Bedrijfskrediet

Bedrijfskrediet Vergelijken
Rentes zojuist bijgewerkt op dinsdag 21 september!
3.5% rente

lage maandlasten

Bedrijfskrediet

Bedrijfskrediet berekenen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Ervaringen met onze zakelijke Bedrijfskredieten.

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor het juiste zakelijk krediet die bij hen persoonlijk past.

5/5

Een nieuw bedrijf starten is een spannend iets. Wij hadden startgeld nodig en hebben met Lening.com een goed portaal gevonden die ons correct verder hielpen.

– R te Zutpen

5/5

Nieuwe machines zijn een kostbare aangelegenheid die een grootdeel van onze cashflow in zouden nemen. Lening.com heeft ons perfect geholpen met een adequate zakelijke lening.

– M te Eindhoven

5/5

Onze debiteuren financieren ging snel en gemakkelijk bij Lening.com. Daardoor een stuk meer ruimte om andere investeringen te doen waarop we eigenlijk niet meer konden wachten.

– L te Amsterdam

Bedrijfskrediet afsluiten bij
een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen
Hoe gaat het afsluiten van een Bedrijfskrediet te werk?
Overgestapt

 “Fantastisch snel geholpen”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Meer weten over een Bedrijfskrediet?
  Heb je niet genoeg eigen vermogen om te investeren in jouw bedrijf? Of wil je liever niet aan het eigen vermogen komen? Zet de investering dan niet direct uit jouw hoofd, maar vraag bedrijfskrediet aan. Bedrijfskrediet aanvragen kan tegenwoordig bij verschillende partijen. Zo kun je bij veel banken terecht voor bedrijfskrediet, maar jij kunt je ook tot een online kredietverstrekker richten. Steeds meer partijen bieden namelijk de mogelijkheid om online een zakelijke lening af te sluiten. Bij online kredietverstrekkers kun je tegenwoordig vaak ook bedrijfskrediet aanvragen om zakelijke investeringen mee te financieren.
  Als startende ondernemer maak je vaak behoorlijk wat kosten. Er zijn genoeg ondernemers die niet over voldoende eigen vermogen beschikken om alle benodigdheden aan te kunnen schaffen om voortvarend van start te kunnen. Geldt dit ook voor jou? Laat je hier niet door weerhouden. Je kunt namelijk bedrijfskrediet voor starters aanvragen. Je leent in dat geval geld van een bank of een online kredietverstrekker. Wanneer jouw aanvraag wordt goedgekeurd, wordt het bedrag dat jij wilt lenen direct voor jou klaargezet. Je kunt hier vervolgens meteen geld uit opnemen. Hierdoor kun je toch de benodigde aankopen doen, zodat je alsnog van start kunt met jouw onderneming.
  Wil je op korte termijn investeren in jouw onderneming? Dan zoek je naar een manier om snel aan geld te komen. Richt je in dat geval niet tot een bank, maar tot een online kredietverstrekker. Waarom? Omdat je hier bedrijfskrediet snel aanvraagt. Je hoeft er in de meeste gevallen zelfs de deur niet eens voor uit. Bij een online kredietverstrekker dien je allereerst online een aanvraag in. Vervolgens lever je de benodigde documenten aan. Wanneer alles in orde is, zet je digitaal jouw handtekening onder de overeenkomst. Indien dit gebeurd is, zet de kredietverstrekker het gewenste bedrag binnen de kortste keren voor jou klaar.
  Sommige ondernemers hebben direct een groot geldbedrag nodig, bijvoorbeeld om een nieuwe machine of een bedrijfspand te kopen. Er zijn ook genoeg ondernemers die liever voor een lening kiezen waaruit zij constant een zelf te kiezen bedrag lenen. Geldt dit ook voor jou? Kies dan voor flexibel bedrijfskrediet. Bij zo’n lening wordt vaak met een kredietlimiet gewerkt, maar binnen deze limiet bepaal je zelf hoeveel en hoe vaak je geld opneemt. Je betaalt bij flexibel bedrijfskrediet alleen rente over het geld at je opneemt. Bij deze lening los je maandelijks geld af. Het afgeloste deel kun je overigens wel weer opnemen wanneer je dit nodig hebt.
  Wil je zakelijk geld lenen? Dan is de kans aanwezig dat je jaarcijfers moet aanleveren. Indien deze cijfers niet al te rooskleurig zijn, is de kans vrij klein dat je een lening krijgt. Heb je het geld hard nodig? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor bedrijfskrediet zonder jaarcijfers. Dit lijkt misschien een illusie, maar dat is het allerminst. Er zijn tegenwoordig namelijk ook geldverstrekkers waarbij je een zakelijke lening afsluit zonder dat je met jaarcijfers over de brug hoeft te komen. Zoek je zo´n kredietverstrekker? Maak dan een vergelijk en let extra goed op bedrijfskrediet zonder jaarcijfers.