geld lenen kost geld

Geld Lenen

Vergelijk gratis verschillende leningen

Bereken gratis online de goedkoopste lening
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
Rentes worden op vrijdag 26 november bij de kredietverstrekkers opgehaald.
3.5% rente

lage maandlasten

Geld Lenen financieren

de beste geld leningen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Geld lenen in 2021

Soms wil je iets leuks en luxe voor jezelf kopen, of is het gewoon een uitbreiding van je huis of een nieuwe auto. Met geld lenen kun je sneller bij je einddoel komen zonder lang te hoeven sparen. Met de huidige lage rentestanden kan het daardoor extra interessant zijn om geld te lenen.

 

Bij Lening.com kijken we met je mee wat een verstandige lening is, we verstrekken enkel haalbare leningen met duidelijke leningsvoorwaarden.

Restschuld FInanciering

Geld Lenen bij verschillende Kredietverstrekkers

een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen

Geld Lenen ervaringen

Momenteel staat de rente in verhouding met het verleden laag, dat is gunstig om een goedkopere lening te krijgen. De rente staat vast  dus je betaald nooit meer dan je vooraf weet.

5/5

Ik was al een tijdje bezig met de keuze maken voor een nieuwe auto en moest ik eerst een geschikte lening vinden welke bij mij past. Bij Lening.com kreeg ik een goed gevoel, Chapeau!

– R te Nijmegen

5/5

De isolatie van mijn koopwoning kon ik zonder sparen direct laten uitvoeren met een lening. Ik kreeg direct een voorstel wat ik online kon accepteren.

– M te Eindhoven

5/5

Mijn oude auto was niet meer te repareren en moest geld lenen om een andere auto te kopen. Via lening.com heb ik een aanvraag ingediend en snel ontving ik een voorstel van de bank.

– V te Kerkrade

Geld Lenen met een Lage rente?

Door het invullen van de gewenste hoogte van de financiering, en de daarbij behorende vragen, krijgt je een overzicht van de verschillende aanbieders. Wanneer je een keuze hebt  gemaakt voor een verstrekker ga je het vervolg in door het invullen van de gegevens.

Net overgestapt

 “Heel blij mee!”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Vragen over Geld Lenen

  Meer weten over geld lenen? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

  Aan wat wil je het geld besteden? Die vraag moet jij je eerst stellen om te kunnen bepalen welke vorm je moet kiezen. Er bestaan diverse leenvormen de meest voorkomende zijn persoonlijke lening en doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening wordt een bedrag in zijn geheel aan jou overgemaakt. De rente en looptijd staan vast en het terugbetaalde bedrag kan niet meer worden opgenomen. Bij een doorlopend krediet wordt er een afgesproken bedrag ter beschikking gesteld waarover je, tot aan het kredietlimiet, altijd kan beschikken. De rente en looptijd staan niet vast. De maandelijkse termijnen worden berekend door middel van een vast percentage van het opgenomen bedrag of van het limiet. Je kan bij een doorlopend krediet iedere keer opnieuw het ingeloste bedrag opnemen.
  Geld lenen kost geld. Wanneer je geld leent van een bank moet er altijd een vergoeding over worden betaald. Bij een doorlopend krediet betaal je geen rente wanneer je geen geld ervan opgenomen hebt of alweer terug hebt betaald tot aan het kredietlimiet. Hiermee heb je wel altijd de mogelijkheid om over geld te beschikken wanneer het nodig is.
  Het lenen van geld kost geld. Hoeveel geld het kost is afhankelijk van de rente die je betaald. Bij een persoonlijke lening staat de rente de gehele looptijd vast en weet je precies hoeveel het lenen van geld kost. Bij een doorlopend krediet is staat de rente niet vast en kan je moeilijker berekenen hoeveel het lenen kost over de gehele periode. Wel kan je proberen om de een verstrekker te vinden waarbij de rente het laagst is. Wij van lening.com kunnen jou daar goed bij helpen.
  Voor het lenen van zakelijk geld zijn er andere voorwaarden dan lenen voor privé doeleinden. Ook hiervoor kan lening.com je helpen bij het verkrijgen ervan. Informeer naar de mogelijkheden.
  Schulden maken en kosten besparen klinkt vreemd, maar is toch mogelijk! Wanneer je oude leningen hebt kan het zijn dat de afgesproken rente zeer hoog is. Met het oversluiten naar een nieuwe lening met een lagere rente bespaart je geld. Als je verschillende kleine leningen hebt tegen diverse tarieven kan het vaak gunstiger zijn om alle te sluiten naar een grote leningen over lening tegen een gunstiger rentetarief. Vraag ons naar de mogelijkheden.
  Tegenwoordig kan er ook geld geleend worden via een soort ‘Krediet-marktplaats’ (crowdfunding) hierbij worden mensen die geld willen lenen en mensen die geld uitlenen bijeengebracht.

  In april van 2021 staan er een aantal wetgevingen klaar welke het moeilijker maken om een lening te krijgen, dan wel dat de hoogte van de lening flink naar beneden gaat. 

  Dit is vanuit de AFM en allemaal gedaan om achterstanden te voorkomen.

  Geld Lenen bij Lening.com

   Natuurlijk heeft niet iedereen een spaarrekening en is het goed om te weten dat er ook nog andere mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld vragen aan uw werkgever of het mogelijk is om een voorschot te krijgen op uw loon van volgende maand. Het is niet zo leuk om toe te moeten geven tegenover uw werkgever dat u even een financieel dipje heeft, maar hij is wel de persoon die u op de eenvoudigste manier uit de nood kan helpen. Houd in deze situatie wel rekening met twee belangrijke punten. In eerste instantie heeft de werkgever het recht om een bepaalde rente in rekening te brengen (hij betaalt u namelijk vroeger uit dan hij eigenlijk verplicht is en zo mist hij dus een bepaalde rente). U dient er echter ook rekening mee te houden dat u een voorschot krijgt op uw loon van volgende maand en dat u het de volgende maand dus met een bepaald inkomen minder moet zien te redden. Alles bij elkaar gezien is dit echter de eenvoudigste en goedkoopste manier om snel aan wat extra geld te komen. U kunt natuurlijk ook altijd nog gaan kijken naar bepaalde kredieten. Een sms krediet kunt u bijvoorbeeld binnen de 24 uur afsluiten voor een bedrag tot 500 euro. Alleen is kenmerkend voor dergelijke kredieten dat er bijzonder hoge kosten op worden aangerekend. Zo dient u er rekening mee te houden dat u voor een lening van 500 euro aan het einde van de maand minimum 600 euro terug dient te betalen. 

  Meer vragen over lenen?

  Ik ben Pascal, mocht je toch nog meer willen weten over geld lenen dan beantwoord ik graag je vragen.

  geld lenen
  Contact

  ons team staat voor je klaar