veilig geld lenen

Lening aanvragen met lening.com

Direct online een lening aanvragen.

Online lening aanvragen
Vul een bedrag in tussen de € 2.500,- en € 75.000,-
Bespaar € 775 per jaar!
Rentes zojuist bijgewerkt op maandag 14 juni!
3.5% rente

lage maandlasten

Lening aanvragen financieren

de beste lening aanvragen financieringen

veilig en anoniem

9.5

gemiddelde klantwaardering

Een lening aanvragen

Heb je niet genoeg geld om bijvoorbeeld de verbouwing van jouw woning te financieren? Of moet je noodgedwongen een nieuwe auto kopen, maar heb je hier het geld niet voor liggen? Vraag dan een lening aan. Dankzij een lening is het namelijk toch mogelijk om een uitgave te doen, ondanks dat je hier zelf niet voldoende geld voor hebt. Voor het aanvragen van een lening kun jij je tot een bank richten, maar ook tot een online kredietverstrekker. Je hoeft de deur dus niet meer uit voor een lening. Indien je jouw lening online aanvraagt, heb je het geld vaak snel op jouw rekening staan. 

Restschuld FInanciering
Kredietverstrekkers in Nederland
een score van 9.5 op basis van 123 ervaringen
Ervaringen van aanvragers

Meer klanten gingen al voor om de restschuld te kunnen financieren met onze gratis vergelijktool!

5/5

Overzichtelijk en duidelijk Overzichtelijk en duidelijk. Nu het gesprek afwachten en dan kan ik meer zeggen. Dus nu als goed en dat is een mooi begin.

– Mike

5/5

Overzichtelijk en duidelijk Overzichtelijk en duidelijk. Nu het gesprek afwachten en dan kan ik meer zeggen. Dus nu als goed en dat is een mooi begin.

– Mike

5/5

Overzichtelijk en duidelijk Overzichtelijk en duidelijk. Nu het gesprek afwachten en dan kan ik meer zeggen. Dus nu als goed en dat is een mooi begin.

– Mike

Hoe een lening aanvragen?
Overgestapt

 “Fantastisch snel geholpen”

 • Dhr A uit Amsterdam
 • Dhr R uit Reuver
 • Dhr Y uit ’s-Hertogenbosch
 • Mvr E uit Groningen
 • Mvr K uit Oostdijk
 • Mvr M uit Oirschot
 • Mvr Q uit Amsterdam
 • Lening aanvragen

  Ben je van plan om een verbouwing te doen, maar heb je hier niet voldoende geld voor? Dan kun je een kleine lening aanvragen. Op deze manier kun je het tekort aan financiële middelen opvullen met geleend geld. Je betaalt de verbouwing in dat geval gedeeltelijk uit eigen zak en gedeeltelijk met behulp van een kleine lening. Door een kleine lening aan te vragen, hoef jij jouw plannen niet uit te stellen maar kun je er op korte termijn mee beginnen. 

  Heb je op korte termijn geld nodig om een nieuwe auto te kopen of de verbouwing van jouw keuken te financieren? Dan kun je hiervoor een persoonlijke lening aanvragen. Grote voordeel van deze lening is dat jij het bedrag dat je wilt lenen direct op jouw rekening gestort krijgt, waardoor je op korte termijn de gewenste uitgave kunt doen. Maandelijks betaal je een deel terug, inclusief de rente. Aan het einde van de looptijd heb je jouw schuld zodoende afgelost. 

  Wil je jouw onderneming uitbreiden of investeren in nieuwe machines, maar wil je dit niet met eigen vermogen financieren? Kies dan voor een zakelijke lening. Wanneer jouw aanvraag goedgekeurd wordt, ontvang je het geld direct op jouw rekening. Je kunt het dus direct gebruiken om te investeren. Dankzij deze lening blijft jouw eigen vermogen onberoerd. Hierdoor blijf je in staat om in te springen op veranderingen binnen jouw branche. 

  Heb je op korte termijn geld nodig? Dan is direct lening aanvragen interessant. Vroeger moest je nog de deur uit om krediet aan te vragen, waardoor het een aantal dagen kon duren voordat je een lening kreeg. Tegenwoordig is online aanvragen mogelijk. Je hoeft de deur niet meer uit en jouw aanvraag wordt een stuk sneller in behandeling genomen. In de meeste gevallen staat het geld dan ook snel op jouw rekening wanneer je direct een lening aanvraagt. 

  Kom je net wat geld tekort om een bepaalde uitgave te doen? Dan kun je jouw hand ophouden bij familieleden. Niet iedereen vindt dit prettig. Gelukkig hoeft dit ook niet, want je kunt namelijk ook een mini lening aanvragen. Zoals de naam al zegt, gaat het hierbij om een kleine lening. Bij deze lening is het maximaal te lenen bedrag niet bijzonder hoog. Dit is overigens niet het enige, want de looptijd van een mini lening is ook aanzienlijk korter dan bij andere leningen. 

