

Telefonisch contact

085 – 06 00 043

Support@lening.com

Contact

adviseurs

Wilt u meer weten over onze adviseurs?

Contact met lening.com