Ambtenarenlening vergelijken

Ambtenaar en geld lenen? Dit kan!
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
geld lenen vandaag woensdag 26 januari!

Ambtenarenlening

Natuurlijk is het ook voor u als ambtenaar mogelijk om bij ons eenvoudig en voordelig geld te lenen. Dit allemaal dankzij onze handige vergelijkingstool waardoor u binnen enkele ogenblikken de voordeligste lening voor uw situatie gevonden heeft.

Uw bestaande leningen samenvoegen of oversluiten? Ook voor uw ambtenaren lening is het mogelijk om dit snel en eenvoudig online te regelen. Het is geen probleem bij lening.com!

Waarom een ambtenarenlening?

Een lening speciaal voor ambtenaren. Dit hebben we in leven geroepen daar de vraag hiervoor erg groot was. Of het nu ging om een verbouwing van een woning of een andere oorzaak. 

Bent u een Ambtenaar en heb je een lening nodig? Neem dan snel contact op.

3.5% rente

lage maandlasten

Ambtenarenlening financieren

de beste ambtenarenlening financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Geld lenen ambtenarenlening

Het is erg belangrijk bij wat voor een lening u ook kiest dat u weet waar u aan begint en geen onverantwoorde keuzes gaat maken doordat u niet goed geïnformeerd bent. Lees daarom altijd goed door waar u aan gaat beginnen zo voorkomt u onnodige risico’s.

Op zoek naar een hypothecaire ambtenarenlening? Ook dat is geen enkel punt bij lening.com! Wij helpen u snel en gemakkelijk een voordelig hypothecaire lening te vinden die bij uw situatie past, zo houdt u tijd over om dingen te doen die voor u belangrijk zijn!

De verschillende kredietverstrekkers

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Lening ervaringen

Je eigen persoonlijke lening kan ruimte bieden voor de aankoop van je droom. Wij helpen je met onze gratis overzichtstool om een snel een vergelijking te maken.

sterren 

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

sterren 

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

sterren 

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Vragen over de ambtenarenlening

Meer over geld lenen als ambtenaren, dit zijn de meeste gestelde vragen.

Een ambtenarenlening is niets meer dan een lening die speciaal samengesteld is voor deze doelgroep.