Geld lenen kost geld

Verbouwing financiering

Vergelijk financieringen voor je auto

  • lage maandlasten
  • de beste verbouwing financieren
  • veilig en anoniem
  • gemiddelde klantwaardering van een 9.5!
Hoeveel wil je lenen?
€5.000 €250.000
Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur
Stel je vraag

Verbouwing financieren

Een verbouwing financieren kan op verschillende manieren. Allereerst kun je de kosten voor de verbouwing uit eigen zak betalen. Bij een kleine verbouwing is dit vaak geen probleem, bij grote aanpassingen mogelijk wel.

Heb je niet genoeg geld om uw woning onder handen te nemen? Geen probleem, want je kunt een verbouwing financieren. Zo kun je bijvoorbeeld een (tweede) hypotheek afsluiten. Je kunt een verbouwing ook financieren met een persoonlijke lening. Hierdoor is het nagenoeg altijd mogelijk om een woning aan te passen naar jouw wensen en eisen.

Geld lenen verbouwing

Heb je niet genoeg eigen vermogen om een verbouwing uit eigen zak te betalen? Dan kun je een verbouwing financieren via Lening.com. Via deze website kun jij veilig krediet afsluiten om een verbouwing te financieren. Zo kun je bijvoorbeeld een (tweede) hypotheek afsluiten of de verbouwing meefinancieren in je huidige hypotheek. Je kunt een verbouwing ook financieren met een persoonlijke lening. Hierdoor is het nagenoeg altijd mogelijk om een woning aan te passen naar jouw wensen en eisen.

Voordelen persoonlijke lening

Een verbouwing financieren door middel van een persoonlijke lening biedt diverse voordelen. Bij een persoonlijke lening wordt het geld namelijk direct op je lening gestort. Je betaalt daarna iedere maand een vast bedrag voor de rente en aflossing. Deze bedragen staan vast, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Heb je eenmaal het bedrag afgelost? Dan kun je deze vervolgens niet meer opnemen. Vandaar dat een persoonlijke lening ook vaak gebruikt wordt om een verbouwing te financieren. In het kort zullen we nog even de voordelen benoemen:

  • Bij een persoonlijke lening geldt er een vaste looptijd. Zo weet je precies wanneer je de lening in z’n geheel hebt afgelost.
  • De rente staat vooraf vast, waardoor je precies weet waar je aan toe bent .
  • Dit geldt ook voor het vaste bedrag dat je per maand moet aflossen. Ook deze is vooraf bekend.
  • Wanneer je een persoonlijke lening aanvraagt, wordt het bedrag direct op je rekening gestort. Zo beschik je meteen over het totale bedrag.
  • Tot slot is de rente van een persoonlijke lening aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, wanneer je deze gebruikt voor een verbouwing. Dit is bijvoorbeeld bij een doorlopend krediet niet het geval.

Lening verbouwing

Een lening voor een verbouwing is slim als je nog niet exact weet hoe hoog de kosten zullen uitvallen. Immers kun je tijdens een verbouwing vertraging oplopen, waardoor de kosten voor de bouwploeg verhoogd wordt. Het kan ook zijn dat materiaal beschadigd raakt en nieuw gekocht moet worden. Uiteraard hoop je hier niet op, maar het is wel van belang om mee te nemen in je berekeningen om een verbouwing te financieren.

Geld lenen voor verbouwing financieren

Om te kijken welke lening het meest geschikt is bij jouw situatie, heeft Lening.com een eenvoudige vergelijkingstool ontwikkeld. In deze tool zie je precies welke lening om de verbouwing te financieren het beste bij jou aansluit. Allereerst vul je het gewenste leenbedrag in. Daarna selecteer je het leendoel en geef je jouw geboortedatum op en burgerlijke staat door. Op basis van deze gegevens maken wij een vergelijking tussen de verschillende leningen waarmee je een verbouwing kunt financieren. De resultaten krijg je binnen een paar tellen. Lekker eenvoudig toch?

Het gebeurt geregeld dat mensen een verbouwing financieren met een lening die na afsluiten toch niet zo voordelig blijkt te zijn als ze vooraf hadden gedacht. Dit wil jij natuurlijk voorkomen. Lening.com helpt jou graag een handje bij het vinden van de beste lening voor jouw verbouwing. De kredietverstrekkers die wij meenemen in onze vergelijking zijn stuk voor stuk betrouwbaar. Hierdoor weet je zeker dat je bij ons veilig krediet af kunt sluiten om jouw verbouwing te financieren.

Je verbouwing financieren

Verbouwing financieren hypotheek

Een verbouwing kost behoorlijk wat geld. Heb je niet genoeg geld op jouw rekening staan om de verbouwing zelf te financieren? Dan betekent dit niet direct dat de verbouwing niet door kan gaan. Nee, want je kunt namelijk een hypotheek aanvragen om een verbouwing te financieren. Op deze manier kun je jouw woning toch verbouwen.

Wil je een hypotheek aanvragen om jouw woning onder handen te nemen? Dan kun jij je hiervoor richten tot verschillende partijen. Je kunt een hypotheek afsluiten bij een bank, maar ook bij een online kredietverstrekker. Sluit nooit lukraak een hypotheek voor een verbouwing af, maar vergelijk de verschillende kredietverstrekkers eerst goed met elkaar.

Financieren met overwaarde

Wil je aanpassingen doen aan jouw woning, maar kost dit meer geld dan je zelf op jouw rekening hebt staan? Dan kun je een hypotheek afsluiten. Je kunt een verbouwing echter ook financieren met overwaarde. We spreken van overwaarde wanneer jouw woning momenteel meer waard is dan de hypotheek die er nog op zit.

