Lening oversluiten

Heeft u op dit moment een, te dure, lening lopen en wilt u uw lening oversluiten? Of wilt u een goed overzicht krijgen door uw leningen samen te voegen in een overzichtelijk krediet? Lening.com bekijkt graag samen met u, en voor u, de mogelijkheden. Veel Nederlanders hebben op dit moment te dure kredieten. Een lening oversluiten kan u dan ook veel geld besparen. U kunt direct uw aanvraag doen op ons digitale aanvraagformulier. Een Lening aanvragen is te allen tijde kosteloos en vrijblijvend.

Kosten van een lening oversluiten

lening oversluitenVoordat u uw lopende lening of leningen gaat oversluiten wilt u natuurlijk ook weten of hier nog kosten aan verbonden zijn. Het antwoord op de vraag of een lening oversluiten geld kost is eigenlijk voor een deel vrij eenvoudig. Als u een doorlopend krediet heeft, dan worden er geen kosten in rekening gebracht bij het inlossen van de lening. Een doorlopend krediet mag u immers inlossen wanneer u maar wenst, en dat ook nog eens geheel boetevrij. Dit geldt ook voor het vroegtijdig inlossen van uw credit card, of het inlossen van leningen bij de Otto, Wehkamp of Neckermann.
Lastiger is het als u op dit moment een persoonlijke lening heeft. Een persoonlijke lening oversluiten is namelijk niet bij alle banken boetevrij. Bij sommige banken moet u een boete betalen als u uw persoonlijke lening vroegtijdig wenst in te lossen.

Meerdere lening oversluiten

Heeft u op dit moment meerdere leningen? Ook het samenvoegen van meerdere leningen is mogelijk bij Lening.com. Dit heeft over het algemeen het voordeel dat er meer overzicht, en daarmee ook rust komt in uw financiële situatie. Vraag daarom kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor het samenvoegen van uw, te dure, leningen. En laat ons nagaan wat u kunt besparen. Een lening oversluiten kan u veel voordeel opleveren.