Zakelijke Lening met lening.com

Ken de reden voor en het bedrag van de zakelijke lening

Het lijkt voor de hand liggend dat de eigenaar van een klein bedrijf de reden en het bedrag van de zakelijke lening kent die hij nodig heeft. Als het bedrijf een startende onderneming is, is dit niet noodzakelijk waar. Eigenaren van start-ups zijn misschien pas bezig met het bepalen van het aantal fondsen dat ze nodig hebben en waarom.

 

Bedrijfseigenaren, of het nu om start-ups gaat of om bestaande bedrijven, moeten even de tijd nemen om uit te leggen waarom ze een zakelijke lening nodig hebben en hoeveel ze nodig hebben. Dit geldt ook als u COVID-19-fondsen nodig heeft. Vaak kunnen bedrijven de vraag hoeveel ze nodig hebben pas beantwoorden als ze hun jaarrekening opstellen als onderdeel van hun bedrijfsplan.

 

Begin met het bekijken van uw financieringsopties

Kijk naar de commerciële banken die voor u beschikbaar zijn. Ga niet alleen naar de grote, nationale commerciële banken. Mogelijk hebt u meer kans op een lening bij de kleinere regionale commerciële banken. Andere niet-bancaire instellingen kunnen opties voor u zijn, zoals kredietverenigingen. Als u lid bent van een plaatselijke kredietvereniging, praat dan met de kredietverantwoordelijke daar over uw behoefte aan een kleine zakelijke lening. Als ze dergelijke leningen verstrekken, haal daar dan ook een leningaanvraag op.

 

Er zijn andere opties, zoals microfinancieringsleningen die leningen verstrekken aan startups. Als de ene geldschieter u afwijst, kan een ander ja zeggen tegen dezelfde kredietaanvraag, dus blijf het proberen.

 

Stel uw bedrijfsplan op

Dit is misschien wel uw belangrijkste stap. Om van vrijwel elke geldverstrekker een lening voor kleine bedrijven te krijgen, moet u een goed ondernemingsplan opstellen. Sterker nog, totdat u een goed businessplan heeft, is de kans groot dat u niet eens weet hoeveel geld u nodig heeft of hoe snel u het kunt terugbetalen. Het businessplan is een aanvulling op de leningaanvraag die de financiële instelling vereist.

 

Bedrijfsplannen bestaan ​​uit veel onderdelen. Een goed ondernemingsplan bevat financiële overzichten van meerdere jaren uit het verleden en project voor uw bedrijf. Het bevat een onderpandverklaring of het type en de waarde van de activa die u zult gebruiken om de lening te beveiligen. U moet een analyse opnemen van de markt waarin uw bedrijf actief is, evenals een verklaring van uw eigen ervaring.