Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening

Vergelijk financieringen via Lening.com

  • Lage maandlasten
  • De beste persoonlijke lening financieringen
  • Veilig en anoniem
  • Gemiddelde klantwaardering van een 9.5!
Vul een bedrag in
Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur
Stel je vraag

Persoonlijke lening vergelijken

Ben je op zoek naar een persoonlijke lening? Dan kun je hiervoor terecht bij verschillende partijen. Voordat je een lening afsluit, is het verstandig een vergelijking te maken. Waarom? Omdat persoonlijk krediet op veel fronten van elkaar kan verschillen. Allereerst zit er vaak verschil in de rente. Wanneer je kredietverstrekkers goed vergelijkt, bespaar je op jouw privé lening. Richt je niet alleen maar tot de prijs. Kijk bij een vergelijking ook altijd naar de looptijd en het bedrag dat je af moet lossen. Alleen door een goede vergelijking te maken vind je de beste persoonlijke lening. Wil jij een privé lening aanvragen? Lees snel verder op deze pagina!

Informatie over persoonlijke lening

Heb je niet voldoende financiële middelen om een nieuwe auto te kopen? Of stel je de verbouwing van jouw woning al jarenlang uit omdat je hier geen geld voor hebt? Dan biedt een persoonlijke lening uitkomst. Met deze lening kun je toch de gewenste uitgaven doen, waardoor je dit niet langer uit hoeft te stellen. Voor het afsluiten van een dergelijke lening kun jij je tot een bank wenden. Je kunt echter ook op het internet terecht voor persoonlijk krediet.

Persoonlijke lening afsluiten

Voordat je een persoonlijke lening voor dergelijke aankopen afsluit, dien je rekening te houden met een aantal belangrijke punten. Denk er om te dat privé leningen nogal van elkaar kunnen verschillen. Allereerst zit er soms behoorlijk wat verschil in de rente. Bij de ene kredietverstrekker betaal je een aanzienlijk hogere rente dan bij de andere. Een lening met een lagere rente kost je minder dan een lening met een hogere rente. Vergelijk persoonlijke leningen daarom altijd aandachtig van de meest interessante kredietverstrekkers. Door aandacht te besteden in het vergelijken van de verschillende kredietverstrekkers kun je uiteindelijk een hoop kosten besparen. Kijk naast de rente ook naar voorwaarden, zoals de looptijd en de aflossing. Wanneer je tijd steekt in de vergelijking, slaag je erin de beste en goedkoopste persoonlijke lening te vinden.

De voordelen van de goedkoopste persoonlijke lening

We zullen je in het kort nog even vertellen over de voordelen van een persoonlijke lening. Op basis hiervan kun jij zelf besluiten of jij er eentje afsluit:

  • Bij een persoonlijke lening krijg je te maken met een vaste looptijd. Zo weet
  • je precies wanneer je van een lening af bent.
  • Je betaalt per maand hetzelfde maandbedrag.
  • De rente van een persoonlijke lening staat vooraf vast, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Bij een privé lening wordt het bedrag dat je leent per direct in z’n geheel op jouw rekening gestort.
  • Tot slot heb je bij een persoonlijke lening recht op aftrek voor de inkomstenbelasting, wanneer je de lening gebruikt voor een verbetering of verbouwing van een eigen koopwoning.

Rentes persoonlijke lening

Kredietverstrekkers zoals banken verdienen hun geld van de privé lening door middel van de rente die voorafgaand is vastgelegd. Immers moeten zij op de één of andere manier hun winst maken. Het voordeel bij deze kredietvorm is dat je zelf een vast leenbedrag bepaalt, dat vervolgens meteen op je rekening wordt gestort. Echter variéren de looptijden en rentepercentages van elkaar. De vaste rente is minimaal 3,4 % en ligt maximaal bij 6,5 %. Daarnaast wordt een vaste looptijd van minimaal 6 maanden en maximaal 120 maanden gehanteerd. Je kunt de persoonlijke lening dus geheel op jouw eigen behoeften afstemmen. Weet je niet wat het beste bij jouw situatie past? Dan helpen wij je graag verder!

Wil jij geld lenen?

Het is vandaag de dag mogelijk om via het internet een lening aan te vragen. Het is niet nodig om naar een bank of tussenpersoon te gaan. Online worden alle gegevens ingevoerd om de lening aan te vragen. Vervolgens ontvang je een offerte in de mailbox en kun je deze ondertekend terugsturen.

Persoonlijke lening vergelijken

Persoonlijke lening berekenen

Wil je geld lenen? Dan kun je een persoonlijke lening afsluiten. Voordat je voor deze mogelijkheid kiest, ben je waarschijnlijk benieuwd naar het bedrag dat je kunt lenen. Hiervoor kun je een gesprek inplannen bij een kredietverstrekker, maar zelf een persoonlijke lening berekenen is ook mogelijk. Diverse sites hebben hier namelijk een speciale tool voor.

Het berekenen van de hoogte van persoonlijk krediet is een fluitje van een cent. Althans, wel wanneer je hier een speciale tool voor gebruikt. Je vult in dat geval enkel de benodigde gegevens in, zoals het bedrag dat je wilt lenen, het doel van de lening, jouw leeftijd en je burgerlijke staat. Hierdoor kost een persoonlijke lening bereken je slechts een paar tellen.

