Geld lenen kost geld

Over ons

In de snel veranderende wereld van financiën en technologie is het cruciaal om te innoveren en nieuwe oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van consumenten. Het is in deze context dat Lening.com werd geboren, een online platform dat een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop mensen leningen aanvragen en beheren.

Het begon allemaal enkele jaren geleden, toen een groep financiële experts en technologie-enthousiastelingen bijeenkwam om na te denken over de toekomst van de financiële sector. Ze zagen de noodzaak om financiële diensten te democratiseren en mensen te helpen bij het nemen van betere financiële beslissingen. Met hun uitgebreide kennis op financieel gebied en hun passie voor innovatie, vormden zij een team dat klaar was om de uitdaging aan te gaan en een verschil te maken in de industrie.

Zo werd Lening.com opgericht, een online platform dat mensen helpt om eenvoudig en transparant de beste leningen te vinden en aan te vragen. In korte tijd heeft het platform zich gevestigd als een betrouwbare en veilige optie voor consumenten die op zoek zijn naar leningen. Dit is mede te danken aan het feit dat Lening.com onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van het platform.

Lening.com is inmiddels een integraal onderdeel van Finckers, een financieel dienstverleningsbedrijf dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt. Deze samenwerking heeft het mogelijk gemaakt om de diensten van Lening.com uit te breiden en klanten nog beter te bedienen.

Vandaag de dag blijft het jonge en dynamische team van Lening.com innoveren en zichzelf voortdurend verbeteren. Ze streven ernaar om de beste financiële oplossingen te bieden en de ervaring van het aanvragen van leningen te stroomlijnen. Dit wordt gedaan door het combineren van geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning, met diepgaande expertise op financieel gebied.

 

Werken bij Flinckers

Jij wilt toch ook werken bij een van de snelsgroeiende fintech ondernemingen van Nederland?

Wij hebben op dit moment verschillende vacatures openstaan en zijn altijd op zoek naar enthousiaste pioniers. Van techniek tot online marketing, van support tot financiële afwikkeling.

Wij bieden naast ontzettend veel plezier ook uitdaging in je baan. We willen graag het uiterste uit te halen als het gaat om nieuwe inzichten en creativiteit.