SwishFund Online Berekenen

Lening afsluiten bij Swishfund
Rentes zojuist bijgewerkt op dinsdag 21 september!
Ervaringen metSwishfund

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor het juiste zakelijk krediet die bij hen persoonlijk past.

5/5

Een nieuw bedrijf starten is een spannend iets. Wij hadden startgeld nodig en hebben met Lening.com een goed portaal gevonden die ons correct verder hielpen.

– R te Zutpen

5/5

Nieuwe machines zijn een kostbare aangelegenheid die een grootdeel van onze cashflow in zouden nemen. Lening.com heeft ons perfect geholpen met een adequate zakelijke lening.

– M te Eindhoven

5/5

Onze debiteuren financieren ging snel en gemakkelijk bij Lening.com. Daardoor een stuk meer ruimte om andere investeringen te doen waarop we eigenlijk niet meer konden wachten.

– L te Amsterdam

Swishfund als zakelijke lening verstrekker
Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener die werd opgericht door ondernemers. Het doel van Swishfund is om mede-ondernemers te helpen met een duwtje in de goede richting. Dit doen ze door snelle en simpele kredietverstrekking. Bij Swishfund kunt u een kortlopende lening aanvragen voor drie tot twaalf maanden. Terugbetaling gaat automatisch en via een percentage van de omzet. Hierdoor is uw aflossing altijd perfect in balans met de omzet van uw onderneming.

Een voorstel aanvragen is bij Swishfund geheel gratis en vrijblijvend. Binnen 48 uur ontvangt u dit voorstel en het is mogelijk om hier met een medewerker van Swishfund over te praten. Besluit u een lening aan te vragen bij Swishfund, dan kan dit online en binnen tien minuten. Uw aanvraag wordt binnen één werkdag beoordeeld, waarna u direct het geld op uw rekening krijgt gestort. Voor deze aanvraag heeft Swishfund een transactie-overzicht van uw zakelijke bankrekening nodig. Aan de hand van deze informatie voert Swishfund een kredietanalyse uit. Hierbij wordt alleen gekeken naar de cashflow van uw onderneming.

 

Bij toekenning van een krediet heeft u direct toegang tot het geld. De mogelijkheden tot terugbetalen zijn flexibel. Dit gaat altijd automatisch, op basis van een percentage van de door u gedraaide omzet. Dit kan via uw PIN-apparaat, maar ook via dagelijkse- of wekelijkse incasso. Omdat de terugbetaling automatisch gaat, mist u nooit een betalingstermijn. De hoogte van de premie hangt af van het leenbedrag en van de risico-inschatting die Swishfund maakt.

Mensen achter de schermen zijn ook ondernemers

Rente wordt bepaald door omzet

Binnen 10 minuten aangevraagd

Binnen 24 uur geld op uw rekening

Wordt wel gekeken naar BKR-registraties maar  sluit het niet uit

Slechts 2% afsluitkosten

Automatische aflossing

Looptijd te kiezen in stappen van een maand

Alleen kortlopende leningen

Geleend bedrag is niet flexibel op te nemen,alleen in één keer

Geen bank, alleen online of telefonisch contact mogelijk

Niet geschikt voor leningen groter dan 500.000 euro

Swishfund is een innovatieve financiële dienstverlener die werd opgericht door ondernemers.
Bij Swishfund kunt u een kortlopende lening aanvragen voor drie tot twaalf maanden. Terugbetaling gaat automatisch en via een percentage van de omzet.