Persoonlijke lening rentes

Heb je geld nodig voor bijvoorbeeld een verbouwing of de aankoop van een auto? Dan kan een lening je helpen om dit te financieren. Zoals je ongetwijfeld weet, kost het geld om een lening af te sluiten. Je krijgt namelijk te maken met rente. De rente die je over persoonlijk krediet betaalt, verschilt per kredietverstrekker.

Sluit daarom nooit lukraak een lening af, maar vergelijk altijd eerst de persoonlijke lening rentes. Op deze manier weet je direct wat de lening jou extra gaat kosten. Persoonlijk lening rentes vergelijk je tegenwoordig makkelijk en snel via een vergelijkingssite. Hierdoor weet je binnen de kortste keren hoeveel rente je betaalt over persoonlijk krediet.

Laagste rente

Geld lenen kost geld, dit wordt altijd benoemd in reclames over geld lenen. De kosten die je betaalt over een lening worden uitgedrukt in rente. Door rente over een persoonlijke lening te berekenen, is het voor de kredietverstrekker interessant om jou geld te lenen. Uiteraard wil je  altijd geld lenen tegen de laagste rente.
Heb je jaren geleden persoonlijk krediet afgesloten? Dan was er destijds mogelijk sprake van de laagste rente. Het kan maar zo dat de rente de laatste jaren nog verder gedaald is. Hierdoor betaal je nu niet de laagste rente. Jouw lening

Lening afsluiten

Voor het afsluiten van een lening heb je vandaag de dag talloze mogelijkheden. Zo kun je  bijvoorbeeld bij een bank terecht, maar ook bij een online kredietverstrekker. De meeste mensen denken dat er weinig verschil zit in leningen, waardoor zij lukraak voor een geldverstrekker kiezen. Verstandig? Nee, zeker niet!

Je kunt namelijk flink besparen op een lening afsluiten. Zo moet je weten dat kredietverstrekkers met verschillende rentepercentages werken. Door een vergelijking te maken, vind je de lening met het laagste rentepercentage. Kijk echter niet alleen maar naar de rente bij een lening afsluiten. De looptijd en het aflossingsbedrag spelen namelijk ook mee.

Rentepercentages

Ben je op zoek naar een persoonlijke lening? Dan raden wij jou aan om altijd een vergelijking te maken tussen de kredietverstrekkers waarbij je terecht kunt voor persoonlijk krediet. De rentepercentages verschillen onderling namelijk sterk van elkaar. Wanneer je een vergelijking maakt, valt dit jou binnen de kortste keren op.

Rentepercentages van persoonlijke leningen vergelijken kost je tijd. Er zijn genoeg mensen die geen zin om hier tijd en moeite in te steken. Besef je wel dat dit jou een flinke besparing op kan leveren. Door te vergelijken, vind je namelijk de kredietverstrekker met de laagste rente. Hierdoor betaal je hier minder voor de lening dan bij een andere geldverstrekker.

Persoonlijke lening oversluiten

Een persoonlijke lening oversluiten kan in sommige situaties interessant zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je extra geld wilt lenen. Bij persoonlijk krediet kun jij jouw huidige lening namelijk niet verhogen. Je moet hiervoor een nieuwe lening afsluiten, waardoor er twee leningen lopen. Indien je jouw lening oversluit, breng je alles onder in één lening.

Oversluiten is daarnaast interessant wanneer de rente daalt. Mogelijk heb je jaren geleden een persoonlijke lening afgesloten tegen een relatief hoge rente. Ligt de rente nu aanzienlijk lager? Breng jouw lening dan onder bij een andere kredietverstrekker. Hier betaal je namelijk aanzienlijk minder rente, waardoor jouw lening goedkoper wordt.

Persoonlijke lening berekenen

Bij Lening.com garanderen wij de goedkoopste privé lening. Je hoeft je gewenste uitgaven, ofwel investeringen, dus niet langer meer uit te stellen. Een persoonlijke lening aanvragen kun je onder andere bij een bank doen, maar tegenwoordig zijn er ook online kredietverstrekkers die een privé lening aanvragen mogelijk maken. Laat je persoonlijke lening berekenen door één van onze experts. Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Wij hebben de expertise in huis om de persoonlijke lening voor jou zo voordelig mogelijk te maken.

Deskundig advies over een persoonlijke lening

Wil je een privé lening aanvragen? Dan dien je rekening te houden met de bovengenoemde punten. Buiten dat adviseren wij om contact met één van onze specialisten op te nemen als je twijfelt over de juiste kredietverstrekker. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van een advies en vertellen jou alles over de verschillende kredietvormen zoals een persoonlijke lening. De kredietverstrekkers die wij meenemen in onze vergelijking zijn stuk voor stuk betrouwbaar. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een te hoge rente of een lening die niet goed bij jouw situatie past.

Veelgestelde vragen over een persoonlijke lening

00 / 00

Voorheen was het een nadeel dat persoonlijke leningen nooit boetevrij (versneld) afgelost konden worden. Tegenwoordig kunt u bij de meeste banken echter versneld aflossen zonder dat daarvoor een boeterente in rekening wordt gebracht.

Klaar om je persoonlijke lening te financieren?

Pascal helpt je op weg

Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur

Ik ben Pascal, ik help je graag verder als je een vraag hebt tijdens het vergelijken van leningen voor je persoonlijke lening!

Wat anderen over Lening.com zeggen

88 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed

great

great

D

D

Geweldige site

Direct geholpen