Geld lenen kost geld

Financial Lease

Vergelijk financieringen voor je badkamer

  • Lage maandlasten
  • De beste badkamer financieringen
  • Veilig en anoniem
  • Gemiddelde klantwaardering van een 9.5!
Hoeveel wil je lenen?
€100 €250.000
Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur
Stel je vraag

Financial lease

Financial lease is een leasevorm die de laatste jaren steeds populairder wordt. Voorheen kozen veel mensen vaak voor private lease, maar hierbij word jij zelf geen eigendom van de auto na afloop van het leasecontract. Dit is wel het geval wanneer jij een lening afsluit om een auto te kopen. De aankoop van het voertuig wordt in dat geval gefinancierd door een leasemaatschappij. Jij mag de auto gebruiken, zolang je maandelijks het afgesproken bedrag aflost. Hierdoor komt de auto steeds meer op jouw naam te staan. Aan het einde van het leasecontract ben jij de economische eigenaar en mag je in het voertuig blijven rijden zonder dat je hier nog voor moet betalen.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen voor financial lease kiezen. Voor ondernemers is deze leasevorm om verschillende redenen interessant. Zij betalen de auto namelijk niet in één keer, waardoor hun eigen vermogen intact blijft. Hierdoor zijn zij in staat om in te springen op veranderingen en te investeren wanneer dit nodig is. Daarbij komt dat zij de btw terug kunnen vragen en rente- en afschrijvingskosten aftrekbaar zijn. Voor particulieren heeft financial lease geen financiële voordelen, maar door deze leasevorm kunnen zij wel in een nieuwe auto rijden.

Financial lease voor je auto

Ondanks dat een auto leasen steeds populairder wordt, is financial lease nog lang niet bij iedereen bekend. Bij deze leasevorm wordt een auto gefinancierd door een leasemaatschappij. Hierdoor kun jij toch in een nieuwe auto rijden, ook wanneer je niet over het geld beschikt om hem te kopen. Bij financial lease betaal je namelijk iedere maand een afgesproken deel aan de leasemaatschappij, die de auto gekocht heeft. Hierdoor wordt de auto steeds meer jouw eigendom. Wanneer je het leasecontract hebt uitgediend, is de auto van jou. Dit maakt deze leasevorm bijzonder interessant.

Waarom financial lease met lening.com

Heb je niet genoeg geld om een nieuwe auto te kopen? Kies dan voor lease. Bij Lening.com kun jij een auto leasen met behulp van finanical lease. Deze vorm verschilt van private lease, want hier ben jij na afloop van het contract wél de economische eigenaar van de auto. Althans, wanneer jij voldoet aan de maandelijkse betalingsverplichting die onderdeel uitmaakt van deze leasevorm.

Je kiest voor financial lease van Lening.com omdat je bij ons ruime keuze hebt. Via onze website vergelijk jij namelijk makkelijk en snel de verschillende aanbieders van deze leasevorm met elkaar. Wij zijn transparant, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor addertjes onder het gras. Zodoende weet je direct wat financial leasen jou gaat kosten en hoe lang je aan het contract vastzit.

Auto financieren met Financial Lease

Auto Financiering

Een nieuwe auto kopen is een flinke investering. Sommige mensen tikken de prijs voor een auto zonder problemen af, maar dat geldt niet voor iedereen. Ondanks dat het geld ontbreekt, ontkom jij er mogelijk niet aan een nieuwe auto te kopen. Geen probleem, want je kunt hier tegenwoordig een auto financiering voor gebruiken.

Voor het aanschaffen van een auto kun je namelijk een beroep doen op financial lease. Bij deze vorm van auto financiering betaal je het aankoopbedrag van het voertuig in kleine stukjes. Een leasemaatschappij koopt de auto en jij lost maandelijks een deel af bij financial lease. Hierdoor kun je ook met weinig geld in een nieuwe auto rijden.

Financial lease ZZP

Ben je zzp’er en zoek je een nieuwe auto? Dan kun je deze aankoop financieren met eigen vermogen. Indien je dit liever niet doet, is financial lease een optie voor jou. Grote voordeel van deze vorm van financieren is dat je het bedrag voor de auto niet in één keer op hoeft te hoesten. Je betaalt namelijk iedere maand een deel van het aankoopbedrag terug.

