Krijg een zakelijke lening, maar dan gemakkelijk

Snel duidelijkheid over uw financieringsmogelijkheden. Bespaar tijd omdat we automatisch alle leningen voor u vergelijken. Vraag direct de beste deal aan met de hulp van onze financiële experts

zakelijk krediet, zakelijke lening afsluiten bij lening.com

Snelle beoordeling zakelijk krediet

Ons unieke systeem biedt binnen 2 minuten duidelijkheid over de financiering op basis van uw boekhouding. We geven u gratis een overzicht van de kansen, kosten en voorwaarden per financier. Daarna is het tekenen van de beste deal een fluitje van een cent.

Begeleiding door onze zakelijk krediet experts

Onze financiële experts zijn persoonlijk beschikbaar om u te helpen via chat, telefoon of e-mail. Elk bedrijf is uniek en het is onze specialiteit om de oplossing te vinden die het beste bij uw situatie past.

U bespaart door de beste deal te krijgen

Als u de beste deal wilt krijgen, moet u eerst financiers kunnen vergelijken. We doen dit online en onafhankelijk voor u.

Wat zijn de voordelen voor aan zakelijke lening aanvragen bij Lening.com?

  • Je weet snel of je een zakelijke lening kunt krijgen en waar.
  • U kunt het financieringsverzoek rechtstreeks naar meerdere geldschieters sturen.
  • Veel financiers geven u korting op de rente en / of de instapkosten.
  • U kunt online samenwerken in de applicatie met uw accountant, adviseur of accountant.
  • No cure no pay, dus u betaalt alleen wanneer u een lening krijgt.

Wat zijn de kosten van Lening.com?

We willen zoveel mogelijk ondernemers, accountants en administratiekantoren mogelijk helpen. Daarom werkt Lening.com altijd op basis van no cure no pay. Dat betekent dat we alleen worden betaald als we erin slagen een deal voor u te realiseren. Soms hoeft u niets te betalen, zelfs niet in geval van succes, omdat we met de financier hebben afgesproken dat hij ons een vergoeding betaalt in geval van succes.

Ongeacht wie betaalt, de beste keuze staat bovenaan de vergelijking die u ontvangt, ongeacht de vergoeding die we ontvangen. U kunt de vergelijking ook zelf sorteren op bijvoorbeeld de kans op succes of kosten.

In onderstaande tabel vindt u de no cure no pay kosten per financier:

financierKosten (indien succesvol)
ABN AMRO1% van de financieringssom (min. € 750 en max. € 2.500)
BEEQUIP€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Boozt24€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Cannock Factoring€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Collin Crowdfund€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Ebury€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Floryn€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Fundament€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Financieringscirkel€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
ING1% van de financieringssom (min. € 750 en max. € 2.500)
NEW101% van de financieringssom (min. € 750 en max. € 2.500)
oktober€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Rabobank1% van de financieringssom (min. € 750 en max. € 2.500)
Voldaan€ 0 (financier betaalt ons voor succes)
Voordegroei€ 0 (financier betaalt ons voor succes)

Wanneer kom ik aanmerking voor een zakelijk krediet?

De financiers achter Lening.com bieden zakelijke leningen en andere vormen van krediet aan wanneer uw bedrijf in Nederland is gevestigd en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De meeste financiers hebben ook een minimale duur van 1 of 2 jaar om uw prestaties te kunnen beoordelen. De (rechts) vorm van het bedrijf is meestal minder belangrijk, maar een btw-nummer is noodzakelijk. Tot slot is het vooral belangrijk hoe uw bedrijf presteert. Op basis van onder meer het verlies en de winst en balans wordt bepaald of uw bedrijf de zakelijke lening kan terugbetalen.

Welke kosten zijn er verbonden aan een bedrijfsfinanciering?

De meeste financiers die zijn aangesloten bij Lening.com werken met een (eenmalige) afsluitingsvergoeding en rente gedurende de looptijd van de lening. De commissie kan een vast bedrag zijn of kan worden berekend over de hoofdsom van de lening. De rente wordt altijd berekend op de financieringssom die op dat moment nog openstaat. Op de financierspagina kunt u de kosten en structuur per financier bekijken en ook financiers vergelijken om een ​​goed inzicht te krijgen in de kosten verbonden aan het afsluiten van een zakelijke lening.

