Zakelijk krediet afsluiten bij Spotcap. Spotcap is een van de weinige bedrijven bij wie je een zakelijk krediet kunt afsluiten tegen geringe rentevergoeding.

Ben je van plan om binnenkort een zakelijk krediet bij een bank aan te vragen? Wat ons betreft vraag je het beste een zakelijk krediet aan bij Spotcap. Via deze kredietverstrekker kom je namelijk veel gemakkelijker aan een krediet dan via de bank. Wat is Spotcap? Dit is een nieuwe online kredietverstrekker die speciaal voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en ook voor ZZP’ers zakelijke kredieten aanbiedt. Zij zijn actief in de Nederlandse markt.

Spotcap - Zakelijk krediet van €1.000 tot €100.000

Snellere beoordeling

Spotcap maakt gebruik van een uniek systeem, waarmee aanvragen van bedrijven veel sneller kunnen worden beoordeeld. Dit is het ‘Credit Scoring’ systeem. Met dit systeem worden de bedrijfsgegeven van aanvragers automatisch geanalyseerd. Aanvragen kunnen zodoende veel sneller worden goedgekeurd.

Bedrijven kunnen nauwelijks een zakelijk krediet afsluiten

Vele bedrijven in Nederland ondervinden al jarenlang moeite met het aangaan van financieringen. Traditionele kredietverstrekkers en banken blijken nog steeds zeer moeizaam kredieten aan het bedrijfsleven te verstrekken. Dit omdat ze huiverig zijn om financieringen te verstrekken aan nieuwe bedrijven of kleine zelfstandigen of omdat er gewoonweg een financieel verleden van een bedrijf ontbreekt. In Nederland is het MKB de motor van de economie. Maar liefst zestig procent van de omzet van het Nederlandse bedrijfsleven wordt door het MKB gerealiseerd. Tevens is ditzelfde aantal (zestig procent) van de MKB’ers op zoek naar een geschikte financiering voor hun bedrijf. Een krediet afsluiten lukt nauwelijks.

Bij Spotcap is een financiering aanvragen eenvoudiger

Spotcap verstrekt snel en tegen gunstiger rentetarieven dan de meeste andere kredietverstrekkers flexibele kredieten. Men kan al vanaf 1000 euro een krediet afsluiten met een maximum van 100.000 euro. Dit geld kan men o.a. gebruiken als overbruggingskrediet. Zodoende kan je als ondernemer het geld steken in extra bedrijfskapitaal om maar een voorbeeld te noemen.

Hoe kom je in aanmerking voor zakelijk krediet?

Niet iedere MKB’er of ZZP’er komt zomaar in aanmerking voor een zakelijk krediet. Je moet sowieso als bedrijf in Nederland geregistreerd staan en tevens beschikken over een zakelijke bankrekening in Nederland. Verder moet je kunnen aantonen dat je tenminste 1 jaar als bedrijf actief bent. Je kan online een kredietaanvraag indienen en hoeft niet stapels met papierwerk in te vullen. Je vraagt dit zakelijke krediet aan in 3 stappen. Allereerst moet jij je op de website registeren en vervolgens verstuur je een recente belastingaangifte. Ten slotte moet je een zakelijke betaalrekening aan je account koppelen. Mede dankzij het geautomatiseerde controlesysteem (die o.a. je gegevens en tevens de kredietwaardigheid analyseert) krijg je razendsnel te horen of je aanvraag wordt geaccepteerd of niet. Bij reguliere kredietverstrekkers en banken duurt dit proces vaak enkele dagen. Via Spotcap verneem je al binnen enkele minuten of je een krediet kan afnemen of niet.

Zakelijk krediet via Lendico

GIF-Banner Branded SME 728X90

Leaderboard - female

Een zakelijke lening was nog nooit zo eenvoudig

Vraag nu een krediet aan tot € 250.000 en profiteer van de voordelen van crowdfunding.

Sinds wij zakelijk krediet aanbieden, hebben we talrijke ondernemingen kunnen ondersteunen met extra financiële ruimte. Een van de ondernemers die via Lendico een zakelijk krediet afsloot is Radiopark uit Hamburg. Deze onderneming ontwerpt en installeert achtergrondmuziek voor winkelcentra, hotels en restaurants.

“Een zakelijke lening bij Lendico is sneller en eenvoudiger dan alles wat ik van banken gewend ben.”