geld lenen kost geld

Hoeveel kan ik Lenen?

Krijg nu inzicht in hoeveel geld ik kan lenen.

Bereken gratis hoeveel je kunt lenen
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
Rentes zojuist bijgewerkt op maandag 13 juni!
3.5% rente

lage maandlasten

Lenen financieren

de beste lenen financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Hoeveel kan ik lenen

Hoeveel kan ik lenen is een vraag die veel Nederlanders zich stellen wanneer zij op zoek zijn naar een financiering voor een huis, auto of verbouwing. Het is op voorhand niet te zeggen hoeveel geld jij kunt lenen. Dit hangt namelijk af van een aantal zaken. Allereerst speelt de hoogte van jouw inkomen mee bij de vraag hoeveel kan ik lenen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar of je al dan niet een vast contract hebt. Ook de kredietverstrekker speelt een rol in de hoogte van de lening. Wil je weten hoeveel kan ik lenen? Maak dan altijd eerst een vergelijking. Hierdoor weet je direct hoeveel geld jij los kunt krijgen bij een bank of kredietverstrekker. 

 

Lening vergelijken met Lening.com
Leningverstrekkers
een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen
Vragen over hoeveel je kunt lenen

Meer weten over geld lenen? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

Het bedrag dat je kunt lenen voor een hypotheek, verschilt per persoon. Wij kunnen dan ook geen concreet antwoord geven op de vraag hoeveel kan ik lenen voor hypotheek. Dit hangt namelijk af van een aantal zaken, waaronder jouw inkomen. Wanneer je veel verdient en een vast contract hebt, kun je meer lenen dan wanneer er weinig binnenkomt en je geen vast contract hebt. Indien je wilt weten hoeveel je kunt lenen, raden wij je aan gebruik te maken van de gratis berekeningstool. 

Je kunt een lening afsluiten om jouw droomauto te kunnen kopen. Hoeveel kan ik lenen voor een auto verschilt per persoon. Jouw inkomen speelt mee, maar ook de looptijd van de lening is belangrijk. En dan hebben we het nog niet gehad over de kredietverstrekker waarbij je de lening afsluit. Dit is namelijk ook van invloed op het bedrag dat jij kunt lenen. Met onze gratis berekeningstool weet je binnen de kortste keren hoeveel geld jij kunt lenen voor een auto. 

Wanneer je een vast contract hebt bij jouw werkgever, is geld lenen een stuk makkelijker. Wanneer dit niet het geval is, vraag jij je mogelijk af hoeveel geld kan ik lenen zonder vast contract. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kijkt een kredietverstrekker allereerst naar jouw inkomen. Hoe meer je verdient, des te meer je kunt lenen. Je kunt meestal niet meer lenen dan iemand met een vast contract. Zonder vast contract neemt een  kredietverstrekker namelijk risico bij het uitlenen van geld, waardoor de lening lager uitvalt. Om te achterhalen hoeveel jij zonder vast contract kunt lenen, gebruik je onze gratis berekeningstool. 

Veel Nederlanders vragen zich af hoeveel kan ik lenen. Om de hoogte van het te lenen bedrag te bepalen, kijkt een geldverstrekker altijd eerst naar jouw inkomen. Wanneer je veel verdient, kun je veel lenen. Indien je ook nog een vast contract hebt, krijg je mogelijk wel een leuk geldbedrag los. Het bedrag dat je maximaal kunt lenen verschilt per persoon. Indien je voor jouw situatie wilt bekijken hoeveel je kunt lenen, raden wij je aan de bovenstaande gratis berekeningstool te gebruiken. Hierdoor weet je binnen de kortste keren hoeveel kan ik lenen maximaal. 

Wanneer je geld wilt lenen, kun jij je tot een bank richten. Maar hoeveel kan ik lenen bij een bank is vaak niet voor iedereen duidelijk. Dat is niet gek, want dit verschilt per persoon. Een Nederlander met een goede baan en een vast contract kan meer geld lenen dan iemand zonder inkomen of iemand met een laag inkomen en zonder vast contract. Met de bovenstaande berekeningstool kun je bekijken hoeveel geld jij kunt lenen bij een bank. 

Je kunt een verbouwing bekostigen met een lening. Hierdoor kun je jouw woning geheel naar eigen smaak aanpassen. Maar hoeveel kan ik lenen voor een verbouwing is lang niet voor iedereen duidelijk. Logisch, want dit verschilt per persoon. Zonder vaste baan krijg je een lagere lening dan iemand met een goed inkomen en een vast contract. Wanneer je benieuwd bent hoeveel jij kunt lenen voor een verbouwing, gebruik je onze berekeningstool. Je weet hierdoor binnen een paar tellen hoeveel geld jij los kunt krijgen bij een geldverstrekker. 

Wij helpen je graag

Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

Consument
Zakelijk
Appen
Bespaar € 775 per jaar!

Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!