Ambtenarenlening

Ambtenaar en geld lenen? Dit kan!

Vul een bedrag in
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag donderdag 23 februari!

Ambtenarenlening vergelijken

Natuurlijk is het ook voor u als ambtenaar mogelijk om bij ons eenvoudig en voordelig geld te lenen. Dit allemaal dankzij onze handige vergelijkingstool waardoor u binnen enkele ogenblikken de voordeligste lening voor uw situatie gevonden heeft. De ambtenarenlening kunt u binnen een paar klikken via onze website afsluiten. Lening.com kan u over uw mogelijkheden adviseren als u niet precies weet of u voor deze leningsvorm in aanmerking komt. Eigenlijk verklapt de naam al de vorm van deze lening, want een ambtenarenlening is speciaal voor dit gemeenschap samengesteld. Maar wat is nu eigenlijk zo bijzonder aan deze vorm van lening en heeft een ambtenaar juist meer of minder voordelen? U leest het allemaal op deze pagina

Wilt u uw bestaande leningen samenvoegen of oversluiten? Of wilt u diverse kredietverstrekkers met elkaar vergelijken om zo de voordeligste eruit te pikken met een aantrekkelijk rentepercentage? Ook voor uw ambtenarenlening is het mogelijk om dit snel en eenvoudig online te regelen. Het is geen probleem bij Lening.com!

Waarom een ambtenarenlening?

Een lening speciaal voor ambtenaren. Dit hebben we in leven geroepen omdat de vraag hiervoor erg groot was. Of het nu ging om een verbouwing van een woning of een andere oorzaak. Een ambtenarenlening is ideaal voor u als u snel een voordelig geld wilt lenen. Wij hebben deskundige specialisten in huis die uw ambtenaren lening berekenen. Wilt u dus geld besparen, schakel dan de hulp van Lening.com in voordat u een lening afsluit. Lijkt deze leningsvorm u interessant? Dan staat het team van Lening.com graag voor u klaar!

Wat zijn de voordelen van een ambtenarenlening bij Lening.com?

Het grootste voordeel van een ambtenarenlening is het lage rentepercentage en de gunstige voorwaarden waar u van kunt profiteren. De ambtenarenlening rente is één van de laagste rentepercentages die er bij het lenen van geld bestaan. U bespaart dus een hoop geld. Bovendien kunt u een ambtenaren hypotheek boetevrij aflossen.

3.5% rente

lage maandlasten

Ambtenarenlening financieren

de beste ambtenarenlening financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Waarom bespaart u zoveel bij een ambtenarenlening rente?

Dat deze leningsvorm zo goedkoop is, ligt aan het feit dat ambtenaren hun leningen vrijwel altijd netjes terugbetalen. Vooral wanneer je dit vergelijkt met andere leners. Ambtenaren hebben gemiddeld ook minder vaak schulden en lossen deze bovendien veel sneller af dan andere Nederlandse burgers. Hierdoor zijn banken bereid om lagere rentes te berekenen, wat ervoor zorgt dat de ambtenaren hypotheekstukken voordeliger is. De rente van de ambtenarenlening is dus blijvend laag.

Het nadeel van een ambtenaren hypotheek

Zoals de naam zegt; deze leningsvorm niet voor iedereen van toepassing. Zelfstandige ondernemers en Zzp’ers kunnen geen ambtenarenlening afsluiten en mensen die niet in Nederland wonen, hebben ook geen recht op een ambtenarenlening. Zij profiteren dus niet van de lage rente van een ambtenarenlening. Dit maakt een ambtenaar lening een bijzondere leningsvorm voor een kleine doelgroep.

Meer te weten komen?

Bent u een ambtenaar en wilt u geld lenen? Of wilt u uw ambtenaren lening berekenen? Neem dan snel contact op. Heeft u op dit moment nog vragen over de ambtenarenlening of een van onze andere leningen zoals een persoonlijke lening, doorlopend krediet of hypotheek? Dan bent u bij Lening.com aan het juiste adres! Onze specialisten kunnen u namelijk alles vertellen over een ambtenarenlening hypotheek. Neem gerust vrijblijvend contact met onze medewerkers op om de mogelijkheden te bespreken.

Geld lenen ambtenarenlening

Het is erg belangrijk bij wat voor een lening u ook kiest dat u weet waar u aan begint en geen onverantwoorde keuzes gaat maken doordat u niet goed geïnformeerd bent. Lees daarom altijd goed door waar u aan gaat beginnen zo voorkomt u onnodige risico’s.

Op zoek naar een hypothecaire ambtenarenlening? Ook dat is geen enkel punt bij lening.com! Wij helpen u snel en gemakkelijk een voordelig hypothecaire lening te vinden die bij uw situatie past, zo houdt u tijd over om dingen te doen die voor u belangrijk zijn!

De verschillende kredietverstrekkers

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Lening ervaringen

Je eigen persoonlijke lening kan ruimte bieden voor de aankoop van je droom. Wij helpen je met onze gratis overzichtstool om een snel een vergelijking te maken.

sterren 

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

sterren 

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

sterren 

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Vragen over de ambtenarenlening

Meer over geld lenen als ambtenaren, dit zijn de meeste gestelde vragen.

Een ambtenarenlening is niets meer dan een lening die speciaal samengesteld is voor deze doelgroep.