NEW10 Zakelijk Krediet Vergelijken

Lening afsluiten bij NEW10 Zakelijk Krediet Vergelijken
Rentes zojuist bijgewerkt op donderdag 29 juli!
Ervaringen met NEW10

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor het juiste zakelijk krediet die bij hen persoonlijk past.

5/5

Een nieuw bedrijf starten is een spannend iets. Wij hadden startgeld nodig en hebben met Lening.com een goed portaal gevonden die ons correct verder hielpen.

– R te Zutpen

5/5

Nieuwe machines zijn een kostbare aangelegenheid die een grootdeel van onze cashflow in zouden nemen. Lening.com heeft ons perfect geholpen met een adequate zakelijke lening.

– M te Eindhoven

5/5

Onze debiteuren financieren ging snel en gemakkelijk bij Lening.com. Daardoor een stuk meer ruimte om andere investeringen te doen waarop we eigenlijk niet meer konden wachten.

– L te Amsterdam

NEW10 als zakelijke lening verstrekker
New10 is het antwoord van ABN AMRO op nieuwe, online geldverstrekkers voor ondernemers. Het is een dochteronderneming van de bank die online leningen aanbiedt voor mkb’ers. Het unieke van New10 is dat ze de snelheid en eenvoud van een online aanbieder combineert met een traditionele banklening. U kunt lenen van € 5.000 tot € 250.000 als u een eenmanszaak of vof bent, en tot € 1 miljoen als u een bv bent. U kunt zelf de looptijd kiezen, vanaf 3 maanden tot 3 jaar. Als u leent voor vaste activa, mag de looptijd maximaal 5 jaar zijn, en is de rente lager. Het is niet nodig om over te stappen van bankzaken als u kiest voor een lening bij New10.

Bij New10 kunt u een aanbod aanvragen dat binnen 15 minuten klaarligt. U heeft hier uw 2 laatste jaarrekeningen en laatste 15 maanden aan bij- en afschrijvingen voor nodig. Bij het aanvragen geeft u onder andere aan wat het doel is voor uw lening, door te kiezen uit een aantal categorieën. Nadat u een aanbod heeft ontvangen, moet u nog eventuele statuten of een vennootschapsovereenkomst uploaden, en de meest recente aangifte inkomstenbelasting. Als u heeft aangegeven te willen investeren in een doel dat onder vaste activa valt, moet u ook de offerte uploaden.

 

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, wordt verzocht aan alle tekenbevoegden in uw onderneming om de contracten te ondertekenen. Dit verloopt digitaal, met een identiteitscontrole op basis van uw internetbankieren-gegevens (iDIN), en een kopie van uw paspoort. Nadat u akkoord bent gegaan, heeft u tot 2 maanden de tijd om uw geleende bedrag op te nemen. U kunt dit eenmalig doen, het hele bedrag in 1 keer. Bij opname worden 1% provisiekosten ingehouden, en zal het resterende bedrag binnen 1 werkdag naar u worden overgemaakt. Als u het geld niet opneemt, vervalt het aanbod automatisch na 2 maanden. U bent dan geen kosten verschuldigd.

Het gemak van een online aanvraag gecombineerd met de zekerheid van een banklening. Veel financiële ruimte met een lening tot € 250.000, of € 1 miljoen voor bv’s. Binnen 15 minuten hebt u een aanbod op maat. Beslissing over goedkeuring binnen 1 werkdag. U kunt binnen een termijn van 2 maanden zelf beslissen wanneer u opneemt. Aflossing via automatische incasso, in gelijke maandelijkse termijnen. Boetevrij eerder aflossen is mogelijk. Aanbod is vrijblijvend en kosteloos totdat u het geld opneemt. U betaalt slechts 1% afsluitprovisie. Overstappen van bank is niet nodig. Herfinanciering van bestaande leningen tegen gunstigere rentes.
De looptijd is alleen te kiezen in stappen van 3 maanden. Geleend bedrag is niet flexibel op te nemen, alleen in één keer. Hogere rente voor investeringen anders dan in vaste activa. Relatief strenge monitoring: New10 eist maandelijks inzicht in uw cashflow. Niet geschikt voor leningen kleiner dan € 5.000. New10 verlangt pandrecht en u bent persoonlijk aansprakelijk.
New10 is het antwoord van ABN AMRO op nieuwe, online geldverstrekkers voor ondernemers.
Het is een dochteronderneming van de bank die online leningen aanbiedt voor mkb’ers. Het unieke van New10 is dat ze de snelheid en eenvoud van een online aanbieder combineert met een traditionele banklening. U kunt lenen van € 5.000 tot € 250.000 als u een eenmanszaak of vof bent, en tot € 1 miljoen als u een bv bent.