Keuken financieren

Vergelijk financieringen voor je keuken

Vul een bedrag in
Bespaar € 775 per jaar!

geld lenen vandaag vrijdag 30 december!

Keuken financiering

Ben je op zoek naar een keuken financiering? Dan ben je bij Lening.com aan het juiste adres. Wij bieden jou de mogelijkheid om  de diverse mogelijkheden voor een keuken financieren te vergelijken. Door een vergelijking te maken, weet je direct wat in jouw geval de beste keuken financiering is. Je ziet bij ons wat een lening jou gaat kosten, waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Hypotheek en keuken financiering

Moet er een nieuwe keuken komen? Dan is dat een flinke investering. Wanneer je hier zelf het geld niet voor hebt, kun je een hypotheek afsluiten om toch de gewenste keuken te financieren. Steeds meer mensen kiezen voor een hypotheek en keuken financiering. Na het afsluiten van de lening ontvang jij het gewenste bedrag op jouw rekening en kun je de keuken financieren.

Keuken Financieren

Keuken verbouwen en financieren

Wil jij je keuken verbouwen, maar heb je hier niet genoeg geld voor? Dan zoek je naar een manier om de verbouwing te financieren. Gelukkig heb je hier tegenwoordig verschillende mogelijkheden voor. Zo kun je bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten om de verbouwing van jouw keuken te financieren. Wil je liever geen (tweede) hypotheek afsluiten? Dat hoeft ook niet, want je kunt de verbouwing van een keuken ook financieren met behulp van een persoonlijke lening. Indien je het geleende geld gebruikt om jouw keuken te verbouwen, is de rente altijd fiscaal aftrekbaar.

Keuken met Financiering

Moet er een nieuwe keuken komen? Dan is dat een flinke investering. Wanneer je hier zelf het geld niet voor hebt, kun je een hypotheek afsluiten om toch de gewenste keuken te financieren. Steeds meer mensen kiezen voor een hypotheek en keuken financiering. Na het afsluiten van de lening ontvang jij het gewenste bedrag op jouw rekening en kun je de keuken financieren.

3.5% rente

lage maandlasten

Keuken financieren

de beste keuken financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Geld lenen voor een keuken financiering?

Gebruik je een persoonlijke lening om een nieuwe keuken te financieren? Dan is een deel van de kosten aftrekbaar bij de belastingaangifte. De rente die over een persoonlijke lening geheven wordt, valt namelijk onder de hypotheekrenteaftrek. Wanneer je het geleende geld gebruikt om een nieuwe keuken te financieren of een bestaande keuken te verbouwen, is de rente over de lening fiscaal aftrekbaar. 

Wil je een nieuwe keuken? Dan kun je de kosten dekken met behulp van eigen geld. Niet iedereen beschikt over genoeg financiële middelen om de aanschaf van een nieuwe keuken te financieren. Geldt dit ook voor jou? Dan betekent dit niet dat je geen nieuwe keuken aan kunt schaffen. Nee, want je kunt namelijk een (persoonlijke) lening afsluiten om een nieuwe keuken te kopen of jouw huidige keuken te verbouwen. De rente over de lening is in dat geval fiscaal aftrekbaar.

Een nieuwbouw keuken financieren is geen gemakkelijke opgave. Keukens kosten tegenwoordig namelijk behoorlijk wat geld, zeker wanneer het in jouw keuken aan niets mag ontbreken. Beschik je zelf niet over voldoende geld om de aanschaf van een nieuwe keuken te financieren? Geen probleem, want je kunt tegenwoordig een lening afsluiten. Hierdoor kun je toch een nieuwbouw keuken financieren. 

Is jouw keuken relatief oud? Dan wil je mogelijk een nieuwe keuken kopen. Bekijk eerst of jouw keuken verbouwen tot de mogelijkheden behoort. Dit kost vaak aanzienlijk minder geld dan een nieuwe keuken. Heb je niet voldoende geld voor de verbouwing? Sluit dan een persoonlijke lening af. Hiermee heb je binnen de kortste keren voldoende financiële middelen om alsnog  jouw keuken te verbouwen. 

Wanneer je jouw keuken gaat verbouwen ,kun je dit gedeeltelijk financieren met jouw hypotheek. Samen met de hypotheekverstrekker bepaal je wat de kosten voor het verbouwen van de keuken zijn. Het benodigde bedrag wordt op een aparte rekening gestort. Deze rekening noemen we ook wel het bouwdepot. Een keuken verbouwen uit het bouwdepot behoort dus ook tot de mogelijkheden. 

Veelgestelde vragen over een keuken financiering

Meer weten over geld lenen? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

Een nieuwe keuken financieren kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld jouw huidige hypotheek verhogen, maar het is ook mogelijk een tweede hypotheek af te sluiten. Daarnaast kun je de aanschaf van een nieuwe keuken financieren met behulp van een persoonlijke lening. Het gaat in de genoemde gevallen altijd om een lening, waardoor je te maken krijgt met rente. In sommige gevallen is deze rente fiscaal aftrekbaar, bijvoorbeeld als het gaat om een verbouwing. 

Bij de meeste kredietverstrekkers kun je een keuken financieren binnen de lopende hypotheek. In veel gevallen wordt er in de hypotheekakte namelijk een verhoogde inschrijving opgenomen. Hierdoor kun je in een later stadium een aanvraag indienen om de hypotheek te verhogen, bijvoorbeeld om de verbouwing van jouw keuken te financieren. Dit kan ook wanneer je een nieuwe keuken wilt kopen. Indien je jouw hypotheek niet wilt verhogen, kun je ook een tweede hypotheek afsluiten om een keuken te financieren. 

Lang niet iedereen beschikt over voldoende geld om een nieuwe keuken uit eigen zak te betalen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want je kunt een nieuwe keuken financieren. Zo kun je bijvoorbeeld jouw hypotheek verhogen om een nieuwe keuken te kopen. Het is daarnaast mogelijk om een tweede hypotheek of een persoonlijke lening af te sluiten om het benodigde geld voor de keuken bij elkaar te krijgen. 

Ja, het is mogelijk om een keuken mee te financieren in jouw hypotheek. Je leent in dat geval extra geld, zodat je bijvoorbeeld ook een mooie keuken kunt (laten) plaatsen in jouw nieuwbouwwoning. Een keuken meefinancieren behoort ook tot de mogelijkheden wanneer je reeds een hypotheek hebt lopen. Je kunt in dat geval een aanvraag indienen om jouw hypotheek te verhogen, zodat je een nieuwe keuken kunt kopen of jouw bestaande keuken kunt verbouwen. 

Ja, in een nieuwbouwwoning kun je een keuken financieren. De makkelijkste manier om dit te doen, is door de keuken mee te nemen in jouw hypotheek. Je leent in dat geval weliswaar extra geld waardoor je meer af moet lossen, maar je krijgt een hogere hypotheek. Hierdoor kun je toch de gewenste keuken aanschaffen voor in jouw nieuwbouwwoning. 

Het is mogelijk om geld te lenen voor een keuken. Dit doe je wanneer je niet genoeg eigen vermogen hebt, maar de keuken wel verbouwd moet worden. Geld lenen voor een keuken kan ook wanneer er een compleet nieuwe keuken moet komen. Je kunt een keuken meefinancieren in een (bestaande) hypotheek, maar je kunt er ook een tweede hypotheek voor afsluiten. Een keuken financieren kan daarnaast met behulp van een persoonlijke lening.