Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Klarna

klarna logo

Hoeveel geld kan je lenen bij Klarna?

Als particulier kun je tot € 4.000 lenen bij Klarna. Particulieren gebruiken Klarna om in delen of achteraf te betalen voor een aangekocht product. Een particulier heeft de optie om tot 30 dagen later te betalen voor een product.  Een particulier kan het aankoopbedrag ook spreiden over 60 dagen door in 3 delen te betalen. Het bedrag moet minimaal € 35 en maximaal € 4.000 zijn per aankoop. MKB bedrijven kunnen een MKB-lening aanvragen bij Klarna. De hoogte van de MKB-lening is gebaseerd op je omzet. 

Wat kost geld lenen bij Klarna?

Als particulier kun je rentevrij lenen bij Klarna. Geld dat je leent om een product te kopen is kosteloos terug te betalen binnen 30 dagen of binnen 60 dagen bij een gespreide betaling. Er zijn geen kosten zo lang het bedrag op tijd wordt terugbetaald. Als MKB bedrijf kun je een lening aanvragen bij Klarna. Een bedrijf betaalt geen rentepercentage over de MKB-lening. Bij het maken van een leenovereenkomst met Klarna wordt een bedrag vastgesteld dat maandelijks terugbetaald moet worden. Het leenbedrag is proportioneel verdeeld over de looptijd. De kosten voor een MKB-lening worden gedekt door de omzet van je webshop.

Wie kan geld lenen bij Klarna?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen geld lenen bij Klarna. Er zitten voor zowel particulieren als bedrijven voorwaarden vast aan het lenen van geld:

Particulieren

Een particulier moet aan de volgende voorwaarden voldoen om geld te kunnen lenen bij Klarna:
  • Je bent minimaal 18 jaar oud.
  • Je woont in Nederland.
  • Je hebt een geldige bankrekening.
  • Je hebt een positieve kredietgeschiedenis.
  • Je kunt verificatiecodes ontvangen via sms.

Zakelijk

Een bedrijf moet aan de volgende voorwaarden voldoen om geld te kunnen lenen bij Klarna:
  • Het bedrijf moet omzet maken.
  • Het bedrijf gebruikt Klarna voor online aankopen.

Waarom geld lenen bij Klarna?

Een aantal voordelen van het lenen van geld bij Klarna:
  • Geld lenen is kosteloos.
  • Producten kunnen tot 60 dagen na aanschaf volledig afgelost worden.
  • Producten kunnen eerst getest worden voordat er betaald hoeft te worden.

Waar kan ik geld voor lenen bij Klarna?

Particulieren kunnen Klarna gebruiken om online aankopen achteraf te betalen. Klarna kan gebruikt worden bij alle webshops die Klarna als betaalmethode aanbieden. 

Hoe snel heb je je geld wanneer je leent bij Klarna?

Wanneer je een aankoop doet en Klarna gebruikt als betaalmethode kun je direct het product aanschaffen. Er is geen wachttijd.  Er wordt een kredietcheck gedaan door Klarna. Als de kredietcheck succesvol is, kun je het artikel direct aanschaffen.

Leningen vergelijken

Vind de lening die bij jouw past met de vergelijker van lening.com Vragen over kredietverstrekkers, lening oversluiten of lening aanvragen? Neem contact op met de financieel adviseurs van lening.com