BridgeFund Krediet Vergelijken

Lening afsluiten bij BridgeFund
Rentes zojuist bijgewerkt op dinsdag 21 september!
Ervaringen met BridgeFund

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor het juiste zakelijk krediet die bij hen persoonlijk past.

5/5

Een nieuw bedrijf starten is een spannend iets. Wij hadden startgeld nodig en hebben met Lening.com een goed portaal gevonden die ons correct verder hielpen.

– R te Zutpen

5/5

Nieuwe machines zijn een kostbare aangelegenheid die een grootdeel van onze cashflow in zouden nemen. Lening.com heeft ons perfect geholpen met een adequate zakelijke lening.

– M te Eindhoven

5/5

Onze debiteuren financieren ging snel en gemakkelijk bij Lening.com. Daardoor een stuk meer ruimte om andere investeringen te doen waarop we eigenlijk niet meer konden wachten.

– L te Amsterdam

BridgeFund als zakelijke lening verstrekker
BridgeFund maakt het voor u als ondernemer mogelijk om bedragen te lenen tot 250.000 euro. BridgeFund beoordeelt u niet op basis van uw jaarcijfers of bedrijfsplannen, maar beoordeelt uw aanvraag op basis van uw cashflow. BridgeFund beoordeelt aanvragen binnen 24 uur, zonder dat u een fysieke afspraak hoeft te maken. Hierbij kunt u een lening aanvragen vanaf € 5.000 tot € 250.000 euro. De looptijd van de lening bedraagt één tot vierentwintig maanden. De rente bedraagt minimaal 1,3%, tot een maximum van 6%. Er worden verder geen kosten verrekent over de afgesloten lening.
Het aanvragen van een lening bij BridgeFund is erg gemakkelijk. U verricht de aanvraag via de website. Hierbij bepaalt u welk bedrag u nodig heeft. Zo kunt u kiezen tussen een bedrag vanaf 5.000 euro tot een bedrag van 100.000 euro. Voor de lening betaalt u standaard een vast rentetarief van 1% per maand. Hierbij komt een opslag van minimaal 0,5% en maximaal 5,0% per maand. Dit percentage is afhankelijk van de resultaten van uw onderneming. Bij BridgeFund is het overigens mogelijk om boetevrij af te lossen. De lening dient binnen één tot zes maanden te worden terugbetaald. Er wordt iedere dag geld geïncasseerd, waarbij de rente is inbegrepen.
U hoeft geen jaarcijfers te laten zien. Met behulp van de slimme technologie van BridgeFund weet u al snel of u in aanmerking komt voor een lening. U heeft geen bedrijfsplan nodig. BridgeFund maakt een beoordeling op basis van uw prestaties in het verleden. Met behulp van een MT940-bestand wordt uw aanvraag beoordeeld. Het verrichten van de aanvraag is kosteloos. Er wordt niet gevraagd om een onderpand. Uw aanvraag wordt binnen 24 uur beoordeeld door een medewerker van BridgeFund. U kunt uw lening boetevrij aflossen. Er wordt terugbetaald met behulp van automatische incasso. Heldere voorwaarden zonder kleine lettertjes.
U dient uw lening binnen 24 maanden volledig af te lossen. Het is niet mogelijk om te kiezen voor een langere looptijd dan 24 maanden. Het gehele bedrag dient binnen deze maanden te worden terugbetaald. Het bedrag wordt in één keer uitbetaald en is niet flexibel op te nemen. BridgeFund heeft geen Zakelijk (flexibel) krediet als optie, waardoor u niet steeds weer kleine bedragen kunt opnemen. Er zijn echter tal van andere aanbieders te vinden op deze website die wel een zakelijk krediet aanbieden. BridgeFund hanteert een maandelijkse rente, in plaats van een jaarlijkse. De meeste klanten van BridgeFund kiezen voor een zeer korte looptijd. Hierom adverteren ze met maandelijkse rentepercentages in plaats van een jaarlijkse rentepercentage. Het is niet mogelijk om meer dan 250.000 euro te lenen. Met behulp van uw bankafschriften dient u een bepaalde omzet te kunnen aantonen.
BridgeFund maakt het voor u als ondernemer mogelijk om bedragen te lenen tot 250.000 euro.
BridgeFund beoordeelt u niet op basis van uw jaarcijfers of bedrijfsplannen, maar beoordeelt uw aanvraag op basis van uw cashflow. BridgeFund beoordeelt aanvragen binnen 24 uur, zonder dat u een fysieke afspraak hoeft te maken.