Zakelijke Lening Vergelijken

Gratis uw zakelijke lening berekenen
Rentes zojuist bijgewerkt op donderdag 23 september!
3.5% rente

lage maandlasten

Zakelijk lening

Zakelijk lening berekenen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Ervaringen met onze Zakelijk lening

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor het juiste zakelijk krediet die bij hen persoonlijk past.

5/5

Een nieuw bedrijf starten is een spannend iets. Wij hadden startgeld nodig en hebben met Lening.com een goed portaal gevonden die ons correct verder hielpen.

– R te Zutpen

5/5

Nieuwe machines zijn een kostbare aangelegenheid die een grootdeel van onze cashflow in zouden nemen. Lening.com heeft ons perfect geholpen met een adequate zakelijke lening.

– M te Eindhoven

5/5

Onze debiteuren financieren ging snel en gemakkelijk bij Lening.com. Daardoor een stuk meer ruimte om andere investeringen te doen waarop we eigenlijk niet meer konden wachten.

– L te Amsterdam

Zakelijk lening afsluiten bij
een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen
Hoe gaat het afsluiten van een Zakelijk lening te werk?
Net overgestapt

 “Fijn geholpen”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Meer weten over een Zakelijk lening?
  Het starten van een bedrijf is een riskante onderneming, zodat veel zakelijke kredietverleners bepaalde soorten leningen niet verstrekken aan nieuwere bedrijven. Aan de andere kant zijn sommige zakelijke leningen relatief gemakkelijk te krijgen, zelfs als je een gloednieuw bedrijf hebt opgestart.
  Het starten van een bedrijf is een riskante onderneming, zodat veel zakelijke kredietverleners bepaalde soorten leningen niet verstrekken aan nieuwere bedrijven. Aan de andere kant zijn sommige zakelijke leningen relatief gemakkelijk te krijgen, zelfs als je een gloednieuw bedrijf hebt opgestart.

  Het lijkt voor de hand liggend dat de eigenaar van een klein bedrijf de reden en het bedrag van de zakelijke lening kent die hij nodig heeft. Als het bedrijf een startende onderneming is, is dit niet noodzakelijk waar. Eigenaren van start-ups zijn misschien pas bezig met het bepalen van het aantal fondsen dat ze nodig hebben en waarom.

   

   

   

  Bedrijfseigenaren, of het nu om start-ups gaat of om bestaande bedrijven, moeten even de tijd nemen om uit te leggen waarom ze een zakelijke lening nodig hebben en hoeveel ze nodig hebben. Dit geldt ook als u COVID-19-fondsen nodig heeft. Vaak kunnen bedrijven de vraag hoeveel ze nodig hebben pas beantwoorden als ze hun jaarrekening opstellen als onderdeel van hun bedrijfsplan.

  Nergens is het gezegde “je hebt geld nodig om geld te verdienen” meer waar dan in de drukke, concurrerende, snel bewegende wereld van kleine bedrijven. Als u probeert uw onderneming te vestigen en te laten groeien, zal de toegang tot kapitaal (of het gebrek daaraan) een van uw grootste hindernissen zijn.

   

  Voor kleine ondernemers die geconfronteerd worden met uitgaven die gewoon niet kunnen wachten is het vervelend om lange trajecten door te moeten.

   

  Alternatieve kredietverstrekkers hebben de neiging om niet alleen de kredietwaardigheid anders te beoordelen, maar ze zijn ook in staat om veel sneller te reageren op een kredietaanvraag dan hun meer traditionele tegenhangers. Als u op zoek bent naar een snelle zakelijke lening om tegemoet te komen aan een dringende zakelijke behoefte of kans, is een online kredietverstrekker vaak in staat om u vandaag een antwoord te geven op uw kredietaanvraag en misschien zelfs morgen uw lening te financieren.

  Bij het zoeken naar een zakelijke lening kunt u verschillende soorten kredietverstrekkers tegenkomen, Sommige kredietverstrekkers bieden ook toegang tot overheidsleningen, die gedeeltelijk worden gegarandeerd door de Nederlandse overheid.

   

  U kunt ook verschillende tarieven tegenkomen op basis van het type lening dat u krijgt. Zekerheidsleningen, bijvoorbeeld, rekenen doorgaans een lagere rente omdat de kredietverstrekker een onderpand heeft waarop u kunt terugvallen als u in gebreke blijft.

   

  Omdat sommige zakelijke lening rentetarieven nogal uiteenlopend zijn, kan het moeilijk zijn om te weten of een renteaanbod dat u ontvangt concurrerend is. Daarom is het essentieel dat u verschillende leenopties met elkaar vergelijkt voordat u deze afsluit. Financiering helpt u hiermee.

  Niet alle zakelijke leningen vereisen onderpand, maar veel daarvan wel, vooral die met een lagere rente. Kredietverstrekkers zullen doorgaans een fysiek goed willen hebben, zoals onroerend goed of apparatuur. Als u niets van die aard heeft, kan het moeilijk zijn om goedkeuring te krijgen voor sommige leningen.
  Zakelijke leningen zijn kapitaal dat door kredietverstrekkers aan bedrijven wordt aangeboden. In ruil voor dit geld eisen de kredietverstrekkers de terugbetaling van de hoofdsom, vermeerderd met rente en vergoedingen. Meestal vereisen zakelijke leningen regelmatige betalingen volgens een vast schema, maar de terugbetalingsvoorwaarden en rentevoeten kunnen nogal variëren.