Geld lenen kost geld

50 euro lenen

[finckers_javascript_api_form_dynamic purpose="02"]
Medewerker
Geschreven door Pascal Financieel adviseur

Het kan voorkomen dat u  50 euro tekort komt om een factuur te betalen. Er is bijvoorbeeld een financiële tegenvaller en de facturen dienen betaald te worden.

50 euro lenen zonder BKR toetsing levert niet veel problemen op. Er zijn meerdere mogelijkheden: de gemakkelijkste oplossing is om even te vragen aan familie of vrienden of er niemand 50 euro kan missen. Stel een onderhandse lening contract op en betaal nadien het geld terug. Jullie kunnen dan zelf afspreken hoeveel rente er moet betaald worden (meestal niets, het zijn ten slotte vrienden en we spreken over amper 50 euro).

Bij een verstrekker van mini leningen kunt u ook terecht. Wij raden dit echter af omdat hoge rentetarieven en ander kosten hier heel normaal zijn. Een BKR toetsing wordt niet doorgevoerd, daar we spreken over amper 50 euro. Hier moet wel rente betaald worden en ook moet u het bedrag veelal binnen de maand terug aflossen. Opteer dus voor een onderhandse lening en als het echt moet, dan moet u maar eens informeren bij een verstrekker van flitskredieten.