Is er een businessplan nodig om een zakelijke lening aan te vragen?

Dit verschilt per financier. Afhankelijk van de financiers die u op Lening.com selecteert, wordt u gevraagd om ook een businessplan te verstrekken. Meer en meer financiers leggen meer de nadruk op de historische cijfers in plaats van het businessplan. Financiers, zoals crowdfunders, die wel om een ​​businessplan vragen, doen dit voornamelijk om de toekomstige kredietwaardigheid en levensvatbaarheid van uw bedrijf te testen. Op basis van het businessplan proberen ze te schatten of de toekomstige prestaties goed genoeg zullen zijn om de terugbetaling en rente van de bedrijfsfinanciering te betalen.

Hoeveel zouden we kunnen lenen?

Dit hangt vooral af van de prestaties van uw bedrijf. Het belangrijkste is dat u de financieringskosten kunt betalen, bestaande uit rente en aflossing. Dit hangt ook af van de looptijd van de zakelijke lening. Bij een langere termijn, bijvoorbeeld voor de aankoop van een bedrijfsgebouw, wordt de terugbetaling gespreid over een langere periode. Als gevolg hiervan zijn de terugbetalingsbedragen op jaarbasis vaak kleiner. Met een kortere looptijd kunt u vaak minder lenen, omdat dit uw bedrijf meer onder druk zet. Het is vooral belangrijk om niet te veel geld te lenen om uw bedrijf niet in de problemen te brengen.

welke rechtspersonen kunnen een bedrijfskrediet aanvragen?

Als uw bedrijf een BV, NV, VOF, eenmanszaak, CV, coöperatie, partnerschap, stichting of vereniging is, kunt u Lening.com gebruiken. U bent persoonlijk aansprakelijk voor de meeste rechtsvormen. Bij een BV of NV hoeft dit niet het geval te zijn. In principe is het bedrijf daar aansprakelijk. De financier kan echter om een ​​persoonlijke garantie vragen. Als u persoonlijk aansprakelijk bent of als de financier een persoonlijke garantie van een BV of NV verwacht, kunt u ook persoonlijk aansprakelijk worden gesteld als het bedrijf de schulden niet kan terugbetalen.

Wat is de looptijd van een zakelijke lening?

De looptijd van een lening verschilt per financier en per doel. Sommige financieringsdoelen, bijvoorbeeld een bedrijfsgebouw, hebben een langere looptijd. De duur hiervan is vaak 20 tot 30 jaar. Zakelijke leningen voor andere doeleinden hebben een looptijd die gekoppeld is aan wat u met het geld wilt doen. Een machine of een transportmiddel gaat vaak uit van een levensduur van 5 jaar, wat dan ook de looptijd van de lening is. Verder is de looptijd afhankelijk van het gevraagde bedrag en in hoeverre u binnen een bepaalde periode kunt terugbetalen. Een lopende rekening vormt hierop een uitzondering. U kunt een bankkrediet vaak onbeperkt gebruiken tot een maximumbedrag, de kredietlimiet.

Is er een onderpand nodig voor een zakelijk krediet?

De meeste financiers verwachten een bepaalde vorm van onderpand. Als de financiering wordt gebruikt voor de aankoop van een bedrijfsgebouw, een machine of een vervoermiddel, wordt dit vaak gegeven als onderpand voor de zakelijke lening aan de financier. Daarnaast kan een financier ook om extra onderpand vragen, bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke garantie, aandelen of debiteuren. Financiers vragen om onderpand als extra zekerheid, zodat als u de lening niet kunt terugbetalen, de financier het onderpand als zekerheid kan gebruiken.

Is er een boete voor extra terugbetalingen?

Vroeger was een boeterente heel gewoon, tegenwoordig verschilt deze per financier en soms ook per looptijd. Als een financier u voor een lange termijn een lening verstrekt, houdt de financier rekening met bepaalde inkomsten. Als u de financiering eerder aflost en de financier het geld alleen tegen een lagere rente aan iemand anders kan lenen, moet u mogelijk een boete betalen. Soms kan het echter nog steeds betalen om de financiering over te dragen, omdat het rentevoordeel groter is dan de boeterente die u moet betalen.

