Zakelijke Lening Met Floryn

Floryn afsluiten bij lening.com
Rentes zojuist bijgewerkt op dinsdag 21 september!
Ervaringen met Floryn

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor het juiste zakelijk krediet die bij hen persoonlijk past.

5/5

Een nieuw bedrijf starten is een spannend iets. Wij hadden startgeld nodig en hebben met Lening.com een goed portaal gevonden die ons correct verder hielpen.

– R te Zutpen

5/5

Nieuwe machines zijn een kostbare aangelegenheid die een grootdeel van onze cashflow in zouden nemen. Lening.com heeft ons perfect geholpen met een adequate zakelijke lening.

– M te Eindhoven

5/5

Onze debiteuren financieren ging snel en gemakkelijk bij Lening.com. Daardoor een stuk meer ruimte om andere investeringen te doen waarop we eigenlijk niet meer konden wachten.

– L te Amsterdam

Floryn als zakelijke lening verstrekker
Bij Floryn kunt u een zakelijk krediet aanvragen tot 2.000.000 euro. U kunt ook terecht bij Floryn voor een financiering van 10.000 euro. De aanbieder wordt gekenmerkt door de snelle doorlooptijd van de financiering. Aanvragen worden meestal op dezelfde dag behandeld (binnen twee minuten kunt u al een offerte opvragen) en binnen enkele werkdagen uitbetaald. In het verleden had Floryn de naam InvoiceFinance. Het product van Floryn is dusdanig gewijzigd (voorheen was het voornamelijk een factoring product), dat er met Floryn ook is gekozen voor een nieuwe naam.

Anders dan bij andere kredietverstrekkers voert Floryn geen kredietcheck op uw onderneming uit. Het aanmelden is gratis en volledig online. Voor een aanmelding wordt u gevraagd om een aantal financiële gegevens van uw onderneming: recente cijfers, bankafschriften van de laatste drie maanden en een overzicht van openstaande debiteuren en crediteuren. U wordt op basis van de verstrekte gegevens beoordeeld, doorgaans binnen 24 uur.

 

— Opmerking —

Benodigde documenten

Voor aanvragen waarbij de relatie minder dan €150.000 per maand omzet, hebben wij enkel de bankafschriften van alle zakelijke rekeningen van de afgelopen 6 maanden (in PDF-formaat) (inclusief eventuele spaar-en G-rekeningen) nodig.

 

Wanneer een onderneming meer dan €150.000 omzet iedere maand hebben wij naast de bankafschriften aanvullende stukken nodig:

• Een meest recente jaarrekening

• Een kolommenbalans per heden

• Een lijst van openstaande debiteuren en crediteuren

 

Factoring

 

Als uw aanmelding bij Floryn is goedgekeurd, krijgt u toegang en een uitleg over het online platform. U kunt dan kiezen om 1 of al uw facturen te uploaden, en krijgt direct inzicht in de kosten. Na verwerking van de factuur wordt uw klant automatisch gevraagd om bevestiging. Zodra de bevestiging is ontvangen, betaalt Floryn u 85% van het factuurbedrag uit, minus de kosten. De klant kan op uw bedrijfsnaam betalen aan een speciale rekening. Na betaling van de factuur door de klant ontvangt u het restbedrag. Floryn stuurt de factuur uit naam van uw bedrijf en is alleen verantwoordelijk voor de financiering van uw debiteurenportefeuille. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor of de facturen op tijd betaald worden. Betaalt een klant te laat, dan berekent Floryn de factureringskosten (gebaseerd op 1% van het factuurbedrag) door over het openstaande restbedrag, dat hierdoor vermindert. Zorg dus dat uw klanten op tijd betalen.

 

Flexibel krediet

 

Kiest u er voor om bij Floryn een flexibel zakelijk krediet aan te vragen, dan wordt uw aanvraag binnen 24 uur behandeld. Binnen een dag, na goedkeuring van het krediet, krijgt u het opgenomen bedrag op uw rekening gestort. Voor hoe veel geld u in aanmerking komt, is afhankelijk van de openstaande debiteuren. Voor een zakelijk krediet tot 150.000 euro is het verplicht om de bankafschriften van de afgelopen zes maanden op te sturen.  Voor hogere kredieten zal gevraagd worden naar uw recente jaarcijfers (, een kolommenbalans per heden) en een actuele debiteuren-crediteurenlijst.

U krijgt goed inzicht in uw debiteurenportefeuille door gebruik te maken van het online platform.(opnames, afschrijvingen, aflossingen en rente transacties) die worden geregeld via het platform) Het aanmelden is gratis en kost weinig tijd. Flexibel: U hoeft geen facturen in te dienen, maar juist de debiteuren worden verpand. U kunt uw bestaande bankrekening gebruiken voor een zakelijk krediet bij InvoiceFinance. Er is geen aparte bankrekening nodig.
De verantwoordelijkheid voor het indien nodig aanmanen van uw klant ligt nog steeds bij u. De kosten zijn relatief hoger voor ondernemingen met lagere omzetten. Inkomen van circa 10.000 euro per maand verplicht voor zakelijk krediet.
Bij Floryn kunt u een zakelijk krediet aanvragen tot 2.000.000 euro. U kunt ook terecht bij Floryn voor een financiering van 10.000 euro.
De aanbieder wordt gekenmerkt door de snelle doorlooptijd van de financiering. Aanvragen worden meestal op dezelfde dag behandeld (binnen twee minuten kunt u al een offerte opvragen) en binnen enkele werkdagen uitbetaald. In het verleden had Floryn de naam InvoiceFinance.