Let op! Geld lenen kost geld

Meer informatie over Geld lenen. Wij helpen verder..

Om diverse redenen kun je geld lenen. Voor het kopen van een auto, een verbouwing, een studie, financieren van de kosten koper, extra financiële ruimte en nog veel meer.

Persoonlijk advies

Ondanks dat je de aanvraag online invult, kijken wij met je mee of je de meest passende lening aanvraagt bij jouw persoonlijke omstandigheden en situatie.

Jouw situatie

Iedere aanvraag is anders! Een lening die afgestemd is op je persoonlijke situatie en wensen is de beste lening. Extra zekerheden, zoals het bezit van een eigen huis kunnen voordelen geven bij het verkrijgen van een lening. Bereken wat je kunt lenen en vraag direct een passende lening aan.

geld lenen met lening.com

Risico's & verzekeringen

Tijdens de looptijd van de lening kunnen onvoorziene omstandigheden plaatsvinden, zoals overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, die invloed hebben op de betaalbaarheid van een lening. Tegen het risico van deze omstandigheden kun je je verzekeren.

Overlijden

Wat gebeurt er als jij of je partner komt te overlijden. Is de lening dan nog te betalen? Met een overlijdensrisicoverzekering hoeven de nabestaanden zich geen zorgen te maken. De lening wordt geheel of gedeeltelijk afgelost.

Arbeidsongeschikt

Over arbeidsongeschiktheid denk je vaak niet na. Wat kan me nu overkomen? Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je hier niet over na te denken. Het risico van arbeidsongeschiktheid wordt hiermee afgedekt.

Werkloosheid

In de huidige tijd geeft een vaste aanstelling niet altijd de zekerheid van een inkomen tot aan je pensioen. Een verzekering tegen werkloosheid geeft zekerheid van de betaalbaarheid bij werkloosheid. Geen zorgen! Jij kan je richten op het vinden van een nieuwe baan.

1000 euro lenen en vergelijken met lening.com

Waarom geld lenen? Alles wat we vandaag de dag nodig hebben om de voldoen aan de basisverwachtingen van het leven kost geld.

Het water dat uit de kraan komt, de elektriciteit die er voor zorgt dat onze toestellen werken, het brood dat we eten, etc. Wat moet u echter doen wanneer u in een situatie terechtkomt waarin u niet langer de beschikking heeft over een bepaald (noodzakelijk) geldbedrag? Stel nu bijvoorbeeld eens dat aan het einde van de maand uw wasmachine stuk gaat. U kunt eigenlijk niet wachten tot de volgende maand om hem te vervangen, maar helaas laat uw financiële toestand u ook niet toe om meteen een nieuwe te kopen. Wat dan ?

Het is allereerst natuurlijk belangrijk om te weten over welk bedrag het gaat. Wanneer het om een relatief klein bedrag gaat kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het van een eventuele spaarrekening te halen. Natuurlijk zal dat uw rente op het einde van het jaar beïnvloeden, maar de schade blijft beperkt als u bij de volgende uitkering van uw loon gewoon het afgehaalde bedrag terug kunt storten. U dient er dan natuurlijk wel rekening mee te houden dat u in die maand over iets minder geld beschikt dan normaal en u eventueel in de aankopen zal moeten snoeien. Toch lijkt dit de beste mogelijkheid om een dergelijke situatie op te vangen. Natuurlijk heeft niet iedereen een spaarrekening en is het goed om te weten dat er ook nog andere mogelijkheden zijn.

U kunt bijvoorbeeld vragen aan uw werkgever of het mogelijk is om een voorschot te krijgen op uw loon van volgende maand. Het is niet zo leuk om toe te moeten geven tegenover uw werkgever dat u even een financieel dipje heeft, maar hij is wel de persoon die u op de eenvoudigste manier uit de nood kan helpen. Houd in deze situatie wel rekening met twee belangrijke punten. In eerste instantie heeft de werkgever het recht om een bepaalde rente in rekening te brengen (hij betaalt u namelijk vroeger uit dan hij eigenlijk verplicht is en zo mist hij dus een bepaalde rente). U dient er echter ook rekening mee te houden dat u een voorschot krijgt op uw loon van volgende maand en dat u het de volgende maand dus met een bepaald inkomen minder moet zien te redden. Alles bij elkaar gezien is dit echter de eenvoudigste en goedkoopste manier om snel aan wat extra geld te komen.

U kunt natuurlijk ook altijd nog gaan kijken naar bepaalde kredieten. Een sms krediet kunt u bijvoorbeeld binnen de 24 uur afsluiten voor een bedrag tot 500 euro. Alleen is kenmerkend voor dergelijke kredieten dat er bijzonder hoge kosten op worden aangerekend. Zo dient u er rekening mee te houden dat u voor een lening van 500 euro aan het einde van de maand minimum 600 euro terug dient te betalen. Bij zowat alle mini kredieten wordt namelijk een kost aangerekend van (minimum!) 20 procent.

Geld lenen doe je met lening.com. Wij helpen u graag verder.

1000 euro geld lening
BankLeenbedragRenteMaandelijks
QanderQander€ 20.0005.2%€ 214Lening aanvragen
Nationale-NederlandenNationale-Nederlanden€ 20.0004.8%€ 210Lening aanvragen
INTERBANKINTERBANK€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
DEFAMDEFAM€ 20.0004.3%€ 205Lening aanvragen
BNP ParibasBNP Paribas€ 20.0003.9%€ 202Lening aanvragen
RabobankRabobank€ 20.0004.2%€ 204Lening aanvragen
RabobankRabobank€ 20.0004.7%€ 209Lening aanvragen

Snel & makkelijk geld lenen

Wij hebben onze processen dusdanig geoptimaliseerd dat er een snel onlineproces kan plaats vinden voor uw lening aanvragen. Uiteraard staan wij u ook nog persoonlijke te woord.

1

Kies lening en hoogte

Selecteer uw gewenst hoogte en soort lening.

2

Aanvraag keuring

Onze kredietadviseurs gaan direct met uw aanvraag aan de slag.

3

Uitbetaling

Na akkoord zal het bedrag op uw rekening gestort worden.

Reviews

Wij laten graag andere mensen hun mening geven over ons service en organisatie

Review achterlaten
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Goede communicatie
Maarten Soetens
Maarten S.
Snel geregeld! Fijn!
Sanne Bakker
Sanne B.
Fijne organisatie om contact mee te hebben!
Vincent I
Vincent I
Goede ervaring!
Jaagers
Jaagers
Duidelijke informatie, snel mijn antwoorden gekregen
Ronald K
Ronald K

Wilt u contact met ons over geld lenen?

Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Lening aanvragen

Bent u op zoek naar een lening en wilt deze direct afsluiten.

Lening aanvragen

Telefonisch contact

024 – 000 0000

[email protected]

Contact

Kredietadviseurs

Wilt u meer weten over onze kredietadviseurs?

Ontmoet de adviseur