Geld lenen kost geld

100 euro lenen

Medewerker
Geschreven door Pascal Financieel adviseur

100 euro lenen zonder BKR toetsing zal niet zo’n grote problemen opleveren. De reden laat zich al raden: 100 euro is niet echt een groot bedrag. Net daarom zijn er ook nog meerdere mogelijkheden. Hier zullen we er twee bespreken:

Familie en vrienden: u kunt even vragen of familie of vrienden een klein bedrag kunnen missen. 100 euro is niet echt veel en wellicht kunnen deze u verder helpen. Het is mogelijk om hier te lenen zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt. Uw familieleden en vrienden zijn niet in staat om dergelijke controle door te voeren. Eerlijkheid is wel belangrijk. Samen een contract opstellen is dan ook een goed idee bij deze leenvorm, de onderhandse lening.

Flitskrediet: bij een aanbieder van zogenaamde flitskrediet is het ook mogelijk om uw saldodipje aan te vangen. Daar zitten er wel een paar negatieve punten aan verbonden: denk maar aan de hoge interest en ook moet u het krediet veelal binnen de maand terug aflossen. Niet echt interessant dus. De kosten zijn vaak zo hoog, omdat je er zonder BKR toetsing geld kunt lenen

Vele Nederlanders hebben een negatieve codering opgelopen. Met andere woorden: lenen bij een reguliere kredietverstrekker zit er niet meer in. Wanneer u dan bijvoorbeeld honderd euro nodig heeft, dan moet u dus 100 euro lenen zonder BKR toetsing. Er zijn meerdere mogelijkheden. De bekendste is wellicht gaan aankloppen bij een kredietverstrekker van zogenaamde flitskredieten of minileningen. Daar is het mogelijk om tot 1000.00 euro te lenen zonder dat er een BKR toetsing plaatsvindt. Zowat alle aanbieders garanderen ook dat het geld binnen de 10 minuten op uw rekening staat.

Personen die dringend 100 euro nodig hebben, dat kan omwille van meerdere redenen: betalingsherinnering of onverwachte onkosten bijvoorbeeld. Bekijk dus eens het aanbod van de aanbieders van een flitskrediet, of contacteer eerst eens familie en of vrienden en misschien staat die 100 euro binnen de 10 minuten nog op uw rekening.