De Dierenverzekering valt op te splitsen in twee verschillende verzekeringsvormen. Alhoewel er voor sommige erg dure dieren nog speciale verzekeringen zijn, waarop we hier niet nader zullen ingaan.

Ziektekosten

Bij de Dierenverzekering voor Ziektekosten, valt al heel snel het vergelijk te maken met je eigen zorgverzekering. Met één groot verschil, dat we hier over de kosten voor de dierenarts spreken, die door de verzekering wordt gedekt. Belangrijk hierbij is, zoals bij alle verzekeringen, om goed te kijken wat wel en wat niet gedekt is.

BEGRAFENIS of Crematie

Bij de Dierenverzekering voor een begrafenis of crematie wordt als het ware de uitvaart van een dier verzekerd. niets meer, en niets minder. Daarbij valt ook hier op te merken dat de betreffende dekking en de bijbehorende voorwaarden goed moeten worden doorgelezen.

Heb je bij de crematie of begrafenis van je huisdier speciale wensen, dan kan je dat het beste bij het afsluiten van een dergelijke verzekering bespreken met de verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.

U wilt natuurlijk niet dat uw hond iets mankeert of een ongeluk krijgt. Als het dan toch gebeurt, is het fijn om te weten dat de kosten gewoon gedekt worden. Sluit daarom een online hondenverzekering af bij Verzekeruzelf.nl en geniet onbezorgd van uw geliefde huisdier!

U wilt natuurlijk niet dat uw kat iets mankeert of een ongeluk krijgt. Als het dan toch gebeurt, is het fijn om te weten dat de kosten gewoon gedekt worden. Sluit daarom een online kattenverzekering af bij Verzekeruzelf.nl en geniet onbezorgd van uw geliefde huisdier!