Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Santander

Santander logo

Hoeveel geld kan je lenen bij de Santander?

Een particulier kan bij Santander (Banco Santander Consumer Finance) tussen de € 1.000 en  € 50.000 lenen. Santander bank vraagt naar je financiële gegevens zoals inkomsten, vaste uitgaven en andere leningen om te bepalen hoeveel je maximaal kunt lenen. Afhankelijk van je financiële situatie kun je maximaal € 50.000 lenen. Santander doet een BKR toetsing voordat ze een lening afsluiten. Santander verstrekt geen zakelijke leningen, minileningen, financiering onder de € 1.000 of doorlopend krediet.

Wat kost geld lenen bij Santander?

Wat het kost om als particulier geld te lenen bij Santander hangt af van het leenbedrag, de rente, de looptijd en het maandbedrag. Hoe hoger het bedrag dat je leent, hoe lager de rente. De minimum rente bij Santander is  9,5% en de maximum rente 12%. Leen je bijvoorbeeld € 5000 met een rente van 10,5%, een looptijd van 120 maanden, dan is het maandbedrag € 66,15 en de totale prijs van de lening € 7937,73. Hieronder vind je een overzicht van de kosten en rente bij Santander: santander tafel rente Gebruik het overzicht hierboven om de kosten voor de lening te berekenen.

Wie kan geld lenen bij Santander?

Particulieren kunnen een persoonlijke lening aanvragen bij Santander. Santander verstrekt geen zakelijk krediet en is dus niet geschikt voor bedrijven. Santander kijkt naar leeftijd, inkomen, maandlasten, woonsituatie en burgerlijke staat om te bepalen of je in aanmerking komt voor een lening.  Je moet tussen de 18 en 76 jaar oud zijn om een lening aan te vragen bij Santander. 

Waarom geld lenen bij Santander?

Een aantal voordelen van het lenen van geld bij de Santander:
 • Je hebt toegang tot “Mijn Rekening”, de overzichtelijke online omgeving van Santander.
 • Santander biedt nabestaandenbescherming.
 • Santander heeft als kredietverstrekker een geldige AFM-vergunning.
 • Santander heeft een klantbeoordeling van 8,0.
 • Santander is gevestigd in 16 Europese landen en is daarmee een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Waar kan ik geld voor lenen bij Santander?

Bij Santander kun je onder andere voor de volgende leendoelen geld lenen:
 • Auto
 • Verbouwing
 • Aflossen andere lening
 • Woninginrichting
 • Studie
 • Onverwachte kosten
 • Extra financiële ruimte

Hoe snel heb je je geld wanneer je leent bij Santander?

Wanneer een aanvraag voor een lening bij Santander definitief is goedgekeurd, wordt het geldbedrag binnen twee werkdagen op je betaalrekening gestort. Een lening bij Santander vraag je eenvoudig online aan. Voordat de lening wordt goedgekeurd wordt er een BKR toetsing gedaan. Het gehele proces van aanvraag tot storting kan binnen een aantal werkdagen geregeld zijn.

Leningen vergelijken

Vind de lening die bij jouw past met de vergelijker van lening.com Vragen over kredietverstrekkers, lening oversluiten of lening aanvragen? Neem contact op met de financieel adviseurs van lening.com

Wat anderen over Lening.com zeggen

89 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Goed

Goed

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed

great

great

D

D