Zakelijke lening aanvragen

Zakelijke lening aanvragen
Rentes zojuist bijgewerkt op dinsdag 21 september!
3.5% rente

lage maandlasten

Zakelijke lening aanvragen

Zakelijke lening aanvragen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Ervaringen met onze Zakelijke lening aanvragen

Veel klanten gingen al voor om te kiezen voor het juiste zakelijk krediet die bij hen persoonlijk past.

5/5

Een nieuw bedrijf starten is een spannend iets. Wij hadden startgeld nodig en hebben met Lening.com een goed portaal gevonden die ons correct verder hielpen.

– R te Zutpen

5/5

Nieuwe machines zijn een kostbare aangelegenheid die een grootdeel van onze cashflow in zouden nemen. Lening.com heeft ons perfect geholpen met een adequate zakelijke lening.

– M te Eindhoven

5/5

Onze debiteuren financieren ging snel en gemakkelijk bij Lening.com. Daardoor een stuk meer ruimte om andere investeringen te doen waarop we eigenlijk niet meer konden wachten.

– L te Amsterdam

Zakelijke lening aanvragen bij
een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen
Hoe gaat een Zakelijke lening aanvragen te werk?
Net overgestapt

 “Fijn geholpen”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Meer weten over Zakelijke lening aanvragen?
  Vroeger moest je nog naar een bank voor een zakelijke lening, maar tegenwoordig is dit niet meer nodig. Je kunt nu namelijk online een zakelijke lening aanvragen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een online kredietverstrekker vinden waarbij je een zakelijke lening af kunt sluiten. Gelukkig is dit tegenwoordig geen probleem meer, want veel kredietverstrekkers bieden deze mogelijkheid aan. Wil je de beste zakelijke lening vinden? Maak dan altijd eerst een vergelijking. Zakelijke leningen verschillen namelijk nogal van elkaar. Zo betaal je bij de ene geldverstrekker bijvoorbeeld aanzienlijk meer rente dan bij de andere. Ga daarom pas over tot een zakelijke lening aanvragen nadat je een zorgvuldige vergelijking gemaakt hebt.
  Je kunt tegenwoordig een zakelijke lening aanvrage bij een online kredietverstrekker. Niet iedereen vindt dit prettig. Wil jij liever zakelijk geld lenen bij een bank? Ook dan kun je vaak een online zakelijke lening aanvragen. Banken verplaatsen zich namelijk ook steeds meer van offline naar online. Online een zakelijke rekening aanvragen mag in dat geval niet ontbreken. Om te achterhalen bij welke banken jij online een zakelijke rekening aan kunt vragen, raden wij jou aan een vergelijking te maken. Op deze manier achterhaal je binnen de kortste keren welke banken deze optie aanbieden. Het is overigens altijd verstandig om een vergelijking te maken voordat je een lening aanvraagt. Zodoende kies je altijd voor de beste zakelijke lening.
  Voordat je een online zakelijke lening aan kunt vragen, moet je vaak een proces doorlopen. De kredietverstrekker wil namelijk allereerst weten met wie ze maken hebben. Daarom wordt er naar verschillende gegevens gevraagd. Het gaat hierbij niet alleen om persoonsgegevens, maar ook om gegevens van jouw bedrijf. Zo moet je vaak met een aantal documenten over de brug komen. Nadat je jouw aanvraag hebt gedaan, bekijkt de geldverstrekker deze. Het kan zijn dat je een tegenvoorstel ontvangt. Ga je akkoord met het voorstel? Dan zet je digitaal jouw handtekening onder de zakelijke lening. De aanvraag is in dat geval in kannen en kruiken, waardoor de geldverstrekker het bedrag aan jou beschikbaar stelt en je het kunt gebruiken.
  Nergens is het gezegde “je hebt geld nodig om geld te verdienen” meer waar dan in de drukke, concurrerende, snel bewegende wereld van kleine bedrijven. Als u probeert uw onderneming te vestigen en te laten groeien, zal de toegang tot kapitaal (of het gebrek daaraan) een van uw grootste hindernissen zijn. Voor kleine ondernemers die geconfronteerd worden met uitgaven die gewoon niet kunnen wachten is het vervelend om lange trajecten door te moeten. Alternatieve kredietverstrekkers hebben de neiging om niet alleen de kredietwaardigheid anders te beoordelen, maar ze zijn ook in staat om veel sneller te reageren op een kredietaanvraag dan hun meer traditionele tegenhangers. Als u op zoek bent naar een snelle zakelijke lening om tegemoet te komen aan een dringende zakelijke behoefte of kans, is een online kredietverstrekker vaak in staat om u vandaag een antwoord te geven op uw kredietaanvraag en misschien zelfs morgen uw lening te financieren.
  Heb je snel geld nodig, bijvoorbeeld om te investeren in jouw bedrijf? Dan kun je een online zakelijke lening aanvragen. Bij veel geldverstrekkers kun je zo´n aanvraag tegenwoordig via het internet indienen. Grote voordeel hiervan is dat je de deur niet meer uit hoeft voor een zakelijke lening. Bovendien wordt jouw aanvraag vaak een stuk sneller in behandeling genomen dan wanneer je fysiek een aanvraag voor een zakelijke lening indient. Ga er overigens niet vanuit dat een lening altijd wordt toegekend wanneer je deze online aanvraagt. Nee, want de geldverstrekker kijkt eerst goed naar jouw situatie. Vaak moet je ook documenten aanleveren om aan te kunnen tonen dat je het geleende geld zonder problemen af kunt lossen, zoals een jaarrekening.
  Dit verschilt per financier. Afhankelijk van de financiers die u op Lening.com selecteert, wordt u gevraagd om ook een businessplan te verstrekken. Meer en meer financiers leggen meer de nadruk op de historische cijfers in plaats van het businessplan. Financiers, zoals crowdfunders, die wel om een ​​businessplan vragen, doen dit voornamelijk om de toekomstige kredietwaardigheid en levensvatbaarheid van uw bedrijf te testen. Op basis van het businessplan proberen ze te schatten of de toekomstige prestaties goed genoeg zullen zijn om de terugbetaling en rente van de bedrijfsfinanciering te betalen.