Hoe snel kunnen we het geld ontvangen?

Hoe snel u over uw zakelijke lening kunt beschikken, hangt van een aantal factoren af. Of uw aanvraag compleet is en welke processen een financier gebruikt in zijn beoordelingsproces. Veel financiers streven ernaar om binnen enkele dagen financiële duidelijkheid te geven. Sommige financiers achter LoanStreet bieden duidelijkheid, zelfs binnen 24 of 48 uur. Het geld kan dan snel op uw account staan. Meestal staat het geld na een positieve kredietbeslissing binnen 1 dag tot 1 week op uw rekening. Bij sommige financiers, waaronder crowdfunders, is de doorlooptijd langer. Je hebt ook invloed op hoe snel je financieringsaanvraag wordt beoordeeld. Via Lening.com kunt u een volledige aanvraag indienen bij financiers, dit zorgt ervoor dat de beoordelingstijd aanzienlijk wordt verkort en u het geld op uw account hebt.

Je hebt het papierwerk ingevuld, je documenten verzameld en een bedrijfsplan opgesteld. Nu staat er alleen nog een interview tussen u en wat uw bedrijf nodig heeft om het naar een hoger niveau te tillen. Niet elke geldschieter vraagt leners om binnen te komen en ze weg te blazen, maar als je schiet voor een banklening, moet je dat misschien wel doen. Bekijk de vragen die je kredietverstrekker kan stellen en onthoud enkele handige tips voor je grote dag.

waarom voeren banken in de eerste plaats interviews uit voor zakelijke leningen?

Interviews zijn een manier voor banken om er zeker van te zijn dat je een waardige kandidaat bent voor hun geld, en dat wat je zoekt overeenkomt met het resultaat. Zie het als een sollicitatiegesprek waarbij je de potentiële werknemer bent die je droomwerkgever overhaalt om elke aarzeling om je de kans te geven om te schitteren over het hoofd te zien.

Je doel is om dat zo goed mogelijk te bewijzen:

  • Uw bedrijf heeft de financiële stabiliteit om de lening op tijd te betalen – zelfs als er onverwachte problemen zijn.
  • Uw bedrijf heeft een track record van succesvolle uitgaven, leningen en een positieve cashflow.
  • U – de eigenaar – heeft de financiën of activa om de lening te dekken als uw bedrijf failliet gaat.

7 zakelijke lening vragen om zich voor te bereiden op zakelijk krediet gesprek.

Laat je niet misleiden tijdens een interview. Door je voor te bereiden klink je niet alleen professioneel, maar laat je ook zien dat je je financiën serieus neemt.

Hier zijn vragen die je mag verwachten te beantwoorden tijdens je sollicitatiegesprek:

Waarom heeft uw bedrijf een lening nodig? Waarschijnlijk heeft u dit al beantwoord in uw businessplan en kredietaanvraag, waardoor het een makkelijke opgave is.

Hoe lang moet u uw lening nog terugbetalen? Kom met een realistische termijn, en geef uw antwoord terug met cijfers en onderzoek.

Hoe zou u uw bedrijf samenvatten? Hoe uniek is het? Probeer je antwoord te modelleren op een liftplaats. Het zou de sterke punten van uw bedrijf moeten benadrukken en hoe het past in de markt van uw branche.

Hoe verklaart u eventuele mislukkingen in het verleden? Bereid je voor op het uitleggen van eventuele financiële problemen die de alarmbellen doen rinkelen.

Kunt u mij een duidelijke geschiedenis van uw crediteuren- en debiteurenadministratie laten zien? Heb documenten bij de hand, samen met uitleg voor eventuele rariteiten in de documenten.

Wat voor soort verzekering heeft u? Neem uw verzekeringskaarten mee en zorg ervoor dat u voldoet aan de dekkingsvereisten van uw kredietverstrekker als die er is.

Kunt u mij vertellen over uw persoonlijke krediet? Uw persoonlijke kredietwaardigheid doet er meer toe als u in de eerste jaren van uw bedrijf bent. Wees eerlijk over uw score – kredietverstrekkers voeren doorgaans toch een kredietcontrole uit.