Niet iedere zzp’er is even happig op financial lease. Zo beschouw jij het mogelijk als een dure vorm om in een nieuw voertuig te rijden. Je betaalt maandelijks flink, maar dit is niet alleen voor de auto. Wanneer je leaset betaal je namelijk ook voor afschrijvingen en onderhoud. Indien je een auto koopt, komen deze kosten er nog overheen.

Private lease

Wil je in een nieuwe auto rijden, maar heb je hier het geld niet voor? Lease dan een auto. Leasen is niet alleen mogelijk voor bedrijven, maar ook voor personen. Het gaat in dat geval om private lease. Steeds meer mensen zien de voordelen van deze vorm van leasen in, waardoor de populariteit van private lease de laatste jaren alleen maar groter is geworden.

Indien je voor deze optie kiest, koop je eigenlijk een auto met geleend geld. Je dient het volledige aankoopbedrag van de auto terug te betalen, maar dit hoeft niet in één keer. Nee, want je smeert het aankoopbedrag namelijk uit over een bepaalde periode. Je lost iedere maand een deel van de schuld af, waardoor je in de nieuwste auto kunt rijden.

Leaseprijs Berekenen

Wanneer je een nieuwe auto wilt, kun je deze kopen of leasen. Leasen wordt steeds populairder, waardoor jij mogelijk ook wel naar deze optie gaat kijken. Je betaalt in dat geval maandelijks voor het gebruik van het voertuig. Hierdoor hoef je niet in één keer het volledige aankoopbedrag voor de auto neer te tellen en dat is voor sommige mensen een uitkomst.

Leasen is niet altijd interessant. Kies hier dan ook niet voor zonder eerst de leaseprijs te berekenen. Zodoende weet je wat een nieuwe auto jou per maand gaat kosten. Je kunt tegenwoordig op verschillende websites de leaseprijs berekenen. Hierdoor weet je binnen de kortste keren of leasen in jouw situatie interessant is.

Zakelijke lease

Binnen financial lease kun je niet alleen kiezen voor private lease. Nee, want ook zakelijke lease behoort tot de mogelijkheden. Deze optie kan bijzonder interessant zijn voor ondernemers. Je betaalt namelijk een maandelijks bedrag voor zakelijke financial lease. Hierdoor blijft er voldoende geld aanwezig voor (noodzakelijke) investeringen.

Zakelijke lease heeft echter ook een aantal fiscale voordelen voor jou als ondernemer. Zo kun je bijvoorbeeld de btw die over jouw zakelijke leaseauto geheven wordt terugvragen bij de aangifte omzetbelasting. Daarnaast is er bij zakelijke lease sprake van rente- en afschrijvingskosten. Deze zijn fiscaal aftrekbaar voor ondernemers.

Particuliere lease

Heb je een mooie auto gezien, maar is er niet genoeg geld aanwezig om deze te kunnen kopen? Met behulp van financial lease zorg je er toch voor dat je binnen de kortste keren in deze auto rijdt. Wie denk dat dit enkel is weggelegd voor ondernemers, heeft het mis. Particuliere lease behoort namelijk ook tot de mogelijkheden.

Lease je een auto particulier via financial lease? Dan wordt de auto stukje bij beetje steeds meer van jou. Je betaalt maandelijks namelijk een vooraf afgesproken bedrag. Aan het einde van de leaseperiode ben jij eigenaar van de auto. Grote voordeel van particuliere lease is dat onder meer reparatie(s) en onderhoud bij de maandelijkse kosten zijn inbegrepen.

Vragen over Financial Lease

00 / 00

We horen regelmatig dat financial lease en huurkoop in één adem genoemd worden, maar toch verschillen beide vormen van elkaar. Het verschil is echter minimaal en heeft betrekking op het juridisch gebied. Bij financial lease is er namelijk sprake van een andere rechtsgrond. Daarnaast gaat een auto bij huurkoop altijd over naar de eigenaar. Indien je kiest voor financial leasen gebeurt dit meestal ook, alleen niet wanneer er sprake is van wanbetaling.

Klaar om je Financial Lease lening te financieren?

Pascal helpt je op weg

Medewerker
Advies nodig? Financieel adviseur

Ik ben Pascal, ik help je graag verder als je een vraag hebt tijdens het vergelijken van leningen voor je nieuwe Financial Lease!

€100 €250.000

Wat anderen over Lening.com zeggen

88 klanten beoordelen ons met een 4.3/5

Mooi

Erg mooi

goede

goed

Goed

Goed

Goed

Cijfer8

Goed

Goed

good

good

Goed

Goed

great

great

D

D

Geweldige site

Direct geholpen