Geld lenen kost geld

Renovatie financiering

Vergelijk financieringen voor je renovatie

  • Lage maandlasten
  • Veilig en anoniem
  • Gemiddelde klantwaardering van een 9.5!
Hoeveel wil je lenen?
€100 €250.000
Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur
Stel je vraag

Is het tijd om uw woning grondig te renoveren, te verbouwen of bijvoorbeeld een dakkapel te plaatsen? Misschien is een renovatie lening de perfecte uitkomst voor uw situatie. Met een renovatie lening financiert u namelijk de waardestijging van uw woning. In dit artikel leggen wij u uit hoe een renovatie lening werkt, wat de voordelen zijn van het afsluiten van een renovatie lening en hoe u een renovatie lening nog meer kunt gebruiken. U hebt namelijk ook de mogelijkheid een renovatie lening af te sluiten om uw woning verder te verduurzamen door bijvoorbeeld de aanleg van zonnepanelen. Benieuwd of de renovatie lening iets voor u is?

Wat is een renovatie lening?

Een renovatie lening kan gebruikt worden voor de verbouwing en/of renovatie van een volledig woonhuis of een deel van een woonhuis. Dit kan bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe keuken zijn, maar ook een aanbouw, een dakkapel of zelfs een volledige nieuw dak. Ook kunt u ervoor kiezen te investeren in de verduurzaming van uw woning met de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak van uw woning. kredietje belgie Renovatielening Belgié

Voordelen renovatie lening

Op het moment dat u besluit een verbouwing of renovatie uit te laten voeren biedt een renovatie lening voordelen. Ten eerste hoeft u voor de renovatie niet uw volledige spaarrekening te plunderen en kunt u uw spaargeld beleggen in andere zaken en reserveren voor onvoorziene of voorziene uitgaven. Een andere bijkomstigheid van een renovatie lening is dat de verbouwing of renovatie van uw woning in vrijwel alle gevallen waarde toevoegt aan de woning. Kijk met een specialist naar de mogelijkheden die de waarde van uw woning zoveel mogelijk doen stijgen. Op deze manier levert een renovatie lening u letterlijk geld op.

Verduurzamen van uw woning

Tegenwoordig wordt duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel van ons leven. We moeten samen kijken hoe we de wereld elke dag een beetje duurzamer kunnen maken. In veel gevallen kunt u dit financieren door middel van een renovatie lening. Hierbij investeert u in duurzame veranderingen aan uw woning, waarbij uw maandelijkse lasten omlaag gaan en uw woning bovendien meer waard wordt. Hebt u ideeén over het verduurzamen van uw woning, kijk hiernaar met een specialist om vervolgens een renovatie lening af te sluiten.

Een renovatie lening afsluiten

Inmiddels bent u een expert te noemen op het gebied van een renovatie lening. Weet u dat de waarde van het uiteindelijke resultaat groter is dan de kosten die hieraan verbonden zijn, dan is het slim om een renovatie lening af te sluiten. Maar ook wanneer u uw huis wilt verduurzamen of simpelweg beter wil leven is een renovatie lening een slimme optie. Al met al, de waarde van de lening kan vrijwel altijd opgeteld worden bij de waarde van het huis waardoor u met een renovatie lening eigenlijk geen enkel risico loopt. Sluit uw renovatie lening meteen af bij een van de betrouwbare Nederlandse verstrekkers van een renovatie lening.

Klaar om je zonnepanelen Renovatie te financieren?

Pascal helpt je op weg

Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur

Ik ben Pascal, ik help je graag verder als je een vraag hebt tijdens het vergelijken van leningen voor je nieuwe Renovatie!

€100 €250.000

Wat anderen over Lening.com zeggen

88 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed

great

great

D

D

Geweldige site

Direct geholpen