Wanneer je de verbouwing wilt betalen met overwaarde, moet je deze extra waarde wel eerst vrijmaken. Dit doe je door jouw hypotheek te verhogen. Op deze manier komt er namelijk geld vrij voor de verbouwing. Je kunt ook een tweede hypotheek afsluiten. Een kredietverstrekker controleert wel eerst of financieren met overwaarde in jouw situatie haalbaar is.

Financieren verbouwing bij aankoop

Heb jij een woning op het oog waar nog behoorlijk wat aan moet gebeuren? Dan kun je ervoor kiezen om de verbouwing met jouw eigen vermogen te betalen. indien er veel aan het huis moet gebeuren, heb je hier mogelijk niet genoeg geld voor. Laat je hier niet door tegenhouden, want het financieren van de verbouwing bij aankoop is ook mogelijk.

Je kunt namelijk rekening houden met de kosten voor de verbouwing wanneer je een hypotheek aanvraagt. Zo kun je meer geld lenen dan de waarde van de woning die je wilt kopen. Met het resterende bedrag kun je dan de verbouwing financieren. Hierdoor kun je het huis toch volledig aan jouw wensen aanpassen.

Financieren of zelf betalen

Overweegt je om jouw woning te verbouwen? Dan moet je weten dat dit behoorlijk wat voeten in de aarde heeft. Allereerst is het veel werk, maar het kost ook behoorlijk wat geld. Heb je veel eigen vermogen? Dan betaal je de verbouwing waarschijnlijk uit eigen zak. Helaas heeft niet iedereen voldoende geld om de verbouwing te bekostigen.

Ontbreekt het jou aan de financiële middelen om jouw woning onder handen te nemen? Dan kun je een verbouwing financiering middels een lening. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw huidige hypotheek te verhogen. Kijk ook of financieren met overwaarde mogelijk is. Daarnaast kun je een tweede hypotheek afsluiten voor een verbouwing.

Grote verbouwing financieren

Kleine aanpassingen aan een woning kunnen de meeste Nederlanders met eigen geld financieren. Indien het een grote verbouwing betreft, wordt het een ander verhaal. Zo beschik je zelf mogelijk niet over voldoende geld om een uitbouw te realiseren of jouw woning van top tot teen te strippen. Dit hoeft ook niet, want je kunt een verbouwing financieren.

Om een grote verbouwing te financieren, heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt jouw huidige hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. Een persoonlijke lening kan jou ook helpen een grote verbouwing te financieren. Bekijk altijd eerst hoeveel geld je nodig hebt. Zodoende voorkom je namelijk dat je onnodig veel geld leent voor de verbouwing.

Lening verbouwing huis bij Lening.com afsluiten

Financier jij jouw verbouwing met een lening via Lening.com? Dan houd je altijd controle over jouw lening. Wij zijn namelijk transparant over de voorwaarden van leningen. Zo zie je bij ons bijvoorbeeld direct hoeveel je kunt lenen, wat de looptijd van de lening is, hoe hoog de rente ligt en hoeveel je maandelijks aflost. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan wanneer je een verbouwing financiert via Lening.com.

Vragen over een financiering verbouwing?

We snappen dat er vragen in je op kunnen komen als je een lening verbouwing voor een huis wilt afsluiten. Wij hebben voor al jouw vragen een ervaren specialist in huis die je kan voorzien van een deskundig advies. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de mail bereikbaar. Ook voor vragen rondom andere financiële hulpmiddelen kunnen wij nuttige informatie leveren. Voor een verbouwing financieren moet je bij Lening.com zijn!

Vragen over financieren van een verbouwing

00 / 00

Indien je een koopwoning op het oog hebt waar nog veel aan verbouwd moet worden, kun je een verbouwing meefinancieren. Dit wil zeggen dat je de kosten voor de verbouwing meeneemt in de hypotheek die je afsluit voor de aankoop van het huis. In dat geval dien je jouw hypotheek voor een hoger bedrag in te schrijven dan je daadwerkelijk leent. Met het resterende bedrag kun je vervolgens de verbouwing financieren. Dit is interessant omdat je geen extra kosten maakt voor de verbouwing. Je hoeft jouw hypotheek namelijk niet te verhogen, want het bedrag voor de verbouwing is al opgenomen in de hypotheek die je hebt afgesloten voor aankoop van het huis.

Hoe geld lenen voor verbouwing financieren financiering?

Stap 1

Kies hoogte

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Stap 2

Vul gegevens in

Je bent het aanvraagproces ingegaan waarbij je verschillende gegevens moet opgeven om deze te kunnen bewerken voor de lening verstrekker. Dit zijn de minimale gegevens die wij nodig hebben.

Wij zullen de aanvraag verwerken om alle documenten in te vullen die nodig zijn om een volledig dossier naar de financieringsmaatschappij te sturen.

Stap 3

Klaar

De aanvraag is nu ingezonden naar de gewenste verstrekker. Binnen 6 uur zal kan de bank een uitsluitsel geven over uw aanvraag.

Bij akkoord zal het gewenste bedrag binnen 24 tot 48 uur overgemaakt worden op het aangegeven rekeningnummer.

Klaar om je persoonlijke verbouwing te financieren?

Pascal helpt je op weg

Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur

Ik ben Pascal, ik help je graag verder als je een vraag hebt tijdens het vergelijken van leningen voor je nieuwe verbouwing!

€5.000 €250.000

Wat anderen over Lening.com zeggen

88 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed

great

great

D

D

Geweldige site

Direct geholpen