6 tips voor een zakelijk leninggesprek

Het oefenen van interviewvragen is slechts één manier om je voor te bereiden op je interview. Hier zijn een paar belangrijke manieren om uw interview prestaties te verbeteren.

Ken uw bedrijfsplan door en door. De enige manier waarop u kunt antwoorden op eventuele linker-veld curveballen is om ervoor te zorgen dat u diepgaand vertrouwd bent met uw businessplan. Het onderbouwen van uw claims met cijfers en voorbeelden helpt zeker.

Onderzoek uw geldschieter en uw interviewer. Kijk of u kunt leren over de soorten bedrijven die uw kredietverstrekker verkiest. Je zou kunnen lezen online over andere mensen interview ervaringen.

Houd een nep-interview. Het beoefenen van een interview kan zowel sterke als zwakke punten in je argumentatie blootleggen. Door het meer dan eens te doen, kunt u de verbetering meten.

Heb relevante documenten bij de hand. Zelfs als het niet nodig is, kan het geen kwaad om papieren kopieën te nemen van uw financiële administratie, bewijs van eigendom in het verleden en grafieken van het huidige management of andere documenten waarvan u denkt dat ze uw argument kunnen versterken voor de reden waarom u deze lening zou moeten landen.

Neem visuals mee. Foto’s van uw bedrijf, producten of zelfs kunstzinnige uitingen van uw diensten kunnen uw presentatie tot leven brengen.
Wees zelfverzekerd. Oefen machtsposities, krijg genoeg slaap, draag je gelukskousen – doe wat je ook maar het gevoel geeft dat je dit interview gaat verpletteren.

Mijn interview ging vreselijk. Wat moet ik doen?

Ten eerste, raak niet in paniek. Er is een kans dat je zenuwen je alleen maar laten denken dat het slecht ging toen het echt goed was.
En hou dit in gedachten: Zelfs als je overgaf op je interviewer, ben je niet per se uit: Het interview is slechts een van de vele factoren die je potentiële geldschieter in overweging neemt. Als u zich zorgen maakt, kunt u eventuele andere ontwikkelingen volgen die uw bedrijf in een gunstig daglicht kunnen stellen.

Dan wacht je. Overweeg tijdens het wachten andere leenmogelijkheden te bekijken om u voor te bereiden op de mogelijkheid dat uw aanvraag wordt afgewezen. En terwijl u bezig bent, kunt u uw zoekopdracht uitbreiden met niet-bancaire online kredietverstrekkers.

Hoe weet ik dat ik de juiste kredietverstrekker heb gekozen?
Voordat u een beslissing neemt over een banklening voor uw bedrijf, vraagt u zich af hoe u het meeste uit uw financiering kunt halen:

Zal dit type lening mijn bedrijf helpen zijn doelen te bereiken? Het krijgen van geweldige tarieven en voorwaarden op een lening zal niet veel helpen als je het niet kunt gebruiken voor uw specifieke financieringsbehoeften. Vind het juiste type zakelijke lening voor wat u probeert te kopen.

Snel & makkelijk een zakelijk krediet

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw doorlopend krediet aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte van uw doorlopend krediet.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Reviews

Wij laten graag andere mensen hun mening geven over onze doorlopende kredieten.

Review achterlaten
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Snel geregeld!(Translated by Google)Quickly arranged!
Maarten Janssen
Maarten J.
Goede communicatie(Translated by Google)Good communication
Maarten Soetens
Maarten S.
Snel geregeld! Fijn!(Translated by Google)Quickly arranged! Nice!
Sanne Bakker
Sanne B.
Fijne organisatie om contact mee te hebben!(Translated by Google)Great organization to have contact with!
Vincent I
Vincent I
Goede ervaring!(Translated by Google)Good experience!
Jaagers
Jaagers
Duidelijke informatie, snel mijn antwoorden gekregen(Translated by Google)Clear information, quickly received my answers
Ronald K
Ronald K

Wilt u contact met ons voor een zakelijk krediet?

Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Lening aanvragen

Bent u op zoek naar een lening en wilt deze direct afsluiten.

Lening aanvragen

Telefonisch contact

085 – 06 00 043

Support@lening.com

Contact

Kredietadviseurs

Wilt u meer weten over onze kredietadviseurs?

Contact met lening.com