   

  Ontbreekt het jou aan de financiële middelen om aan jouw betalingsverplichtingen te voldoen? Dan is snel een lening aanvragen een oplossing. Je kunt je hiervoor tot een online kredietverstrekker richten. Hierbij hoef je namelijk geen afspraak te maken, iets wat bij een bank wel moet. Dien direct een aanvraag in wanneer je geld nodig hebt. Hoe eerder je dit doet, des te eerder jouw aanvraag wordt goedgekeurd. En in dat geval staat het gewenste bedrag snel op jouw rekening. 

  Als student krijg je met behoorlijk veel kosten te maken. Je moet studiegeld betalen en mogelijk huur je wel een kamer. Hiervoor krijg je studiefinanciering, maar dit is niet altijd voldoende. Heb je ook moeite om jouw hoofd boven water te houden? Dan kun je als student een lening aanvragen. Hierdoor heb jij niet langer moeite om jouw studie te betalen. En wanneer je klaar bent met jouw studie, verdien je genoeg om de schuld af te lossen.

  Er zijn mensen die een afspraak maken bij een bank of een kredietverstrekker voor het aanvragen van een lening. Dit kan, maar nodig is het niet meer. Je kunt namelijk ook een online lening aanvragen. De laatste jaren zijn er steeds meer kredietverstrekkers ontstaan die enkel online krediet verstrekken. Voor jou heeft dit een aantal voordelen. Allereerst hoef je er de deur niet meer voor uit en daarnaast is het een stuk makkelijker een lening aan te vragen. 

  Vragen over het aanvragen van een lening

  Meer weten over geld lenen? Wij proberen al je vragen te beantwoorden.

  Heb je niet genoeg geld om bijvoorbeeld de verbouwing van jouw woning te financieren? Of moet je noodgedwongen een nieuwe auto kopen, maar heb je hier het geld niet voor liggen? Vraag dan een lening aan. Uiteraard wil je het krediet binnen de kortste keren op jouw rekening zien. Bij de ene geldverstrekker krijg je het geld sneller dan bij de andere. Wanneer je het snel wilt hebben, raden wij je aan een online lening aan te vragen. De aanvraag wordt sneller behandeld, waardoor je logischerwijs ook eerder geld ontvangt als alles in kannen en kruiken is. 

  Voor het aanvragen van een lening heb je tegenwoordig verschillende mogelijkheden. Van oudsher kloppen mensen vaak bij een bank aan voor krediet aanvragen. Dit kan nog steeds, maar we zien ook steeds vaker dat men zich richt tot een kredietverstrekker voor een lening. De laatste jaren leggen steeds meer kredietverstrekkers zich toe op een online lening. Dit heeft voor jou vele voordelen. Allereerst hoef je de deur niet meer uit wanneer je online krediet aanvraagt. Daarbij komt dat een online aanvraag vaak sneller afgehandeld wordt dan de aanvraag bij een bank. 

  Een hypothecaire lening vraag je aan wanneer een huis wilt kopen. Deze lening staat in de volksmond ook wel bekend onder de naam hypotheek. Dit is een financiering die het mogelijk maakt om jouw droomhuis aan te schaffen. Met enkel eigen geld is dit waarschijnlijk niet mogelijk. Dankzij een hypothecaire lening kun je het gewenste huis toch kopen. Voor een hypotheek geldt dat jij deze tegenwoordig zowel online als offline aan kunt vragen. Een online aanvraag wordt sneller afgehandeld, waardoor dit interessant is wanneer je snel een financiering voor een woning nodig hebt. 

  Je vraagt een lening aan wanneer je geld nodig hebt om een bepaalde uitgave te doen. Hierbij kun je denken aan de aankoop van een huis, een verbouwing of een nieuwe auto. Het is overigens niet zo dat iedereen in Nederland een lening af kan sluiten. Nee, want wanneer je in de schulden zit leent een kredietverstrekker jou niet snel geld. Ook jouw leeftijd kan een rol spelen. Voor sommige leningen geldt een minimumleeftijd van 18, terwijl je voor andere leningen 21 jaar of ouder moet zijn. Sommige kredietverstrekkers werken daarnaast ook met een maximale lening.

  Geld lnnen lening.com logo
  Wij helpen je graag

  Waar kunnen we je mee helpen? Bel, mail of app ons gerust!

  Consument
  Zakelijk
  Bespaar € 775 per jaar!

  Door zelf eenvoudig te vergelijken kun je kiezen voor de goedkoopste aanbieder. Uit ons onderzoek is gebleken dat de goedkoopste aanbieder € 775 per jaar goedkoper is!