Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet

Vergelijk financieringen voor je auto

  • Lage maandlasten
  • De beste doorlopend krediet financieringen
  • Veilig en anoniem
  • Gemiddelde klantwaardering van een 9.5!
Vul een bedrag in
Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur
Stel je vraag

Doorlopende krediet afsluiten op Lening.com

Een doorlopende krediet kan uitermate geschikt zijn als u niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft, en voor welke periode. Bijvoorbeeld als er een dure investering gepland staat waarvoor u het geld nog niet paraat heeft. Denk hierbij aan het geld voor een nieuwe auto, een grote verbouwing, caravan of de inrichting voor uw nieuwe huis.

Niet iedereen heeft het geld ervoor om de investering uit eigen zak te betalen. Is dat bij u ook zo? In dat geval kunnen wij u vast en zeker geruststellen. Met een doorlopend krediet kunt u een gewenst bedrag binnen een handomdraai afbetalen. De flexibele kenmerken van deze vorm van geld lenen zorgen ervoor dat u altijd geld achter de hand heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Check dan snel deze pagina!

Doorlopend krediet vergelijken

Het is altijd slim om de rentepercentages en voorwaarden van verschillende geldverstrekkers met elkaar te vergelijken. Daardoor kunt u een hoop geld besparen en aan de kant leggen voor andere toekomstige bestedingen. Met behulp van de handige vergelijkingstool op onze website kunt u eenvoudig in kaart brengen welke kredietverstrekker het beste bij u past. Bovendien kunt u daardoor meteen zien waar u het voordeligst een doorlopend krediet kunt afsluiten.

Doorlopend krediet betekenis

Misschien vraagt u zich op dit moment af wat een doorlopend krediet precies inhoudt. In feite is een doorlopend krediet een lening waarbij u te allen tijde boetevrij extra mag aflossen op uw lening, en weer op mag nemen tot aan uw kredietlimiet. Het is een uitermate flexibele vorm van geld lenen. U bepaalt zelf wanneer u extra stortingen doet. Uiteraard betaalt u bij deze kredietvorm alleen rente over het geleende bedrag. Echter kan de rente van het doorlopende krediet doorgaans stijgen of dalen. Zorg er dus wel voor dat u het doorlopende krediet op tijd weer aflost.

Alle voordelen van een doorlopend krediet op een rijtje

Naast het voordeel dat u een doorlopend krediet boetevrij kunt aflossen, profiteert u ook van een lagere rente dan bij een persoonlijke lening of een tweede hypotheek. Dat is slim als u nog niet weet of er in de komende jaren nog grote uitgaven op uw pad terecht komen. Wilt u ook een doorlopende krediet afsluiten? Dan helpt Lening.com u graag verder!

Doorlopend krediet rente

Zoals eerder gezegd kan de rente doorlopend krediet schommelen. In het ene moment valt het stukken lager uit waarna de rente weer op kan lopen. Houd hiermee rekening mee voordat u een krediet afsluit. Door daarnaast nog op de looptijd van het doorlopende krediet te letten bent u bij Lening.com verzekerd van een voordelig krediet. De kredietverstrekkers die wij meenemen in onze vergelijking zijn stuk voor stuk betrouwbaar.

Een doorlopend krediet afsluiten?

Wanneer een doorlopend krediet afsluiten?

Zoals reeds aangegeven is het doorlopende krediet een flexibele vorm van geld lenen. Als u geld achter de hand wilt hebben, of als u binnenkort een financiële meevaller verwacht. Dan kan deze flexibele vorm van lenen een uitkomst zijn. U mag namelijk boetevrij inlossen, wanneer u maar wilt. Wel moet u er rekening mee houden dat de rente bij deze kredietvorm variabel is. Dit betekend dus dat de rente op uw lening dan kan stijgen of dalen.

Hoe kan ik een doorlopend krediet afsluiten?

Door het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen kunt u direct een krediet aanvragen. Wij zullen uw krediet aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

 

 

Wat zijn de voordelen van een doorlopend krediet?

Om het voor u overzichtelijk te maken nog even een korte samenvatting van de voordelen:

Altijd geld achter de hand tot uw kredietlimiet Boetevrij inlossen zoveel u wilt Lagere rente dan de persoonlijke lening U mag de lening in delen opnemen.

Wat zijn de nadelen van een doorlopend krediet?

Om het voor u overzichtelijk te maken nog even een korte samenvatting van de nadelen:

Variabele rente, de rente kan dus stijgen Risico op het blijven doen van opnames

Tip:Laat een doorlopend krediet geen doodlopend krediet worden. Zorg dat u uw lening ook gaat inlossen. Merkt u dat uw doorlopend krediet bijna altijd volledig open staat? Sluit dan uw krediet om naar een persoonlijke lening, zodat u uw lening ook gaat afbouwen.

Tot welke leeftijd kunt u krediet afsluiten?

De maximale leeftijd om een krediet af te sluiten ligt ongeveer tussen de 60 en 65 jaar. De reden hiervoor is dat u bij een doorlopend krediet gedurende de looptijd steeds weer opnieuw geld kunt opnemen. Daardoor lopen kredietverstrekkers het risico dat er nog een groot bedrag openstaat wanneer iemand komt te overlijden. Als 65-plusser is het dus vrij ingewikkeld om een doorlopend krediet af te sluiten. Daarnaast kunnen kredietverstrekkers in sommige gevallen extra voorwaarden aan het krediet vast maken. Bijvoorbeeld dat senioren het bedrag sneller moeten aflossen of een lager bedrag kunnen lenen. Wist u dat het wel mogelijk is om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten wanneer u een hoog bedrag wilt lenen? Daardoor kunt u voorkomen dat uw nabestaanden het nog openstaande bedrag moeten terugbetalen als u plotseling overlijdt. De verzekeringsmaatschappij betaalt de rest van de lening terug.

Goedkoopste doorlopend krediet aanvragen

Wilt u graag een doorlopend krediet aanvragen? Lening.com kan u hierbij verder helpen. Raadpleeg onze website of neem gerust vrijblijvend contact met één van onze specialisten op. Wij helpen je graag verder om een doorlopend krediet af te sluiten. Bij ons bent u verzekerd van het goedkoopste doorlopende krediet. Als u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult, kunt u meteen een doorlopend krediet oversluiten. De aanvraag wordt zo snel mogelijk door één van onze specialisten behandeld. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft over het afsluiten van een krediet.

Veelgestelde vragen over doorlopend krediet

00 / 00

Uw rekeningsaldo wordt verminderd met eventuele betalingen die u op de rekening doet. Over het algemeen hoeft u slechts een minimale betaling per maand te doen. Maar meer terugbetalen kan u geld besparen, omdat u waarschijnlijk rente in rekening zal worden gebracht over het geld dat u leent. Als u niet elke maand uw volledige rekening op tijd kunt betalen, gaat de rest van het saldo meestal over naar de volgende factureringscyclus. U bouwt rentekosten op over het deel van uw saldo dat niet op tijd wordt betaald.

Klaar om je persoonlijke doorlopend krediet te financieren?

Pascal helpt je op weg

Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur

Ik ben Pascal, ik help je graag verder als je een vraag hebt tijdens het vergelijken van leningen voor je krediet !

Wat anderen over Lening.com zeggen

88 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed

great

great

D

D

Geweldige site

Direct geholpen